.

MERRY CHRISTMAS!!
Jag tänkte bara titta in här lite snabbt och önska er alla en riktigt God Jul! Jag hoppas ni får en mysig dag och allt ni önskar er.

a wonderful day.

Jag har haft lite panik de senaste dagarna eftersom jag inte köpt en enda julklapp. Detta fixade jag snabbt då jag efter jobbet gick direkt till bussen och åkte till Center Syd. Lyckades hitta presenter till syrran, föräldrarna och morföräldrarna på cirka en timme. Snacka om skickligt.
Idag var det slött på jobbet, väldigt få barn som stannade kvar på fritis nu efter att skolan slutade igår, vilket resulterade i att vi haft lite att göra. Sista dagen innan julen imorrn! :)

A christmas tale.


you better be nice.


jobbigt.

Detta har varit en riktigt jobbig vecka. Jag fick vara på förskolan endast två dagar, sen bar det av till skolan. Visser ligen har jag fått jobba 5.5 h extra denna veckan vilket alltid välkomnas, men slitigt har det varit. Nu är jag alltså supertrött och var tvungen att tacka nej till Mikkis invjudan om julbak och spel igår eftersom jag jobbade från 07.00 till 15.30 och sen var helt slut när jag väl gått hem.

Den dag som faktiskt var rolig var torsdagen, jag jobbade 07.30 till 15.30 och hade då grönsakerna och sen disken. Det som gjorde dagen rolig var att jag förberedde och tog med mig tre ytterst bra skivor (Marina & The Diamonds - The family Jewels, Mumford & Sons - Sigh No More och The Twilight Saga: Eclipse Original Motion Picture Soundtrack). Så när jag stod i diskrummet i 5 timmar kunde jag sjunga så högt jag ville och skutta runt till mina favoriter, vilket jag också gjorde.

Snart är det dags för julgodis"bak". ;)

a winter wonderland.


a christmas party.

Jag glömde helt bort att säga igår att vi hade ~Razzle (julklappsleken) efter jobbet igår. Det var inte bara vi från Hofterup utan andra från Lödde och närliggande byar också. Alla hade med sig vars två paket (handkräm och fint kaffe köpte jag) också hade vi lite fika. Det var faktiskt riktigt kul, jag vann polkagrisar, skrubbvantar, tomte och tidning.

Efteråt fick vi alla varsin massiv (349 g) chokladkartong med praliner i, som "julklapp". Hehe, den kommer sitta fint de kommande veckorna.

it's christmas time.


come take my pulse.

Mycket har hänt sedan jag skrev sist, inte för att jag kommer ihåg när det var.1. Jag har hängt med Amanda. Vi bakade lussebullar. 


2. Jag har hängt med Ellen. Vi gjorde julkort.


3. Jag har hängt med Ulrika. Vi gjorde julkort och tittade på Eclipse.


4. Jag har varit hos tandläkaren. Inga hål men tre visdomständer har jag fått. joy.


5. Jag har varit sjuk. Förra veckan, inget allvarligt men jag missade två dagar på jobbet.candy canes.

Shoemania får ta en liten paus till efter jul, tills dess bjuder jag på bilder med riktig julstämning.