Let's Prepare Ourselves For Tomorrow

Imorgon ska det laddas upp med en massa böcker (ca 20 st ska lämnas in), cider och chokladbollar för sen dras det iväg till skolan där jag ska käka och lämna tillbaka böcker. Efter det blir det stadsparken och sen...


Litet klagomål!

Eh alltså någon mer än jag som såg senaste avsnittet av Ellen Degeneres där Rob var med? Det gjorde jag i alla fall och det var en tjej i publiken som fick komma upp, bli blindfolded och sen känna på tre killar varav en var Robert. Hon valde fel! Hur jävla dum får man bli? Först verkade hon jätteglad över att få röra Rob (vilket hon borde vara) men så väljer hon fel! Skandal!

Några tips till nästa person som ska fell up Rob: 1. Känn på händerna!!!! Alla vet att Rob har cp långa fingrar, det är ett faktum. 2. Hans skor! Hallå? Som Robsessed ska man kunna nämna minst tre par skor han äger, det pratas om dem hit och dit, nog ska man lyckas snappa upp ett och annat. 3. Hans tunna ben. Den här tjejen har uppenbarligen inte ens sett trailern till Remember Me där man kan beskåda Robs chicken legs. Han har otroligt tunna ben. Inte så svårt att känna om man trycker lite.


Loser!


Nytt Beroendeband

Japp, jag har redan skaffat nytt beroende band, men även detta band kommer från det kommande Eclipse Soundtracket som snart släpps. Florence + The Machine heter dem och deras låt Hardest of Hearts spelas flitigt (med start nu) på min dator!


En fartfylld dag!

Haha, mitt löfte om en intressant blogg med start igår har inte riktigt hållt i sig. Nog för att det börjat hända en massa grejor i mitt liv men det händer för mycket så jag knappt har tid att göra dem, ännu mindre blogga om dem. Berättade nyss för Erika att jag måste packa inför Cypern (vi åker på måndag!!) idag för jag har ingen tid alls resten av veckan! Det är panik, särskilt med tanke på att jag inte börjat med det.



Never mind that. Igår provade jag min klänning som var o-klar, käkade glass i Malmö osv. Sen stack jag in till Lund och mötte Ellen och Lotta och när vi går in på baren, insert name of the bar here, så står Kaja och Evelina där! Sjukt sammanträffande! Vi hade kul allihopa och kvällen avslutades på BK. Tror inte jag ska skriva om allt som vi gjorde mellan det.

Idag gick jag upp tidigt för att åka in och klippa mig och färga håret, vilket jag gjorde. Det blev sjukt fint! Sen hälsade jag på hos min mormor och morfar innan jag tog tåget till Malmö. Där mötte jag Lotta och vi gick på IKEA. Kom ut därifrån med två ljus, chokladbollar, tomatpesto och en mage innehållande prinsessbakelse (5 kr!!!!) pizzor och läsk. Helt ok dag på IKEA!

två bilder från dagen kanske kommer upp här senare!

It's over, I'm done, I'll never see you again!

Yeeeeeeeeeeeeeeeees! Har haft min sista IB exam idag och har nu gått från att vara studerande till att vara arbetslös. Livet är allt härligt ;)! Efter mina exams käkade jag glass och satt i solen i Malmö, provade min balklänning och köpte jordgubbar. Tyvärr inte svenska.

Ikväll blir det utgång med Lotta och Ellen och kameran ska laddas strax så jag kan bjuda på lite bilder sen. På Drellen. Hehe!




Shopping!!

Idag, efter vårt prov, så shoppade jag lite med Lotta. Jag kom hem med en bikiniunderdel, jeansshorts, hotpants (att sova i på Cypern) och en kofta! Allt för den skruttiga summan 447 kr. Snacka om kap. Allt detta ligger i min nyskapade packningshög som jag har en känsla av att min mamma snart kommer klaga på.

Imorgon är det min sista IB exam ever!!! Ingen kan förstå min glädje förutom de som redan tagit sin sista exam. Sen ska jag in till Malmö och prova min balklänning (på min skräddares och pappas jobb, ~Nordea alltså!) och efter det åker jag hem och sen bär det av till Lund för utgång med Lotta och Ellen! Helt ok dag!


Mina shorts


The day before tomorrow (when I have my last exam)

Dagen innan min sista exam firas med att ha en exam. Ensys. Jag har pluggat mer än sist så de ska nog gå bra. Sen skulle jag säga något annat också.

Jo, Dagens Nyheter: Robert Pattinson har gått och klippt sig. Detta har han gjort inför sin roll som Jacob (någon mer än jag som ser ironin i detta?) i Water For Elephants.

Hej svejs, vi ses när jag kommit hem.

Postcards from Montreal

Erika har ju gått och skaffat blogg som vi alla vet, men nu har hon en ny bloggdesign också, självklart gjord av moi. Jag måste säga att den är jävligt snygg, lite rolig, och inte helt klar. Hon har inte gjort någon text så kortet är tomt, annars är tanken att det ska vara ett intro om henne och hennes blogg där. Men det kommer vid senare tillfälle. Lite andra grejor är inte heller klara men det kommer väl inom några veckor.

Ja, jag är så jävla stolt över min egen kreativitet och fantasi!


Klicka på bilden för att komma till bloggen! Men nej, då ska blogg.se vara cp så det går ju inte!
postcardsfrommontreal.blogg.se i alla fall!


Tillbaka från Center Syd

Idag stack jag en snabb runda till Center Syd, lyckades gå där i två timmar utan att bli uttråkad! Jag kände faktiskt att jag var tvungen att åka dit så jag kunde hitta en bikini, vilket jag gjorde, så det var bra! Dock hittade jag inte underdelen i min storlek så den får jag köpa i Lund.

Sen hittade jag lite andra saker jag tänkt köpa imorgon eller senare: ett par shorts, en tröja, ett linne och en klänning. Allt ska förstås med till Cypern och då kan jag stryka lite grejor från min lista!


Mitt Beroendeband just nu

hehe. Beroendeband är mitt eget påhittade ord. Kom på det precis faktiskt. Det betyder ett band som man lyssnar jättemycket på och tänker jättemycket på helt enkelt. Ett ord som redan borde finnas. Jag bytar beroendeband ganska ofta.

I alla fall så fick jag mitt senaste beroendeband denna veckan eftersom artisterna som ska vara med på Eclipse Soundtrack släpptes och då var ju jag tvungen att lära mig lite om alla artister (dvs lyssna på deras musik). Mina favoriter är än så länge Vampire Weekend vilket jag skrattat gott åt eftersom de heter Vampire och filmen handlar om vampyrer.

Något jag också lärt mig är att Sia, som också är med, har en låt som spelas på någon reklam. Vilken vet jag inte but I will find out.

Här kommer Vampire Weekend med Run, en skitbra låt som sätter sig på hjärnan direkt!! Lyssna!!


regn

Så här ser det ut i sydvästra Skåne idag!


Ingen Bloggning Igår

Som vi alla såg så bloggade jag inte alls igår. Jag började min dag med svenskaprov som troligen gick bra, sen gick jag och Erika och shoppade lite (kan nu stryka tandborstsfodral från min lista), vi käkade på Mikay och sen träffade jag Daniel och Matilda igen för att vi skulle köra till Landöd. Där spenderade vi hela dagen och det blev ingen övernattning som jag trodde utan vi var hemma tolv på natten.

Nu sitter jag här och ska snart käka, kolla på tv och plugga lite ensys!


Snart är det över!


Next Week's "To Buy" List

Tänkte visa nästa lista, som helt enkelt innehåller allt jag behöver (vill) köpa nästa vecka när jag shoppar med Erika!


Rob visits some fans' houses

Nawwwww är nog det enda man kan säga om det här. När Rob, Kristen, Taylor och Dakota var och spelade in hos Oprah så fick Rob kvällen innan åka och överraska lite Twilighters. Han var jättegullig och jättesnäll och jätterolig och jättesnygg. Precis så som han alltid är.


En (hade kunnat vara) pinsam historia.

Hehe. Ska bara berätta om en sak som jag tycker är jätterolig men som nog inte så många andra tycker är rolig. Mest hade det kunnat vara jävligt hemskt mycket pinsamt.

Jag trodde att min bror gick in på toan (som ligger bredvid mitt rum) och att hans tjej stod kvar utanför.
Då hör jag värsta brakaren och tror då såklart att det är hon. Värsta awkward var det för mig.
Sen hör jag det igen.
Då visar det sig att det är min bror som står i min dörröppning och gör fjärtljud.
Because he's cool like that.

Ja, jag tyckte det var jätteroligt sen och satt och skrattade för mig själv. Sitter faktiskt och skrattar nu när jag tänker på det. Kul var det.




En prutt.


Next Week's List

Jag älskar ju att göra listor, så när det blev för mycket plugg igår så gjorde jag listor. Tre stycken för att vara ärlig. Jag tänkte visa den första, det vill säga, vad jag måste/tänker göra nästa vecka när mina prov är slut!


hehe, som ni ser så är jag gaanska upptagen nästa vecka, men jävlar vad jag ska blogga!


In honour of his Birthday!

Med tänke på att allas (min!) älskling fyller 24 år i dag, kommer här en liten titt på året vi (dvs. han och jag) haft tillsammans! Jag valde att inte ta med de bilder som visar oss två tillsammans för det skulle vara taskigt mot er andra.


"Tryckt mot marken"

Nu är jag hemkommen (två och en halv timme tidigare än planerat tack vare Ida!) från mitt svenskaprov. Jag tror det gick bra, men det verkar som om alla skrev olika saker i sina diktanalyser och som om ingen riktigt fattade. Jag är inte ensam om det i alla fall!

Imorgon blir det att åka till skolan igen och göra det andra svenskaprovet, sen är jag nästan klar! Jag måste bara få säga igen vad skönt det är att jag bara har ensys nästa vecka, det är ett lätt ämne jämfört med de andra så det kommer nog bli en 6a eller 7a då (utav 7 möjliga). Sen efter det, då jävlar!


Inte mycket kvar nu!!


Hercule Poirot

Tänkte bara påpeka att sommarens första avsnitt av Poirot går på tv4 just nu. Verkar som om det kommer visas flera onsdagar nu. Poirot är bra men jag är lite besviken av att det kanske inte blir någon Ms Marple om Poirot visas!




Let's help each other out.


Onsdag. Sweet Onsdag.

Vet inte var jag fick det där med "sweet" ifrån, men denna onsdag är faktiskt ganska sweet. Jag har mina svåraste prov bakom mig och återstår gör bara svenskan och Environmental Systems & Societies. Det där sista låter ganska proffsigt och smart, men det är det inte.

Jag pluggar lite lätt ensys nu och känner mig stolt över mina fina anteckningsskills. Både färgpennor och blyerts använder jag så det ser fint ut. Nej, men faktiskt, är på kapitel 5 av 15 nu, så jag kommer nog kunna allt mycket bra på måndag nästa vecka.

Förutom allt det där intressanta har jag inte så mycket mer att säga. Resten av familjen åker till Landöd idag och kvar blir jag, min bror och hans tjej som kommer ikväll. Henne har jag inte träffat innan men min syster sa så här när jag frågade henne om hon gillar den nya tjejen mer än den gamla (vilket får min bror att låta som en riktig player men så är det inte):

Njae, inte riktigt. Hon var liksom ganska blyg.

Eh ja, för när man träffar sin killes familj första gången är man ju hur framåtgående som helst och inte alls nervös. Hehe, hon kommer nog vara superrädd när hon träffar mig idag! 

Bästa Twilightbilden ever?

Vissa (ahem, Erika) kallar den bästa Twilightbilden ever. Rätt eller Fel? Jag röstar på fel. En bild på bara Edward är alltid bättre än allt annat. Men man kan inte förneka att den är rolig!


I can't live in a world where you don't exist, Bean...


Du vet att du..

Du vet att du försökt lära dig för mycket historia den senaste veckan när du skriver limited war istället för limited water in deserts. Vi får hoppas jag inte gör samma misstag på provet nästa vecka...


Sommarens böcker är beställda!

Nu har jag fått min pappa (hihi) att beställa böckerna som jag ville ha med mig till Cypern. Fyra stycken av Marina Keyes blev det. Jag har läst fyra andra böcker av henne, alla på engelska, och hon är min absoluta favoritförfattare. Blanda inte ihop detta med Twilight nu, för de böckerna kommer alltid först!

Vi var tvungna att beställa idag för att vara helt säkra på att de kommer senast nästa fredag, snacka om tur att jag kom ihåg det idag! Förra året när vi var i Kroatien så hade jag med mig fyra böcker, varav två av Marian Keyes, och läste minsann ut dem långt innan semestern var slut. Det var inte så populärt hos min syster eftersom hon då inte hade någon att leta snäckor och smådjur med, men jag tyckte det var härligt!

Så ni som ska med mig till Cypern - förvänta inte er någon konversation, jag är upptagen!


Böckerna vi beställde idag!


Best Week Ever!

Seriöst, nästa vecka kommer bli typ bästa veckan ever! Jag inbillar mig mest det här eftersom denna veckan suger så mycket, men nästa vecka kommer bli härlig. När mina prov är klara ska jag:

- fira det med Lotta ie. gå ut och dricka

- klippa mig och färga håret!

- åka till IKEA (kan jämföras med julafton)

- shoppa med Erika

- sitta i stadsparken med Ulrika?! Kommer inte riktigt ihåg hur det där var

- Gå på Lundakarnevalen!

- Packa inför Cypern!!!!!

Just a tip.


Only 13 Days Left!

Enligt Erika är det bara 13 dagar kvar tills vi åker till Cypern, vilket stämmer mycket bra.

Idaf hade jag historiaprov, det prov jag suttit och förbarmat mig över i tre dagar. Tror inte jag känner någon som kan så mycket som jag om Hitler, Stalin, 2a världskriget, Kalla Kriget och Arab-Israeli Konflikt. Förutom resten av folket i min (föredetta) historiaklass.

Jag hade också engelska igår, där jag skrev ett brev till en viss S. Meyer om att en vill J. Black inte borde få vara med i hennes böcker. Jag var väl inte 100% allvarlig men det var min uppgift det. Nu är det alltså bara två ämnen kvar sen blir det frihet och en rolig(are) blogg.

Jag och Lotta har redan planerat våra lediga dagar nästa vecka. Vi ska shoppa, åka till IKEA, dricka i sadsparken, vara på Lundakarnevalen och mycket, mycket mer!


History, we'll never meet again!!!


Found some new pictures.

Jag hittade lite nya bilder. Det finns en liten chans att Tivoli i Köpenhamn kommer få beösk av mig i år, trots att jag inte fattar allt vad de säger och att jag blir åksjuk. Tror jag får hålla mig till sockervadden och pariserhjulet i så fall!


Let's do it!


Det underbara vädret

Det händer uppenbarligen inte så mycket i mitt liv just nu, som man kan märka på mina inlägg. Annat blir det om två veckor när det är Lundakarnevalen, Cypern, balen och studenten. Då jävlar ska ni få se på intressanta grejor.

I alla fall.

1. Erika har skaffat blogg, believe it or not. Besök henne gärna, då blir hon nog glad. Jag ska fixa hennes design men först om några veckor. Vi kör ett byte, jag fixar hennes blogg och hon syr upp min klänning. Hennes blogg heter postcards from Montreal, vilket vi hittade på 100% själva...right... hon är inte i Montreal än, men hon kommer ju vara det om några veckor, därav namnet!

2. Vädret suger. Verkligen sugigt är det. Så här ser den kommande veckan ut enligt dmi, sen när regnar det på Kristi himmelsfärd och sen när är det bara 10c nere i Skåne i Maj?


The Last Supper

Jag hade precis min sista måltid (som bestod av gårdagens sallad eftersom jag inte orkade göra något) innan min bror kommer hem. Då blir det livat...

Snart ska jag fortsätta med mitt historia plugg, jag sitter bara och kollar över lite grejor inför engelskan imorgon. Jag är inte så orolig över det även om jag inte övat på några gamla prov. Jag vet hur strukturen på Paper 1 ser ut, det är alltid jättesvårt, men det gäller bara att ha ett stort ordförråd. Vilket jag har ;). Sen på Paper 2 så ska man skriva en text, finns 6 olika att välja mellan och det finns alltid en om en film eller karaktär så jag skriver som vanligt om New Moon.

Hehe, en gång skrev jag världens cheesiest brev till Jacob, om hur tacksam jag var för att han räddat Bellas liv 1000 gånger, och min lärare älskade det och jag tyckte det var det roligaste ever för jag överdrev så mycket. Vem gillar Jacob liksom?


Gaby And The Guns

Haha, jag tycker att jag får bara skit för att säga sanningen (dvs att jag är awesome) men jag tänkte i alla fall lägga upp en grymt bra låt. Jag har börjat lyssna på så otroligt mycket svensk konstig musik så Sabina snart borde gråta av glädje (hon är en sån där festivalmänniska som varit hemma hos någon i Mando Diao och lyssnat på han syrra sjunga, nästan dött när hon insett att jag kommer vara jättenära Paolo Nutini i 3 år och fyllt sitt rum med konstiga posters och skivor). Det här bandet hoppas jag att jag kommer se på Lundakarnevalen, för de är underbart bra. Catchy.


En sammanfattning av True Blood

True Blood kör ju snart igång med nya avsnitt i USA igen, så det är ju dags för en sammanfattning för de som inte kommer ihåg vad som hänt. Den har "gif"en visar ungefär vad de två förra säsongerna handlade om. Och den är rolig.


Till alla som kollar på HIMYM

Jag och Barney har en sak gemensamt. Vad? Det ser ni här:


Värsta Mardrömmen

Idag hade jag värsta mardrömmen när jag låg och sov. Jag drömde att jag övade inför mitt English Paper 2, då visar det sig att jag ska göra det hemma. Det skulle börja om typ 20 minuter och jag hade inte alls hunnit kolla igenom det jag hade tänkt titta på. Panik. Jag tror inte att detta verkar som någon hemsk mardröm för många, men de som går IB kan nog förstå de hemska känslor jag hade.

Syskonkärlek

Hade precis värsta bästa konversationen ever med min syster. Ärlighet vara längst verkar vara vårt motto!

Julia: (om någon hårvårdsprodukt) Den har kan du använda, du har ju inte så mycket volym i ditt hår

Jag: Nämen tack. Schyst av dig. (sarkastiskt)

Julia: Vaddå? Det är ju sant.

Jag: Ja, precis som om jag skulle säga "Du har ju inte så mycket brains".

Julia: Ja, det kan man ju inte påstå att jag har precis.


Enorm Trötthet

Åh vad trött jag är! Jag gick upp halv tio idag och har varit trött sen dess. 17.30 lade jag mig i sängen och somnade, jag hann under de korta 20 minuter som följde bli väckt av både min syster och min mamma som säkert hade något att säga, vad kan jag inte komma ihåg! Nu luktar jag att det snart är mat, tur det, för jag är hungrig.

Meet Me Halfway

Denna låten finns på min hjärna 24/7 nu för tiden, den är så bra! Alla vet ju att Black Eyed Peas är grymma på den här sortens låtar!


Lundakarnevalen

Jag har börjat fundera mycket på den kommande Lundakarnevalen (som bara inträffar var 4e år) på den senaste tiden. Våra exams är ju slut då så det blir perfekt! Dessa band vill jag se, Salem Al Fakir och Gaby and the Guns är viktigast, men vi får se hur det blir!


I'm Lovin' It!


Kristen Stewart i Elle

This is life.


Trötthet

Jag är så trött! Man blir verkligen slut av att skriva prov hela dagarna, man bara känner hur energiin rinner ur en. Idag hade jag bara ett prov vilket var skönt, mitt nästa är inte förrän på måndag, men det var svårt och stressigt så man blir lika trött ändå. Hoppas ni har haft en bättre dag!


Jag uppdaterar helt enkelt mitt exam schema så ni hänger med i svängarna! 4 down, 8 to go!


This is what I want

När jag var liten var jag en sån som var ute i alla väder och hatade att vara inomhus. Nu för tiden är jag en storstadsmänniska (hallå, London liksom?), men det här är en avde få gångerna då jag verkligen hade velat vara där den här tjejen är. No worries, only silence.


3 Down, 9 More to go!

Jag har nu haft mina tre första exams, i Business & Management och Matte. Det har gått helt okey, dock hade jag otur på matten idag och det kom mycket på det jag inte är så bra på.

Precis nu hade jag en epiphany, värsta snilleblixten faktiskt. Det hade med derivatan och tangent och göra, egentligen var det inte en så stor grej men herrejävlar vad stolt jag är! Jag tror Erika skrattade lite inombords åt mig. Jag har också upptäckt att man kan lära sig matte på Youtube, det trodde ni nog inte, men vilka snillen det finns!

Imorgon har jag min sista exam för veckan, på morgonen, så det kommer bli skönt att komma hem lite tidigare. Sen så kommer ju min bror hem denna veckan också, som nog kommer vara kul. I en timme. Men han körde igår, så han är väl i Sverige nu. Om han inte stannat någonstans i Norge dvs, han känner ju lite folk var som helst.


Här ser vi alltså mitt exam schema. De överstrukna har jag uppenbarligen redan gjort. Jag har två engelska prov samtidigt och två historia prov på raken, jag har alltså inte räknat fel ;).


Right Here, Right Now!

In order to skjuta upp mitt pluggande lite extra (det är egentligen det jag håller på med) såtänkte jag visa lite bilder jag tog på mitt rum för bara några minuter sen. Självklart har jag bara fotat de fina delarna, för trust me, det andra vill ni inte se!

Plugg på mitt lilla bord med favoritchokladen, cola och tända ljus.

Vet inte varför jag tog bild på min fönsterkarm, men den är fin.

Min anslagstavla där (nästan) allt sitter. Balinbjudan, betygslösenordet som man får panik av, en Oxford karta och lite annat smått och gott som kan vara bra att ha.



Tänkte visa upp mina Twilightposters men jag har ju bara två, den från ICA och den med New Moon på...borde byta till Rob snart.


Gårdagens Bål

Igår efter skolan och plugg på både skolbiblioteket och universitetsbiblioteket, begav jag mig hem till Mikkis. Hon är en av mina närmaste vänner som jag har kvar sen högstadiet, vi ses cirka två gånger per termin, men vi är lika nära ändån och vet var vi har varandra.

De fick hem sin söta hundvalp bara en liten stund innan jag kom och den var så gullig! Fast den var väldigt rädd och kissade ganska mycket verkade det som, hehe!

Bara för att det var just Valborg kände vi att vi kunde gå och titta på Löddeköpinges bål, vilket resulterade i gårdagens enda två bilder!


Jag och Ulrika var ganska ledsna när vi inte kunde deltaga (är det ens ett ord?) i eftermiddagens häng i Stadsparken, så vi gjorde snabbt upp planer inför de kommande åren.

2011: Stadsparken

2012: Visa skottarna hur man firar valborg!


RSS 2.0