Conditional Offer Från Glasgow

Inatt var roligaste dagen (natten på länge). Jag fick ett mejl från Ucas där dom sa att något hade ändrats i min ansökan. Jag bara, Frida, hetsa inte upp dig för dom lär inte ha accepterat någon än. Då gick jag in och ser inget nytt men tänkte att jag kollar runt lite ändå. Går in på mina choices, där under University of Glasgow - Business & Management står det Conditional Offer!!! Detta betyder alltså att jag måste få 34 poäng på mina exams, vilket jag nog kan få ;) så kommer jag in!! Helt otroligt. Det finns fortfarande fyra choices kvar som jag inte fått svar från än, och jag hoppas verkligen att jag får det eftersom Glasgow var mitt 3e val och jag helst vill gå på Strathclyde!!

Scotland here I come!!

Up In The Air

Igår var jag och Ulrika och kollade på Up In The Air med käraste Anna Kendrick i en av birollerna. Den var jättebra!! Den överskred verkligen förväntningarna, både George Clooney och Anna var jätteroliga och hade verkligen koll på sina roller. Älskade Anna När hon bara "Brian dumped me!!!" och började storböla, no kidding! Anna förtjänar verkligen sin Golden Globe nominering, den saken är säker!

Så om du har chansen, kolla in denna underbara film!!


8 Abandoned Cities

Om det är något intressant jag läst, så är det det här! Det är en text som handlar om 8 övergivna städer, varav en av dem ligger i just Cypern. As you all know, så ska jag, Ug, Lotten, E.rika, Ida, Oscar och Julia till Cypern i maj, så det var på det sättet jag hittade denna lovely text.

Tänkte precis skriva om vilken jag tyckte var mest freaky, men alla är fan lika hemska. Typ den i Afrika, dom bygger ett casino, lite hus och ett sjukhus sen sticker dom? Okey...

Eller den i Taiwan var ju helt jäkla lost, svamphus my ass.

Den franska var ju bara hemsk eftersom det var på grund av andra världskriget, och den i Japan ska vi inte ens tala om.

I alla fall finns det en stad, eller en del av ett område i Cypern som heter Varosha, som innan 1974 var Medelhavets place to be på sommaren. Nu är det turkiskt och inte en kotte får åka dit, sjukt läskigt att kolla på dem bilderna med en massa öde hotell som faller samman. Läste där att turkarna tänkte öppna området i 2010, säkert lagom till vi ska till Cypern ;). Ska vi byta hotell kanske?


Det tomma nöjesfältet i Ukraina ger nog mest creepy feelings ändå, som står där helt tomt!


Eddie Redmayne Angel

Alltså i onsdags hade jag två uppenbarelser.

1. Jag sitter och tittar på en Kristen Stewart Film Festivals Picspam, och ser Kristen och hennes manliga motspelare från The Yellow Handkerchief. Jag bara, Guuuud vad jag känner igen honom. hatar när sådant händer, men så kom jag på det! Han spelar ju Angel Claire i min nya favoritserie Tess!! Han som är så snygg! Jag blev helt chockad. Det är typiskt hur alla skådespelare och sånt jag gillar har någon anknytning till Twilight, kan man få ha något för sig själv liksom?

En lite disturbing tanke är ju att han är 28 år, Kristen var 18. No comment på den alltså.

Nu när jag ser denna bilden, känner jag igen den skitmycket och känner att jag sett en manip som visar Robs huvud istället för Eddies, men den lillla bloggägaren visste minsann inte det!2. Jag sitter och kollar på Tess. Vill nästan döda Angel för han är en sån jävla idiot nu fastän han ska vara så bra. Vaddå du är inte samma Tess som jag gifte mig med för du blev raped och fick ett barn som dog? Helt jävla sjukt, han var ju ingen ängel själv precis.

Anyways, i slutet kommer det ju alltid en sån "detta händer i nästa vsnitt grej" och då var där en flash av Stonehenge och poliser. Och jag bara, jag vet vad som händer, jag har sett detta! Satt inne hos min syster och skrek det, hon blev inte glad. Googlade hela grejen, och nog hade jag rätt. Detta betyder att jag inte kan se sista avsnittet på onsdag eftersom I don't do sad endings! Så jag får tänka ut ett eget litet slut som jag får tänka på!


Förnuft & Känsla

Om det är något jag älskar, lite lite mindre än Twilight och Rob, så är det gamla klassiker som TVserier. För cirka två veckor sedan började en serie på SVT2 som heter Tess D'urberville (fick genast tankar om MotU) som är helt underbar! Något av den bästa serie jag någonsin sett. I huvudrollen ser man Gemma Arterton som även spelat en Bond-brud för inte så länge sedan.

Idag, just nu faktiskt så är det Förnuft & Känsla, som även den är en bra serie som visas på SVT2. Den är inte lika känsloladdad, i Tess vill jag gråta till varje avsnitt, den är så sorglig men hon är så oskyldig.

I varje fall, kolla in SVT2 på tisdagar och onsdagar för att kunna njuta av dessa serier. Det finns snygga killar i båda, bla. killen som spelade i Mamma Mia filmen!


Erika Bought Me A Bookmark!

Erika, my friend som för cirka 30 minuter sedan satte sig på ett plan för att ge sig hem från sitt extra-land Kanada, är väldigt snäll. 

 By the way, läste en artikel idag om att det finns värsta maffian i Montreal, helt random men då tänkte jag såklart på Erika ;).

Anyways, jag gav ju henne i uppdrag att leta Twilightprodukter, vi satt nog i en timme nästan och diskuterade vilka butiker hon skulle besöka, hon gav förslag och jag googlade för att se om dom hade produkter i just den affären. Det slutade bra eftersom Erika tydligen köpte ett väldigt praktiskt bokmärke till mig som man har som ett gummiband runt boken också så det stannar kvar, hon vägrade tydligen att köpa en Tshirt, inte för att jag ville ha en men det hade varit kul om jag kunnat få henne att köpa en! 

Nu ska vi ju kanske ses på onsdag, om den tjejen kan hålla sig frisk för en gångs skull, har alltid någon jävla förkylning på gång den där :P.

Random Lotta och Erika bild hemma hos mig!


White Demon Love Song - The Killers

Känner att det nog inte är så många som faktiskt lyssnar på musiken jag lägger upp här, men va fan, om någon gör det och kanske gillar det så är det ju värt det!

Även om nu tänker ni att detta är lite väl Twilight/New Moon igen som allt annat jag pratar om, så kan man i alla fall inte klaga på kvalitén av soundtracken. Twilight hade ju bland annat Paramore, Muse, Robert Pattinson och Linkin Park medans New Moon hade Muse dom med, svenska Lykke Li, The Killers och Band Of Skulls (som jag sett live)!

Jag tänkte dela med mig av The Killers' låt White Demon Love Song som just nu är den låt jag börjar med när jag startar min Ipod.


Dags att blogga eller?

Den frågan ställer jag till mig själv varje dag kan jag lova ;). Nu är dagen äntligen här då jag bloggar, händer ju inte så ofta. Får väl göra en liten summary av vad jag gjort!

- Nyårsafton: Amanda och Lotten var här och vi hade väldigt mysigt. Lite poker och fyrverkerier och så där. Lotta sov över också, gissa om jag var trött den natten! Sen kollade vi typ på halva Sagan om Ringen 2.

- Läxor: ganska ointressant!

Filmkväll hos Amanda: Idag begav jag, Mikkis och Sara oss till Amanda för att ha lite filmkväll och så eftersom hon fyllt år. Hade hittat värsta söta chokladjultomten, I know julen är över, sen kom jag på att hon kanske inte kan äta den! Jaja, hon kan ju alltid ge bort den. Det var "no gifts" så man fick inte ge henne något, så det var det enda hon fick! Det var väldigt mysigt, vi gjorde pizza och kollade på två filmer. Bröllopsduellen och Baksmällan. Kan rekommendera båda, men speciellt Baksmällan! Det var jättekul att träffa Mikkis igen, vi hinner nästan aldrig ses, vi kollade ju på Avatar nu på jullovet men inget mer, men nu har hon lovat att komma på min Student en dag innan hennes så nog kommer vi att ses!!

Typ världens gulligaste bild hittad hos jolie_bolte!


RSS 2.0