.

Street art in Mexico. I'm in love.

Long time no see.

Det är nu en vecka sen jag fyllde 19, så det känns ju som om det är dags för en liten uppdatering. Min födelsedag firades med släkt och vänner, precis som den brukar firas. Jag fick: pengar, nagellack, strumpor, mörk choklad, ögonskugga, concelaer, flädercider, pumpor och en hel del blommor. Med andra ord, en bra födelsedag.

I lördags gick jag ut med Ellen och Lotta, där vi träffade en hel del intressanta människor. B.la. Erik Shadowman.

Sen äntligen, äntligen fick jag se mina älskade Narnia filmer. Filmkvällen med Oscar och Ulrika som varit bestämd sen i Juni blev äntligen av. Vi käkade thai, kollade Narnia, "bakade" kaka (vatten + pullver) och pratade om lite av varje. Lyckat.

Igår var jag på arbetsintervju, angående ett jobb där man säljer en del till laserskrivare. Eller något. Jag ska börja en "utbildning" om jobbet på måndag, sen får vi se om jag får det eller inte. Efter det mötte jag upp Lotta för lite shopping (och planering) på Gray's American Store inför hennes fest hon ska ha eftersom hon flyttar till USA, och en efterlängtar burgare på Max.


Det bästa? Den är heltäckande efter bara ett lager.


.......................................


För det är min födelsedag idag.


It's time for Celebration.

Idag är det min födelsedag. Hela 19 år blir jag. Egentligen är det ett tråkigt nummer, eftersom det ligger precis mellan 18 och 20. Jag ska ha släkten över ikväll och imorgon blir det utgång med Lotta och Ellen.


Dundersköna Boosse skickade kort till mig!


.

source: dearblankpleaseblank.com, som också är nya favoritsidan när det är läga för skratt.

When we walked in fields of gold.

livejournal.com/inspireme

Oh no. is this the end?

"Åh nej, vad har hänt med den underbara uppdateringen?" vet jag att ni alla tänker. Trots att jag inte har mycket att göra om dagarna förutom att söka jobb, vilka inte söks så mycket då allt som finns är "säljare", så känner jag att jag varken har tid eller sug för att blogga.

Detta är inte slutet, för jag är fan en bloggare, så bloggen kommer (säkert imorgon bara för att jag skrivit detta) att uppdateras igen. Jag längtar verkligen tills jag kan blogga om mitt liv i Glasgow.

I alla fall, känner någon att han/hon inte kan leva utan mig så kan ni föjla mig på Twitter, bli vän med mig på livejournal, digga min smak på weheartit eller spana in min nya tumblr. Inte konstigt jag inte har tid... Allt uppdateras inte varje dag, men ibland.

This is not the end. Jag varnar bara er att det kommer inte läggas upp lika många inlägg på ett tag.

Useful advice.


Hahahaha. Som vi skrattat.
tumblr.com | livejournal.com


Honey, I'm home.


Några bilder från vår helg på Landöd.

I fredags åkte vi dit, hälsade på några bekanta där mamma tittade på fotboll. Igår hände det inte så mycket förutom att vi var hos min farbror och hans fru, där vi fikade och tittade på film/bilder från då vi var på en ö jag inte minns namnet på och en ö de varit på. Roligare film än den där mitt kusinbarn filmar/pratar finns inte.


Landöd

Tänkte bara tala om att anledningen till min dåliga bloggning är för att jag är på Landöd. Kommer hem imorrn så då blir det uppdatering som vanligt!
Igår sökte jag och Lotten jobb, haha, vi var liiiite väl sena med det ena, menvi hoppas att vi får napp efter allt prat om volontärarbete, sabbatsår och engelska.

It's autumn, bbs

Man märker verkligen att hösten har kommit hit! Vi har haft riktigt fint väder de senaste dagarna, sol och knappt någon blåst alls, men man får ändå dra på sig en extra tröja. Och våra björnbär har blivit klara, vilket är ett säkert hösttecken. Så idag plockade jag inte bara björnbär, utan jag gick en runda också. Vem vet när vi får sol nästa gång?

These boots are made for walking.


Buy me a Mercedes Menz.

Jag kom nyss hem efter en liten, men ändå viktig, övningskörning med min pappa. Det var min första och jag måste säga att jag klarade det galant. Frikoppla, gasa, bromsa, kör, you name it! Ska se till att köra lite mer denna veckan så jag kan ta körkortet i vår/sommar!

It's a mysterical world


RSS 2.0