Frida Leker Med Polyvore

När jag hade tråkit igår, så skapade jag ett account på Polyvore.com. Jag tror jag har varit medlem där innan, men den kunde inte hitta mitt konto, antar att de försvinner efter ett tag om man aldrig använder det. Oftast brukar jag vara där och leta efter Twilight skämt. Alltid lika roligt.

Så igår, det tar lång tid, så gjorde jag tre "sets". Den ena blev dock inte så bra, hade själv inte tagit på mig det, så den skippar vi. Dom andra två får jag nog säga att jag tyckte blev bra, hade väldigt gärna haft det på mig om jag haft råd.

Den rosa klänningen är en av mina absoluta favoriter av alla klänningar i hela världen, den är från Camilla and Marc, som faktiskt inte gör så jättedyra klänningar trots att dom är ett "märke". I framtiden, när man fått jobb och så där, kan jag nog tänka mig att shoppa lite från dem.

A Midsummer Night's Dream

Kristen Spring


Murderous Intent

Efter cirka åtta timmars business och en snabb resa till skolan för att hämta mina böcker är jag ganska slut. Inte fan ska jag lägga mig för det!

Måste bara berätta om värsta konstiga kopplingen som jag lärde mig nyss. Ni vet mina konstiga såna som händer en gång varannan vecka som jag bara måste berätta om för dom är så otroliga? Okey, här kommer det!

Jag älskar ju Eddie Redmayne som spelade i Tess D'urberville och i The Yellow Handkerchief med Kristen Stewart som hade premiär igår(den spelades in innan Twilight). Han var sjukt snygg där!

Då är där en intervju, där han typ säger "Rob's an old mate of mine, and I knew him before all of this, Kristen asked me how he was like bla bla" i sin sexiga röst. Va fan? Hur kan jag inte veta detta, och holy shit ännu en konstigt connection liksom? Nu önskar jag ju nästan att jag va ihop med Rob bara så han kan introducera mig för Eddie. Han är dock 28 år gammal så han är ju lite no no där, men ser jätteung ut.

Anyways, går in på en community om honom som jag är medlem i. Luskar runt lite. Helt plötsligt ser jag en bild på honom...wait for it...med Tom Sturridge?! WHAT THE HELL? Tomstu är ju i inlägget nedan, den snyggingen. Rob's bästa kompis. Detta måste undersökas. Jo, då har Eddie och Tom spelat in en film tillsammans? Naww, my life is complete. Så känner väl han Rob då liksom? Alla vet ju att Rob och Tom hänger ihop, de är en package deal de två.

Det var allt jag hade att säga om det. Jätteroligt (för mig) var det! Om du läst allt detta, sorry, men ditt liv är mer patetiskt än mitt, jag får i alla fall lite cred för att ha skrivit det och kommit på det! Plus att jag faktiskt vet vilka dessa två är ;).

Bild från igår och från filmen!



Tänk nu liksom. Rob är bästis med Tom. Är kompis (förr) med Eddie. Eddie spelar in film med Tom. Spelar sen in film med Kstew. Kstew och Rob spelar in film och blir kära. Kstew har hängt med Tom för han är en package deal, väldigt bra "på köpet" tillägg liksom.
Min Twilightobsession blev helt plötsligt väääldigt komplicerad, mer än innan!


Måste Blogga

Jag sa precis till Erika att jag har blivit jättebra på att blogga. Jämfört med innan då alltså. Kände att då måste jag blogga vid mer än ett tillfäller per dag liksom. Annars räknas det inte. Snart ska jag lägga mig. Är sjukt trött men pallar inte. Bjöd min familj på fika. Kanelbullar och någon annan kaka jag bakat - dock inte idag för jag är ju sjuk.

Käkar jättegoda halstabletter. Smakar som sånt godis jag åt när jag var liten. Borde åka till Kävlinge och köpa sånt. Det säljs där, har faktiskt bara hittat det där. Imorrn ska jag vara hemma igen men ska in till skolan sen när mamma kommit hem för att hämta mina böcker inför lovet. En IB elev kan ju inte klara sig en hel vecka utan dom?

Have fun! Eller något. Skulle vara kul om min bror läste min blogg, det gör han inte. Jag har sagt till honom flera gånger men det gör han inte. Han är knappt inne på msn längre, har ju skaffat tjej så han har väl inte tid med det. Skulle dock vara kul om han svarade på facebook? Eller msn? Men nej! Ulrikas bror läser minsann hennes blogg, då blir jag lite avundsjuk. Jag vet för när jag skrivit kommentarer så har han också gjort det ibland. Not fair. Mina föräldrar får klaga när dom kommer dit nästa vecka.

Bjuder på en till fin bild nu! (Oj oj oj Bella! I can see what you're doing to Edward's shirt...)


Waiting For Forever

Ännu en film jag ser fram emot i vår? Waiting For Forever. Kommer aldrig att ta sig till svenska biografer, säkerligen inga amerikanske heller. Spelar ingen roll, jag kommer få tag på den ändå på något sätt, även om jag behöver göra något man inte får ;).

Tom Sturridge och Rachel Bilson. Tom Sturridge. Alla vet ju om min kärlek till Robert Pattinsons bästa vän. Hur kan man inte älska denna killen liksom? Äger faktiskt en film som både han och Rob är med i, Vanity Fair med Reese Witherspoon!

Anyways, alla bilder från den här filmen gör mig så glad. Det är sol, varmt, USA, mitt i ingenstans. TomStu. Allt!!




source: tomstudaily


Ännu En Sjukdag

Jag är fortfarande sjuk!! Gick till skolan i tisdags och det gick ju bra. Sen var jag ledig igår och skulle till tandläkaren. Vaknade upp och hade JÄTTEont i halsen, fan tänkte jag. Nu måste jag betala jättemycket för att jag behöver ställa in min tid. Går ner där nere, då har pappa skrivit att min tandläkare är sjuk. Thank God! Men vad är chansen liksom? har fortfarande inte right för ny tid, har ju inte fått numret än. Kan i alla fall inte åka dit förrän vecka 10.

Idag är jag fortfarande sjuk, fan inte kul. Jag missar verkligen jättemycket när jag är borta. Jag har provat ta en Bafucin, det ska tydligen hjälpa mycket. Ska ta en till om en timme, man får inte ta dom för ofta. Har inte känt så mycket skillnad än, får nog ta några till innan de gör något.

Nu snöar det som fan här...igen! Snälla snö, du har varit här i snart två månader? Give us a break, det här är Skåne, inte Lappland!


fin bild!


Lite Twilight Humor

Haha, när jag väl bloggar, då jävlar bloggar jag! Tänkte bara visa denna tjuvlyssning som jag hittade på Tjuvlyssnat.se, en site som är jätterolig om man inte har något att göra. Hade tur som gick in där för första gången på flera veckor och möts av en med Twilight i. Of course ;). Det finns inte så många som handlar om Twilight, tre tror jag det är.

Den här är nog det mest klockrena jag någonsin varit med om, skrattade högt. Till och med Erika tyckte det var roligt. Om det handlar om Twilight och hon skrattar, då vet man att det är bra!


source: tjuvlyssnat.se


Vad Som Spelas På Fridas Spotify Right Now

Jag har en ny kärlek. En tjej är det. Jag vet att Erika också älskar denna tjej. Som tur är så är jag inte helt egoistisk utan delar med mig när jag kan så vi slipper bråka om henne. Det gjorde jag igår. Delade med mig alltså. Vi bråkar inte.

Om ni har Spotify så kanske ni hört reklamen om henne, denna underbara musician. Det var så jag fastnade, jag brukar verkligen inte bry mig om Spotify reklamen, men denna var för bra för att ignorera. Melissa Horn heter hon. I'm in love. I can't live in a world where you don't exist. You are my life now. Jag tror ni fattar poängen, I can go on and on och rabbla upp en massa Twilight quotes, men istället så kan ni väl trycka på play och lyssna lite på Melissa?


Min FavoritReklam

Jag älskar den här reklamen, typ den bästa jag vet. Helst ska den ju vara på svenska men denna var den enda som fanns på the tube.

Så fort den kommer på TVn (har alltid den igång när jag sitter vid min dator, vilket betyder att den ofta är igång) så vänder jag mig så jag kan se den. Sen sitter jag där och diggar. Helt nördigt och ingenting man borde erkänna, men jag älskar denna reklam så mycket!


En Ovälbehövlig Sjukdag

Idag är jag sjuk. Vet inte om det är bra eller dåligt faktiskt. Ganska skönt att missa mina två lektioner, men samtidigt så vill jag ju inte missa dom och jag vill definitivt inte vara sjuk. Knarkar halstabletter och får nog köpa en hög tills imorrn.

Det blev inga bilder från Markus fest, glömde helt bort kameran. Jag drack mina Xiders och det var ju gott ;). Och hade min nya klänning från H&M som var mycket fin. Roligtast hade nog Ug...Sen i lördags hade vi gäster, jag skulle egentligen iväg men det blev inte så så det blev en kväll framför datorn, det är faktiskt väldigt skönt. Igår pluggade jag matte och slöade. Fick chokladhjärtan av mina föräldrar och min pappa hade köpt bakelser. Det var mycket gott!

Just nu är det Twilight på reklamen med Viasat, blir lika glad varje gång. Det är dock inte min favoritreklam, får nog skriva om det i mitt nästa inlägg, mycket intressant. ha ha!


Party Party

Party Party är ju mitt talessätt, samtidigt som jag gör order party med teckenspråk! Ser inte klokt ut men det är kul ;). Ikväll är det fest hos Markus, ska bli kul. Jag fick i uppdrag, av mig själv, att införskaffa present. Var även duktig och slog in den. Tung som fan är den!

Om drygt två timmar ska jag möta Ug, Lotten och Drellen vid Lottas busshållsplats, så det är minsann dags att sätta fart, ska ju duscha också.

Jag ska ha på mig min nya lila klänning från HM som jag köpte idag, har vi tur laddar jag kameran, tar med den och bjuder på bilder imorrn. jäklar vilken tur vi måste ha i så fall!

Oj shit. Ska ju måla naglarna också. Nu är det bråttom, have fun!


En Kort Helg På Landöd

I fredags var det ju fest hos Gabby, vilket var väldigt trevligt ;). Ellen hade glömt vår present, shocking, I know! Haha, typiskt Ellen att glömma det enda hon skulle ta med sig. Jag åkte dit med Erika såklart, men hängde mest med Emily, Kaja, Lotta och Ellen. Lite Ida också of course. Jag drack typ världens godaste xider med ananas och citorn (?) smak och Lotta var nog lite avundsjuk eftersom den var sjukt god. Sjukt är mitt favoritord har jag märkt!

Sen igår åkte hela familjen till Landöd, där dagen spenderades. Jag har nog aldrig varit så trött. jag sov på vägen dit, på Landöd, på väg till Sabina och hem därifrån. Sen gick jag och la mig. Haha, sen när vi skulle hem idag sov jag hela vägen hem igen. Snacka om Koala (dom sover typ 20 timmar per dygn).

Hos Sabina så får vi för oss att hon ska spela gitarr samtidigt som vi båda sjunger? Det var inte lyckat. Hon hade gjort om lite på sitt rum i true Sabina-style och det var mycket fint ;). Hon har såna hyllor jag vill ha men inte pallat åka och köpa. Skulle vara fint med alla (okej, inte alla, men några) av mina Twilight grejor på dom.

Asså jag fick precis värsta flash-backen från London när jag såg Rob. Kan fortfarande inte tro att det är sant, så overkligt är det. Really? Drömmarnas man och jag har sett honom på riktigt? jag är avundsjuk på mig själv...och Kstew... På bilden nedan kan fan ingen neka att han är het!

Och i fredags var det så gulligt. Jag har klagat skitmykcet på mina föräldrar för att dom typ inte brydde sig om att jag kommit in på Strathclyde.. inte Glasgow heller för den delen...så när pappa kom hem hade han köpt värsta gulliga blombuketten till mig. Skitfin är den!! Sitter typ och kollar på den hela tiden ;). Då var jag ju även tvungen att städa lite på mitt rum så blommorna såg extra fina ut. Klarar inte av att ha stökigt när jag fått fina blommor för då förstörs liksom heal grejen.




Smells Like Teen Spirit

När jag lyssnar på musik, så har jag ju typ tre låtar som jag lyssnar på i nån vecka sen måste jag ha tre nya låter eller så. Denna veckan har jag börjat lyssna på Nirvana av någon anledning, och de är faktiskt väldigt bra. Denna låten, Smells Like Teen Spirit, är nog min favorit!


Fridas Dag I Bilder

Min dag i bilder...från Google. Min dag var inte så intressant idag, hände inte så mycket. Först var jag pissnervös inför min svenska oral, men Vivi var typ jätteglad efteråt så det kändes bra, tydligen var jag väldigt enthusiastisk så hon tyckte det var roligt?! Kul att höra i varje fall! jag hade världens tur och fick den lättaste texten man möjligen kunde få, vilken förblir för evigt hemligt, men lätt var den.

Sen hade jag matte. Sen åkte jag hem. När jag kom hem gjorde jag en smoothie med riven mörk choklad, banan och hallon. mums. Nu snöar det. Nu tänker jag på Strathclyde och är glad. Det är kul. Ha de! Som min bror säger för han bor i Norge och pratar cp.


den understa har jag tagit, den är mörk men det är snö.


Conditional Offers Från Strathclyde

Jag var nog världens lyckligaste människa igår. Jag kom inte hem förrän vid 7 eftersom jag, Ulrika och Ida suttit och fikat på Cream, och då skulle jag läsa mina sista Historietter inför min Svenska Oral som jag hade idag. More on that later.

Jag kommer hem, så kommer msn upp. Sen kommer det där jävla msn today upp. Hatar verkligen den rutan. Kan man "avbeställa" den? I alla fall så klickade jag på mejl där, kanske kommit något skoj, you know?

Det första jag ser är UCAS Track. Denna gången vet jag ju faktiskt vad UCAS track betyder - jo, det betyder att något i min ansökan till UK Universities har ändrats. Ta det lugnt Frida, det är säkert bara Edinburgh som har nekat dig eller något, skit i detta. Andas. ut och in. Jag lovar, det är så det känns. Fråga bara Ulrika, she knows ;).
Går in på UCAS Track, ta det lugnt Frida, det är bara något dåligt. Det första jag ser när jag gått in på choices är att det nu står Conditional på tre ställen istället för ett (har ju redan kommit in på Glasgow). Jag skrek rakt ut och min mamma bara "men Frida vad har hänt?". Sen ringde jag Ulrika och skrek lite till. Hon får nog sina erbjudanden imorrn!! 

Nu har jag alltså kommit in på min drömskola Strathclyde i Glasgow, Skottland! Sabina har redan planerat att utreda detta för tydligen så finns det många konstiga musiker därifrån. Det är ju faktiskt så att Glasgow är big on music, det visste jag redan!

Tre plugg-år i Glasgow och även ett utomlands med International Business? Yes Please!!


mina paint.net skills should be admired all over the world.


RSS 2.0