Jag Och Rpattz I London?

Min och Lottas kommande London resa var ju som sagt ganska spontan, men sen började jag tänka. Då kom jag på att Rob, Kristen och Taylor gör någon form av "promotion tour" i Europa samtidigt som vi är där. London fanns inte med på listan, men hallå, man kan ju inte skippa UK om man åker runt i Europa liksom...

Helt plötsligt, läser jag på en sida att det kommer att hända något event med de tre i London 11 November. Shit! Om vi får biljetter till det, då herregud är mitt liv komplett. Min pappa känner ju några i London så om man inte kan köpa online får vi väl be om en bamsetjänst från de då.

Eftersom jag gått runt och vetat detta i några dagar, har jag också fått sjukt mycket överskottsenergi. När jag tänker på det (100 ggr/dag) ser jag ut så här samtidigt som jag typ hoppar runt:Som ni ser är jag väldigt inne på Sepia just nu, och detta är en väldigt konstig bild på mig men jag var bara tvungen att ta en bild på min reaktion för till och med jag inser att jag är helt knäpp i huvudet av Twilightkänslor. ;) Men men, kan inte göra något åt det, det är som det är. Får vi inga biljetter så får vi väl campa på Heathrow i hopp om att de går förbi!

Lotta är med i min officiella Robert Pattinson kameragrupp, vilket innebär att hennes jobb är att ta bilder åt mig medans jag skriker, för uppenbarligen är jag i så fall upptagen...

Haha, än så länge är ju allt detta bara en dröm, vi vet inte ens vad det är för event. har vi jättemycket tur så får vi se dem, man kan alltid hoppas!

Modell För En Dag

Haha, vet inte riktigt vad jag ska kalla denna dagen. Idag var jag och Lotta på sådan där "var modell för en dag" grej typ. Vi träffade även en av Lottas kompisar där som verkare schyst ;).

Det blev sminking, som var fint, och väldigt lång väntan. Till sist fick vi ta våra bilder, som alla blev jättebra och det var svårt att välja. Det slutade med att jag bara valde svartvita bilder ?!. Lotta valde en skitcool som hon säkert visar på sin blogg någon gång. Här kommer en liten bild på mig som jag gjorde om till sepia och satte en liten märkning på. Kan tänka mig att använde den bilden i min header i framtiden någon gång.

Glöm inte, jag ska till Stockholm imorgon så därför blir det kanske ingen bloggning på ett tag om jag inte får pappa att köpa internet där ;). Ha det så bra så länge!

Planering Inför London

Här kommer lite olika grejor jag och Lotta ska hitta på när vi är i London...


Kändisspotting Med Åke

För de som inte redan kollar på Robins, är dessa klipp ett måste. Kändisspotting med Åke är en klassiker, särskilt om man bor i Skåne.

London Resan Köpt

Lotta och jag åkte in till Lund idag för att köpa vår Londonresa, det gick minsann jättebra! Pappa fick betala, men tyvärr så får väl jag betala tillbaka sen...det mesta i alla fall.

Jag har så många crazy idéer på vad vi kan göra i London, högt på listan ligger en massa museum men jag tror inte riktigt Lotta vill gå på såna... Ska se om jag kan övertala henne. En liten dagstripp till Oxford finns kanske också med på planeringen. Fan vad kul!! Nu skulle jag behöva min hoppande smiley igen. Man borde ju kunna fixa den som .gif på något sätt men sådant vet ju inte jag något om.

Jag sitter typ på google hela tiden och googlar (ja, det är ett ord) saker man kan göra i London. Mycket, mycket kul! Kom med tips!

Jag och syrran käkade nyss grekisk sallad och pommes frites, det är en klassiker det hos oss. Och ikväll är det Robins, kan man ju inte missa, sen Nurse Jackie! Det är ett måste!!


No Misery Business In This Town

Det är sant, det finns inget elände här inte. Londonresan ska ju köpas imorgon och Ulrika meddelade för en stund sen att hon äntligen (haha) köpt våra Paramore biljetter!! Fan vad kul!!

Alltså, den 1a December, på KB Hallen i Köpenhamn intar Paramore scenen och längst fram står vi! Hoppas jag i alla fall, får väl se om vi kan klämma oss fram, eller hur Ug?

Jag har aldrig riktigt lyssnat på sådan musik, men Paramore är i en klass för sig själv. Speciellt eftersom de är med på Twilight Soundtracket, kolla in deras musikvideo till Decode nedanför. Tänk på hur Hayley sjunger ordet "here", jättegulligt. Självklart var det Rpattz som märkte det. ;) 


London Calling to the faraway land (Sweden)

Ja, jag vet att texten inte riktigt går så, men va fan: Jag och Lotta ska till London! Om typ 1,½ veckor åker vi dit!! Ska bli så sjukt kul.

Vi kom på det i måndags, detta var typ vår konversation:

Lotta: Jag vill tilll London
Jag: Jag med. Vi borde åka.
Lotta: Jaa...
Jag: Ska vi?
Lotta: Jaa...

Så imorgon ska vi in till Lund o köpa våra biljetter, blev lite krångel med försäkringar och skit, men inget vi inte kunde lösa. Hoppas det går snabbt så jag inte måste vänta i Lund jättelänge. Skulle inte vara så kul.

Vi behöver bara ta ledigt två dagar fastän vi ska vara borta i fem. Önskar att jag hade min msn-smiley här som är jätteglad och hoppar upp och ner, hade varit passande för det är så jag känner. Hela dagarna.

Ett litet problem bara, jag är skiträdd för att flyga...Lotta kommer seriöst att få hålla mig i handen. Undrar om hon kan ge mig ett sömnpiller eller något också. Haha. Det kommer gå jättebra, och sen är vi i London.


En Midnattsvisning, Tack!

I förrigår, efter att jag varit på förhandsvisning av Zombieland (värd att se by the way) så gick jag snabbt in på datorn vid 24.00 tiden. Det var minsann något av det smartaste jag gjort. Då fick jag reda på att biljetterna till Midnattsvisningen av Twilight+New Moon skulle släppas nästa dag (igår alltså). Därför var jag tvungen att gå upp klockan 07.00 men biljetterna släpptes vid 08-00 :( haha, där satt jag och väntade vid datorn i en timme!

UllisGullis fick typ en hjärtattack av glädje, och dagen kunde inte bli bättre. Så den 19/11 kommer vi att sitta på Malmö Royal och kolla på New Moon!!!

Än så länge vet jag att Lotta och hennes kompisar ska dit (tack vare mig) och Antonia kanske ska/har hämtat ut de två extra biljetter jag bokade eftersom jag inte visste var Ulrika ville sitta. :P


Dagens Citat

Dagens citat får Lotta stå för, eftersom hon sa detta inne på BK idag:

Hur vill du ha din hambrugare?

 - Klar och otuggad tack!


Haha, tyvärr sa hon inte det till killen i kassan, men jag började gapskratta! Kul hade vi!

Plugg Plugg Plugg

Gårdagen bestod av ett krångligt internet och en massa University funderingar. Ug kollade på universitet på internetet och påminde mig så det gjorde jag också ;)

Gick in på cirka 20 sidor, vilket är sjukt mycket när man ska gå igenom varenda en, och jag kommer knappt ihåg något alls. Det jag vet är att jag ska söka någon form av Business och också International Relations. Jag har ingen aning om var jag ska gå, men Skottland är väl det smartaste valet då det är gratis.

Lite blandade bilder från the UK, den tredje bilden visar Warwick Castle där jag faktiskt har varit.


Paramore - Misery Business

Shit, lägger upp den här låten och påminns om att jag och Ulrika måste boka biljetter tills när Paramore kommer till Köpenhamn. Vi får inte göra en KOL igen...

Anyways, skitbra låt från Paramore som min bror visade mig på Spotify. Thank you very much!


Fuck My Life (With Twilight)

E.rika påminde mig om den här härliga sidan, FMyLife.com, som jag nästan helt glömt bort. Twilight galen som jag är kollade jag självklart upp om det fanns några fan(g)tastic stories där. Och jo minsann, några lyckades jag hitta, de är för roliga! Haha, kolla in dessa:  


Tom Sturridge Aka TomStu

Nu kommer då ett inlägg som jag känner på mig kommer att vara väldigt långt. Det kommer alltså att handla om sexigaste killen ever (efter Rob då förstås) - Tom Sturridge. Jag ska se hur mycket jag kan skriva utan att använda google.

TomStu, som han kallas, är lika gammal som Rob, dvs. 23 år. De träffades i tonåren när Rob gick i samma skola som två av Toms systrar. De hade uppenbarligen mycket gemensamt eftersom båda två har blivit skådespelare. Och båda två ser ut som hobos men det har inte riktigt med saken att göra.

Anyways, både Tom och Rob har varit med i filmen Vanity Fair med Reese Witherspoon, fast Rob kom inte med i the final cut, men om man har DVDn (såklart jag har den...) så är han med där. Det är faktiskt anledningen till att Rob kom med i HP, regissören hade lite skuldkänslor för att Robs roll aldrig visades så han fick vara med i Harry Potter i stället. Jag har en känsla av att Rob knappast klagade :P

Som sagt, de var med i Vanity Fair, sen hörde man inte så mycket om Tom. Han har dejtat Camilla Belle som nyligen dejtade någon från The Jonas Brothers (jag har fan aldrig hört en enda låt från dem mesarna) men hon gjorde slut någon gång detta året. Jag tror han hette Nick. Tom och Camilla var faktiskt med i Teen Vogue en gång, men på den bilden ser Camilla jätteful ut. Rätt åt henne, haha! Robert och Camilla har fortsatt att umgås efter the break-up och ibland har de setts ute i LA. Jag gillar inte henne för hon har dejtat Tom, är kompis med Rob och har till och med större ögonbryn än Rob, hur lyckas man med det liksom?

Folk fick i alla fall upp ögonen för Tom igen när de hörde att han är Roberts kompis, vilket är kul för Tom...not. Eller på ett sätt är det men många vet bara om honom på grund av detta. Folk som mig ;).

Nyligen hade Tom huvudrollen i The Boat That Rocked, som tyvärr inte hade någon stor succé i världen (förutom typ Frankrike, det är sant) trots att den innehöll ganska många stjärnor. och bra musik. Han spelade Carl som var en liten oskuld som flyttade in i Piratradions båt någon gång på 60-talet. Jag kan ju påpeka att han var inte oskuld när han steg av!

Nu är Tom med i en pjäs som heter Punk Rock, som spelats bland annat i Birmingham och Manchester. Han ser såklart skitsnygg ut där.

Det verkar som om världen fått upp sina ögon för TomStu eftersom han på senaste tiden synts i Vman, Teen Vogue och sist Vogue US.

Jag vet inte riktigt vad mer man kan säga om den här snubben. Folk som träffat honom säger att han är jättetrevlig, tyvärr röker han men men man kan inte klaga för det ser ju hett ut när han gör det.

Huh, jag behövde minsann inte googla någonting!

Teen Vogue Och Elle Sweden

Igår efter skolan hade jag lite extra tid över så som vanligt gick jag in på Pressbyrån och stirrade på alla tidningar som har någon som helst Twilightconnection. Där upptäckte jag att Another Man Magazine med Rob på the cover redan har kommit ut, jag har för mig att tidningen är från UK och inte USA, vilket kan ha med saken att göra. Jag kan dock inte köpa den för alla sådana tidningar är skitdyra och det är typ bara tre bilder på honom i. Dessutom har jag ju min kära GQ tidning. :)

I alla fall så var jag ute efter Teen Vogue som kommit fram tidigare i veckan. Självklart var det Taylor Lautner på framsidan, det var ju därför jag ville ha den. Tanken är ju att jag ska ha en tidning med Kristen också, men jag ska vänta tills Interview magazine med Kstew på framsidan kommer, för de bilderna är så coola.

To continue with the story, jag köpte alltså Teen Vogue (62 kr, nu är jag fattig..). Jag orkade faktiskt inte läsa den igår, men när jag bläddrar igenom idag, vad ser jag då? Jo, värsta bilden på Tom Sturridge! Vem är det tänker ni..Jo, TomStu är en skådespelare (The Boat That Rocked, Vanity Fair) som är en av Robs bästa kompisar. Jag känner att jag får göra ett inlägg om honom snart.

Med andra ord, det här är typ bästa tidningen ever (förutom GQ då)! Sen igenom hela tidningen kan man hitta lite blandade bilder på de båda här och var. Heaven!

Dagen innan köpte jag också Elle sweden, som innehöll en stor intervju med Robert från i Maj, då Rob var i Cannes. Den hade också några fina bilder på Rob från det där photoshootet med James Dean style (skinnjackan, håliga tröjan, cigg...Ug du fattar).

En Lång Vecka

det har inte blivit någon bloggning på en vecka nu, men jag ska försöka att skärpa mig. Det har varit både lugnt och stressigt denna veckan.

I måndags skippade jag min enda lektion eftersom jag inte orkade slösa typ fem timmar på en 50 minuters lektion eller hur lång den nu är. Sen i tisdags var det ju matteprov, som gick så där. Jag fick en 5a vilket är mitt dåligaste betyg hittills, men jag visste att det inte skulle gå så jättebra eftersom jag inte ansträngt mig så mycket. Det är ju bara ett kapitel kvar i matten så då får jag slå till med en 7a.

I torsdags hade vi Ddag, hur skönt som helst. Jag åkte in till Center Syd och handlade choklad och lotter till min pappa som fyllde år. Min syster är fortfarande skyldig mig pengar. Förvånande...

Ikväll blir det lite kalas för mina föräldrar, min mamma fyller ju år om en vecka eller något. Vad kan man ge henne då?

Anyways, som utlovat kommer lite bilder från i lördags, alla jag har faktiskt. jag har bara en bild på Ulrika, tyvärr...;)


Lördag Med E.rika, Ug och Lotten

Mina smeknamn för folk är fan awesomeness. ;) I alla fall så var E.rika, Ulrika och Lotta hemma hos mig idag eftersom mina föräldrar inte var hemma innan ikväll. Vi lagade någon kyckling med spenat och soltorkade tomater fyllning och hade pasta till det. Gott! Det var dock E.rika som fick göra kycklingen för ingen av oss andra ville ta i den. Haha, too bad for her!

Sen blev det förstås godis och såna där chips stjärnor som E.ika har fått mig att bli addicted av. Vi satt typ och bullshittade om allt och alla hela kvällen... Sen kom jag på att det var Nurse Jackie med Peter Facinelli (Carlisle Cullen) så vi var ju tvungna att kolla på det. Man kan ju bara inte missa det. Dom åkte hem för nån timme sen så nu sitter jag här framför datorn och uppdaterar mig lite. ;)

Bilder kommer nog imorrn, har någon på E.rika lotten o Ullis


8/10 2009

Idag har jag varit i skolan, big surprise. Fick nog av de små IB eleverna som stod i trappan så jag sa minsann till dem lite fint idag. ;) Det förtjänade de. Man förstår väl själv att man inte står rakt upp och ner i trappan utan går ner och upp?
Anyways, på lördag kommer E.rika, Lotta och Ullis till mig, ska bli kul! E.rika lär få laga den mesta maten för det är hennes recept...tänk att vi litar så mycket på henne.

Just nu är det E.rikas bloggdesign som gäller och svenska..


D-day

Idag är det D-dag på Katedralskolan. Det är otur att vi har det på en måndag eftersom jag slutar tidigt då, en tisdag hade varit bättre, men man kan ju inte klaga! jag vaknade vid 12 så jag har inte varit uppe så länge och inget viktigt har blivit gjort. Men jag måste väl göra ltie skolarbete snart eftersom jag har sånt skit att göra. Men först ska jag kolla på ett True Blood avsnitt!

Bild tagen av Lotta på min födelsedagi Berlin!


True Blood Helg

Eftersom jag var ensam hemma igår kom Amanda och sov över hos mig. Hon är fortfarande här men vi väntar på att vi ska kunna kolla på True Blood igen.
Vi såg avsnitt 7-12 av säsong 1 och ska snart kolla på avsnitt 2 från säsong 2.

Haha, hur kul var det när Alexander Skarsgård bara "Åh denna ljuva frihet!" på svenska! Sen nu i de sista avsnittet så hade han folie i håret för han färga håret. Hahaha, hans karaktär är ju bara för härlig!


Dagens Citat

Dagens citat får blir från min lilla älskling, Robert Pattinson. Jag var faktiskt tvungen att ta fram min GQ tidning för att hitta just detta citat. Here we go:

"I fucked Joe Jonas" - Robert Pattinson.

Den kommentaren är en klassiker. Han sa det för att folk envisades om att han var ihop med Camilla whatshername som på den tiden var ihop med Joe Jonas (i vintras). Sanningen är att de är kompisar och Camilla dejtade tidigare Robs bästis Tom Sturridge. Man lär sig något nytt varje dag!

Snyggaste bilden på länge är detta collaget gjort av det amazing folket på GQ Style!


Dagens Bild

Jag skulle faktiskt ha en bild på mig själv här, men så såg jag denna bilden bland alla mina bilder. it cracks me up every time. Detta var för någon vecka sen när Jackson Rathbone och hans band 100 Monkeys spelade i Vancouver. Elvis here I come!Rpattz Bathwater

Haha, såg precis denna bilden på hobopattz. Den är så underbar på en tråkig torsdagskväll så det inte är sant. "Many young girls would kill themselves for a chance to be reborn and be reincarnated as his bicycle seat. " Hahahaha, underbart! Och så sant. Fast jag skulle nog inte vilja vara hans cykelsäte, jag förstår ju uppenbart hur härligt det känns för det sätet men enda gången jag sett honom med en cykel var i somras i NYC och då verkade han inte så bra på att cykla och han ledde den mest...

Jag skulle nog vara Kristen for 98% av mig tror att de är Fuckbuddies med big F. Jag vill inte tro det, och jag vill att Kristen ska vara ihop med Oregano, men tyvärr lär det ju vara sant, i alla fall enligt mina små analyser.


Kaka, På En Torsdag?

Faktiskt inte, men jag kanske borde baka en? Dagen har bestått av läxor, skola och en smått irriterande Ullis som bestämde sig för att börja slåss. ;)

Lotten åker till Barcelona imorgon så jag lär känna mig lite ensam då, särsklit på historian. Resten av kvällen idag kommer att bestå av Ensys, World Lit och English B. Lovely! Det får nog bli lite varm choklad med marshmallows ikväll, känner att det är lite kallt. Imorgon åker vinterjackan på!

Det här är Charlie Bewley, killen som ingen vet åldern på. Det är sant, han spelar Demitri i The Twilight Saga, men vägrar att avslöja sin ålder. Det jag kan berätta för er är att han varit taxichaufför och jobbat på gaybar.


RSS 2.0