Tankar om Eclipse

Herregud! Det går inte att beskriva Eclipse med ord. Jag gillar ju New Moon mer än Twilight, och nu gillar jag Eclipse mer än New Moon. Allt i filmen var helt underbart. Det man var rädd skulle vara tråkigt (läs: Billy Blacks tråkiga historier) var till och med bra och var gjort på ett riktigt bra sätt som gjorde att det inte blev för mycket eller för långt.

Alla scener med Edward och Bella då? Hello, hot Edward! Edward är verkligen snyggare i denna filmen än han varit i de två andra. Alla scener med de två var helt underbara och man verkligen kände allt. Sen kom ju då Jacob och jag gillar ju inte honom, och även nu tycker jag att han är lite av en parasit som vägrar släppa taget. Kyssen mellan Bella och Jacob gillade jag inte alls, det var verkligen en awkward känsla när man visste att Edward hörde/såg det. Dessutom så vet vi ju alla vad Bella känner: "I love you more!".


Fightscenerna var riktigt grymma de med, det var fint att se varulvarna och vampyrerna sammarbeta, man känner verkligen att de börjar inte hur larviga de är med sin pakt.

Jag tycker att alla skådespelarna gjorde ett otroligt bra jobb och har verkligen utvecklats. Speciellt Jasper, hur bra var inte hans scen då han berättade om sitt liv? Heartbreaking? Yes! Dock så är det inte bara jag som undrade hur tusan hans southern accent började mitt i hans berättelse. Jag hade inte lagt märke till den innan och helt plötsligt hade en dialekt som verkligen stack ut!

Allt som allt får man väl saga att detta var en  riktig kanon film, men jag gillar fortfarande inte Bryce Howard som Victoria, hon är, precis som jag sagt innan, alldeles för sockersöt. Hon passar helt enkelt inte som en evil vampire.

11 av 10 möjliga skitstora förlovningsringar (som jag egentligen inte gillade men det kan vi bortse från) får Eclipse så klart! 

It's time for Twilight!

Snart ska jag göra mig i ordning för efter det så är det minsann dags för Twilight Movie Night. 7 timmar, 3 filmer, 1 jävligt het Robert Pattinson som Edward i alla tre. Livet kan inte bli bättre!


Bildbomb från Landöd

Lovade ju igår att jag skulle lägga upp bilder från min helg på Landöd, så jag får ju ta och göra det också. Här kommer med andra ord en massa bilder på min syster och Landöd. Ha det så otroligt kul.































Julia gjorde även värsta Knivlisan utan att vara medveten om det:


Det var allt för denna gången!


What a perfect day!

Idag har verkligen varit en perfekt sommardag! Det är just nu 34 grader i solen, och jag har även fått bekräftat att det är 23 grader i vår pool. Detta är stort. För många betyder nog inte 23 grader så mycket eftersom det egentligen är jävligt kallt, så är det 5 enorma grader bättre än 18C, vilket det var förr veckan!

Jag har legat på min nya filt och planerat vår UK resa och läst nya Elle från USA, med underbara Kristen Stewart på omslaget! Kan det bli bättre? Ja, jag har hört rykten om att jag ska få jordgubbar senare ikväll. Livet är fan underbart ibland!

Update: har ätit mina jordgubbar, beställt tackkort och badat med syrran! Härligt!

Min helg

Jag tänkte att jag väntar med att berätta om midsommar till folk (förhoppningsvis) lagt upp bilder på facebook eftersom jag bara har två stycken och båda är på Ulrika när hon trillar. Visserligen kul, men kanske mindre kul för Ug tänker jag, snäll som jag är ;).

I lördags efter att ha sovit hos Ulrika så åkte jag till Landöd. Väl där så gjorde jag vad jag brukar göra. Gick lilla rundan med kameran och sen gick vi alla till Lars och Maritta och grillade. Idag så har vi gjort ännu mindre. Legat och solat och sen åkt hem. På vägen hem åkte vi dock inom Åhus på min beordran för att köpa Ottos Glass, vilket som vanligt var vansinnigt gott!

Bilder kommer imorrn!!

Right now

Just nu sitter jag här ensam eftersom resten av familjen åkt, och längtar tills imorgon. Tvn står på TV4 och Devil's Mistress som jag gärna velat se men jag missade ena delen, som gick igår, så det känns inte riktigt som om jag hänger med.

Imorgon ska jag ju som sagt till Ulrika och sen blir det grillning. På lördag åker jag till Landöd för häng med min familj, tur att jag redan skickat dit både dator och bok!

 


Dessa tuggar jag på just nu!


En dag i Malmö

Idag åkte jag som sagt in till Malmö för att hitta bikini till Sabina. Vi hittade en i första butiken, sen kollade vi lite i andra och sen var vi nöjda. Efter det käkade vi hamburgare (veggie för mig) och efter det blev det glass efter att jag hittat en park åt oss. Sabina som har en onaturlig rädsla för fåglar (hon berättade också att en gång slängde hon sig på marken för att en duva nuddade henne) vågade inte sitta så nära, men vi tog en hel del bilder ändå.

Efter det åkte vi båda hem. Till oss själva då alltså. Sabina hann också berätta om hela henne smöte med Paolo Nutini som de drack kaffe med.

Det blev bara en bild på mig eftersom Sabina ville vara med i varje bild, så tyvärr får jag väl bjuda på den.


Vi gick till Malmö Stadsbibliotek för ingen av oss hade varit där innan och det såg ganska coolt ut. Jag hittade värsta New Moon sångboken men det uppskattades inte.




Sabina posar framför de jättestora fåglarna som vi andra kallar gäss.
 



Så här fint tror man inte Malmö kan vara!




Ögongodis!

Lite nya bilder har släppts på Rob så jag tänkte visa den hetaste. Ni kan alla buga och bocka och kyssa mina fötter, det förtjänar jag efter att ha delat med mig av detta...


Lund på midsommar

Som det ser ut nu så kommer vi alla ha lite grillning i stadsparken på fredag, aka midsommar. Tydligen så ska jag och Ulrika klippa Oscars hår innan dess, något som jag kommer låta Ulrika styra. Haha, hon vill npg mest ha med mig så att han inte bara kan skylla på henne sen! Men det kommer nog bli bra... tror jag!

Imorgon ska jag och Sabina till Malmö för att hon skulle ha något där och eftersom jag bara bor 1 h och 10 min därifrån så kan jag ju ge några timmar av mitt liv till henne.

Sen på lördag tänker jag minsann bege mig till Landöd (svårt att tro, jag vet, det är till och med frivilligt) för lite möjligt havsbad, glass i Åhus och annat kul. Då kan jag nästan lova er bilder också! 


Haha, näst sist jag såg Sabina satt vi vid datorn och tramsade oss. Bör inte berätta mer än så, men det är enda anledningen till att hon ser lite weird ut.  


En Ointressant dag

Idag kommer bli en riktigt ointressant dag för mig, kan jag lova. Kände lite i halsen igår så idag när jag vaknade fick jag inte fram ett ljud. Lite bättre nu så jag får hoppas att det går över snabbt och inte håller sig till midsommar.

Igår hos Mikkis var det riktigt trevligt, jag fick träffa alla hennes kompisar + Mia var där. Jag, Mikkis och Mia gick alla i samma klass på högstadiet men jag och Mia ses inte mer, men det märks verkligen att vi känt varandra så länge.

Nu blir det varmchoklad och kanelbullar för min del. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på midsommar. Vi får se ;).

22/6 2010

Kom inte på något bra rubriknamn idag så det fick bli dagens datum. Jag är hembjuden till Mikkis idag för hon fyllde år igår (Grattis!) Ska bli kul att träffa hennes kompisar från Spyken för det har jag inte gjort än, förutom cirka 5 sekunder på deras student men det räknas ju inte precis.

Jag sitter fortfarande och tänker på hur allt till slut hänger ihop med Twilight (ex. Tess D'Urberville, Londonresan, Knivlisa) och det stör mig något enormt. Har vi tur så springer jag in i Rob när jag är i London nästa månad. Gud vad jag längtar till vår resa! Det ser ut som om vi ska boka en busstur en dag i Skottland så vi får se lite av deras underbara natur.

Idag är det så himla fint väder, så det ska bli skönt att komma ut sen (eller ja, cykla till bussen som tar 10 minuter men ändå).

Dock lider jag lite idag för Boosse som blev bestulen på sin kamera igår på Twilight Fan Eventet (som jag 100% kommit över för det verkar inte ha varit så roligt + jag har redan sett dom) så nu har hon väl inga bilder därifrån och någon kamera har hon inte heller.

Kommentar Från Min Idol

Min rubrik överdriver nog lite, för egentligen så är Knivlisa inte min idol, hon är bara vardagligt awesome. Hennes blogg är hysteriskt rolig (hennes kompis Annikasan har också en kul blogg) och hennes jobb verkar jävligt bra. Hon hade turen att få gå på presskonferensen med Kristen och Taylor tidigare idag (låt mig påpeka att hon även intervjuat Alexander Skarsgård).

På presskonferansen så stal hon Kristens vattenflaska, efteråt alltså, och var ytterst glad för detta vilket jag kan förstå. Jag förstörde då hela hennes dag (säkerligen inte) genom att påpeka att Kristen nog inte drack direkt ur flaskan, eftersom de alltid får glas vid sådana här tillställningar.



Det här var kanske inte så kul, jag ville mest visa hur allt igen connectar till Twilight och hur allmänt awesome Knivlisa är!


Kanelbullar och Ångest!

Idag har jag haft lite ångest. Inte mycket, men det har lurkat i hörnet av min Twilightiga hjärna. Jag har följt dagen i Sthlm och vet väl det mesta som hänt, men mina biljetter är fortfarande oanvända. Fast varje gång jag får lite ångest över detta så tänker jag på att jag redan sett Kristen och Taylor + Rob. Då blir världen okey igen (och att pengarna jag sparade kan läggas på Eclipse grejor i London)!

Innan ikväll så bestämde jag mig för att baka kanelbullar och lyckades då hitta ett riktigt satsigt recept som innehöll både sirap och mandelmassa. Smaskigt blev det så nu har jag ätit lite kanelbullar och läst!


Miss Beatrix Potter

Igår (eller tidigt idag om man ska vara noga) så hade jag nöjet att efter bröllopet på svt få kolla in filmen Miss Potter, en film jag velat se sen den kom ut. Den handlar om Beatrix Potter, en engelsk barnboksförfattare och illustratör som nog de flesta känner igen om de får se några bilder som hon målat. När jag var liten brukade jag kolla på serien som var både "riktig" och tecknad, en riktig klassiker enligt mig och jag kommer fortfarande ihåg en del!

Som sagt, efter många års väntan fick jag äntligen se filmen om hennes liv, och den var helt underbar! Renee Zellweger som jag vanligt vis inte gillar särskilt mycket porträtterade henne riktigt bra! Om ni som mig är trogna Beatrix Potter fans borde ni verkligen spana in denna filmen!


True Love


Den Kungliga Bröllopsdagen

Tro det eller ej, men kungligheter är något jag faktiskt har koll på, både den svenska och den engelska (tack Daily Mail). Idag är det ju som vi alla vet så att Victoria och Daniel ska gifta sig och Daniel har precis gått in i kyrkan! Jag sitter och halvkollar så där, har datorn framför mig och tv:n vid sidan.

Jag kan ärligt säga att jag tycker att Victoria är en jättebra representant för vårt land, kan inte komma på någon gång som hon varit någon Sverige skäms över, hon gör helt enkelt sitt jobb riktigt bra. Tycker också det är underbart att hon gifter sig just med "en man av folket" som inte ska vara något konstigt, att hon tänker på miljön till och med på sin bröllopsdag, bär en svenskdesigner och så vidare!


Måste också få påpeka att Victoria såg gudomlig ut igår! jag skulle chansa på att hon bar en Elie Saab klänning, men vad vet jag? Vad jag vet är att hon såg så otroligt lycklig ut och hon var definitivt den vackraste där!

Alla Älskar Twilight!

Var bara tvungen att konstatera det faktum att Oscar numera är ett hängivet Twilightfan. Han skrattade, grät (okey, kanske inte) och hade allmänt trevligt när han kollade på våra älsklingsfilmer!

I varje fall så grillade vi som fan och det blev skitgott, sen kollade vi på New Moon (tittade på Twilight på eftermiddagen), Summer's Blood som Ashley Greene är med i som också är världens dåligaste skräckfilm och Anastasia för Oscar hade inte sett den. Tror han älskar den också...

I varje fall så åkte Ulrika iväg vid 10 och Oscar gick till jobbet (som helt jäkla random visade sig vara vägen bredvid min, i denna lilla by på 2000 pers). Han kom nyss hit och käkade lunch!



Twilight Movie Night

Ikväll så ska jag, Ulrika och Oscar ha vår egen lilla "Twilight movie night" med Twilight och New Moon. Innan det så ska vi bada i vår pool (jag lär ju inte göra detta, det är minusgrader i) och grilla! Just nu håller jag på att byta min New Moon poster mot en av dem med Rob på, precis som jag sa att jag skulle göra!


Att åka eller inte åka

Alltså. Jag fick ett brev idag. Från SF. Hade inga förhoppningar (okey, så det var lite pirrigt). Öppnade det. Ut föll två biljetter. Till Twilight Fan Eventet. Inte såna där fancy fancy VIP biljetter som Boosse fick, men dessa är minsann sittbiljetter. Should I stay or should I Go? Ångest. Har värsta planen. SJ + Tradera for the win. Hoppas på tågbiljetter med 1kr utrop. Har inte råd. Tänker en halvdag i Sthlm sen nattåg hem. Hoppas, men ändå inte. Vill jag? Har sett dem en gång. Känner mig elak om jag inte går, då är där ju två tomma platser. Ingen Rob. Jävla besvikelse. Har sett honom redan men han är ju min. Vill jag? Vill jag? Vill jag? Hjälp!


Om jag går så är det för henne. Så jävla gullig!


Hemma Igen!

Nu har jag varit hemma någon timme sen jag var hos Mikkis! Hennes hund är verkligen den sötaste ever! jag glömde som vanligt att ta bilder, men det är en softie, en valp som de haft i 1.5 månad ungefär. Trots att den bet mig en hel del och att jag brukar vara jätterädd för hundar så är det något speciellt med henne för hon är så underbar!

Snart ska jag städa mitt rum (och byta min New Moon poster till den röda med rob på, allt i Oscars ära), vilket som vanligt kommer ta några timmar. Alltså, har de så här fint väder i hela Sverige eller? Idag har varit helt amazing!

Let's have some fun!


Iväg till Mikkis

Min kära vän Mikkis ringde mig precis och frågade om jag vill hålla henne och hennes söta hund sällskap, så om bara 20 minuter ska jag traska ner till bussen!

Igår så var det så fint väder så jag och min syster (som brände sig, haha) låg och solade lite. Idag tog vi av pooltäcket i hopp om att det kommer bli en grad varmare i poolen inför Ulrikas och Oscars intåg imorgon! Sen igår efter vårt solande så åkte vi till mormor och morfar för att morfar fyllde år! Så där blev det mat och tårta, vilket självklart var mycket gott!

Some Cuteness


Snacka om gullig dinosaur!


Grillning

Vad kul att blogg.se bestämde sig för att inte publicera mitt förra inlägg som jag skrev igår, det uppskattas! I alla fall så var jag i Lund igår och grillade med Ellen, Emily och Evelina. Jag och Ellen ville träffas och snacka bullshit så vi drog med de andra också.

Dock tror jag inte att Maxi visste vilken hälsofara och naturfara de skapade när de valde att sälja en engångsgrill till mig. Låt oss bara säga att jag, Emily och Evelina nu är experter på att grilla!

Jag har lovat att inte lägga upp några bilder, så det ska jag inte göra heller! Jag kan however berätta att där var en massa skrattmåsar, så vi kastade en korv mot dom i hopp om att de skulle bli rädda och flyga iväg, istället flög de iväg med korven och kom sen tillbaka med sina 1000 kompisar!

Grillning på G

Snart (om några timmar) ska jag bege mig in till Lund för grillning med Emily, Ellen och Evelina! Jag och Ellen var sjukt sugna på att ses, så vi fick ihop lite folk, dvs Emily och Evelina, och tänker käka vegeburgare och snacka skit hela kvällen!

Så det lär inte bli så mycket mer bloggning för min del idag, lär ju inte komma hem jättetidigt!

LOVE


Ge mig tips!

Jag behöver tips på vad vi kan göra när vi är i London. Shopping är ju givet, även sakerna nedan på listan, men vi har tre hela dagar i London + den dagen vi kommer dit på eftermiddagen/kvällen + den dagen vi åker hem på kvällen.


UG: Primark är såklart redan inbokat!


Tell me a story.


Lazy Saturday

Idag har jag haft en riktigt degig dag. Jag skippade resan till Landöd (efter det blev jag väckt två gånger vilket gjorde mig otroligt arg), tillät min syster att stanna hemma med mig, för att sedan spendera dagen i mitt lilla hem. Jag har läst en massa, planerat inför London och nu sitter jag här och käkar jordgubbar och dricker cola - underbart gott!

Nu ska jag titta på Mr Bean, som jag verkligen inte tycker är underhållande, men sen blir det Generation Kill och där har ju både Kellan Lutz och Alexander Skarsgård medverkat så då blir det riktigt ögongodis!


Heavy In Your Arms

Eclipse soundtracket har ju släppts (kommer säkerligen köpas av mig i London tillsammans med en massa posters, movie companion osv...) och jag fullkomligt älskar det! Jag vet inte hur tusan de gör, men de som väljer artister till soundtracken till alla tre filmerna har verkligen lyckats, det blir bara bättre och bättre. Detta säger jag inte heller för att jag älskar Twilight, utan jag älskar verkligen låtarna som kommer med och jag lyssnar på dem hela tiden!

New Moon soundtracket var ju fyllt med en massa sorgliga och känslosamma låtar, men nu till Eclipse så finns det en massa blandat, vilket är ännu bättre. Här kommer i alla fall Florence + The Machine - Heavy In Your Arms!



Let's Fly Away!


Jag längtar som en galning till vår UK-resa senare i sommar!


I'm Back and arbetslös!

Då har man officiellt gått från student till arbetslös! Studenten går bara inte att beskriva, trots regn på morgonen så var vi alla på toppenhumör med visslorna i högsta hugg! Min bror med flickvän körde ner från Nyköping och hälsade på vilket gjorde dagen ännu lite bättre. Pengar, sprit och en massa blommor är ungefär det jag nu äger.

Vi dansade och hoppade som galningar på vårt flak med mer än 50 personer på (döv blev man) sen åkte jag hem i en cool bil (fråga mig inte vilken, den var röd!). Här hemma väntade vänner och släkt och det var riktigt roligt.

Vi var alla riktigt ledsna när eftersläppet slutade 03.00 igår natt, men då blev det allt att åka hem och sova. Tack alla för en riktigt underbar dag!

Jag har inte så mycket bilder på min kamera och familjens bidler har jag inte fått än, men här kommer några från facebook!




Dagen Innan Dagen

Imorgon smäller det för alla treor på Katedralskolan i Lund. För imorgon är det studenten!!

Idag blir det att hjälpa mamma och pappa, som båda är lediga, med vad de kan tänkas behöva hjälp med, och självklart städa mitt rum. Det blir nog lite dukning, lite krattning, till och med tillagning av lunch.

Sen ikväll måste jag ju förstås förbereda mig genom att fixa naglarna, välja skor osv... Dock verkar det som om vi kommer få riktigt sugigt väder, som hämnd för att vi fick så underbart väder på balen antar jag. Kolla bara in DMIs väderprognos, ser inte alls bra ut!


It's London Calling, again!

I Juli sticker jag och min familj + morbror iväg till Skottland (Glasgow och Edinburgh) för att senare ta oss ner till London i några dagar då vi även ska besöka Oxford, för där har jag varit på språkresa. Helt otroligt är det att jag då kommer ha varit i Storbritannien två gånger under mindre än ett år.


Inside all of us there is a WILD THING


Alors on dance!

Den här låten spelades på både Cypern och våra två efterfester på balen. Nu spelas den flitigt hemma hos mig och förhoppningsvis kommer den spelas på studenten också!


Svettigt

Idag måste jag säga att det är riktigt varmt här. Åtminstone inne...Jag vaknade vid 14 och efter det har jag läst och städat samt försökt tömma min resväska och tvätta. Det tar sin lilla tid med min snigeltakt!

Igår var jag inne i Lund (nämnde jag det?) och hälsade på Lotta och Ellen för att hämta mina grejor sen balen. Jag har också fått reda på att jag ska få stipendie på måndag i skolan pga mina alldeles utomordentligt otroliga CAS utföranden. Vi har alla skrattat gott åt detta och jag kan inte komma på en enda människa (inklusive mig själv) som tycker att jag förtjänar detta, men jag tackar och tar emot!

Sen på onsdag tar ju jag studenten (yeey) så det är det mina föräldrar förbereder sig inför, putsar fönstre, planterar blommor, tar livsviktiga beslut om servetter  -  "ska vi ha blå eller vita till kaffet?". Det är mycket som ska fixas och jag ska nog hjälpa till lite om jag hinner på tisdag!

Cypern Bildbomb!

Jag lovade ju bilder från Cypern så några av de kan ni nu skåda här nere. Det finns inte så mycket att berätta (man måste helt enkelt ha varit där) men vi solade, badade, festade och hade självklart otroligt nice! Är du vän med mig på facebook kan du spana in nästan alla mina bilder där!




Typ den enda bilden jag har på mig själv är när jag, Oscar, Ulrika och Lotta spelar biljard på en irländsk pub!




För bra för att inte lägga upp.


en bild som inte vill vända sig!


Vad är väl en bal på slottet?

Imorse, lite innan klockan 8 kom jag hem efter att fått skjuts av pappa. Gårdagen började med håruppsättning, sen sminkning, hem till Lotta och på med klänningen. Efter det bar det av till Olof där vi hade lite mingel och sen sågs vi alla igen vid det officiella minglet innan balen. Mina tre familjemedlemmar stod alla med vars en kamera i handen och tog säkert 100 bilder.

Därefter blev vi sittande i tre timmar och njöt av potatisgratäng, gravad lax och tahitivaniljsparfait. Gudomligt got var det! När de andra dansade vals drog vi hem till Ellen och bytade om, vi kände inte för att efterfesta i våra balklänningar.

Vi dansade loss på Tegnérs i fyra timmar kanske, innan det blev en lång promenad med omväg innan vi nådde skolan. Väl där dansade vi ännu mer tills klockan blev cirka halv 6 på morgonen för då var det dags för frukost på Grand Hotel.

Trots den sena (tidiga) timmen så var jag inte alls trött, men så fort jag lade huvudet mot bältet i bilen på väg hem så slocknade jag. Sen dess har jag tagit lite olika "naps" under dagen men nu är jag pigg igen!




Hemma från Cypern

Efter drygt en vecka på Cypern kom jag trött hem lite innan 5 imorse. Vi har haft en helt otrolig resa med många citat, minnen, händelser och skratt! Jag har nog aldrig varit så här brun så när min syster kom hem för någon timme sen var jag tvungen att visa min nya bränna genom att visa henne halva rumpan.

Bilder kommer från Cypern men även från Lundakarnevalen.

Imorgon är det bal så då har jag fullt upp och sen när vi varit på den ska jag och Lotta se om vi kan få biljetter till Kristen/Taylor som kommer till Stockholm!

RSS 2.0