8 Abandoned Cities

Om det är något intressant jag läst, så är det det här! Det är en text som handlar om 8 övergivna städer, varav en av dem ligger i just Cypern. As you all know, så ska jag, Ug, Lotten, E.rika, Ida, Oscar och Julia till Cypern i maj, så det var på det sättet jag hittade denna lovely text.

Tänkte precis skriva om vilken jag tyckte var mest freaky, men alla är fan lika hemska. Typ den i Afrika, dom bygger ett casino, lite hus och ett sjukhus sen sticker dom? Okey...

Eller den i Taiwan var ju helt jäkla lost, svamphus my ass.

Den franska var ju bara hemsk eftersom det var på grund av andra världskriget, och den i Japan ska vi inte ens tala om.

I alla fall finns det en stad, eller en del av ett område i Cypern som heter Varosha, som innan 1974 var Medelhavets place to be på sommaren. Nu är det turkiskt och inte en kotte får åka dit, sjukt läskigt att kolla på dem bilderna med en massa öde hotell som faller samman. Läste där att turkarna tänkte öppna området i 2010, säkert lagom till vi ska till Cypern ;). Ska vi byta hotell kanske?


Det tomma nöjesfältet i Ukraina ger nog mest creepy feelings ändå, som står där helt tomt!


Åsikter
Postat av: boosse

Alltså nedanför ditt inlägg så ser man att det finns i både Mitt liv o Mina tankar, hänger du med? Vi är olika, jag tar varenda chans jag får o snyfta lite haha de där nöjesfältet skulle inte jag vilja besöka!

2010-01-09 @ 15:44:37
Blogg: http://boosses.blogg.se/

Lämna din åsikt:

Namn:
Remember me?

E-mail: (visas ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0