Hello New York.Åsikter
Postat av: Boosse

oh my lord! Kan man vara med läcker?

2010-04-11 @ 21:17:52
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Det måste vara ödet som försöker säga dig något Frida. Spelar ju ingen roll om et är en huge eller liten connection, connection är ju connection! Creepy! Nu ska jag bege mig till sängs tror jag. Sov sött Frida, dröm sweet dreams!

2010-04-11 @ 21:38:13
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Ne, jag undvek ju inte :) jag svarade att jag valde att Victoria skulle jaga mig för att vara med Aro det skulle jag aldrig klara. Yäck. Men om jag får drömma...då skulle Edward vara med :)

Gillar dom inte indiskt? Tokigt folk haha

Vi träffades på ett disco i Skara, först var jag helt ointresserad, träffade honom ett bra tag och sedan blev jag head over heals in love. Fast jag tyckte nog om honom ett bra tag innan men vågade inte erkänna det för mig själv. Hade lovat mig själv att aldrig bli kär igen haha

2010-04-12 @ 22:01:27
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

haha Frida du är ju värsta psykologen här! precis så var det, fast i finare och bättre ord än mina! Fast mitt hjärta var nog inte lika försört som min tillit. Har fortfarande svårt att berätta för honom vad han betyder för mig, fast det vad han nog :) Skriv du en fan fiction och publicerade den men jag kräven 80% av alla intäkter, eller 70 kan vi säga för att vara sjysst :) Nu ska jag krypa till kojs, det borde du med! Sov sött!

2010-04-12 @ 22:21:49
Blogg: http://boosses.blogg.se/

Lämna din åsikt:

Namn:
Remember me?

E-mail: (visas ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0