yesterday...

Först av allt, jag har det kanonbra här, det är 20C+ varje dag nu och jobbet i strandcaféet är toppen! Alla är jättesnälla och vi har det kul.

Jesus Kristus vilken dag jag hade igår. Jag var ledig efte som det är Good Friday idag och då har vi öppet (och det kommer vara mycket folk). Jag tog båten 09.00 till Guernsey som vanligt. Dagens plan var att gå till Bluebell Woods, HMV och Co-op.

Det började mycket bra. Jag gick enligt den beskrivning jag fått, gick vänster, upp, upp lite mer, men det kändes lite fel så jag  gick ner, höger, jävligt mer till höger, upp en himla massa mer, frågade efter vägbeskrivning, gick upp, vänster, jävligt mycket vänster, förbi "German Cemetery", gick lite mer och kom äntligen, efter 1.5 h, fram till Bluebell Woods. När jag skulle tillbaka gick jag också jävligt mycket fel men efter hela 2 timmar var jag tillbaka.

När jag väl kommer hem lyckas jag på något sätt gå runt halva Herm. Så korkad är jag.
pictures.

Belvoir beach
Shell beach. Här jobbar jag för tillfället.
Anledningen till varför det kallas Shell beach.
Shell beach igen.
Guernsey
Guernsey, low tide.

I'm SORRY.

Jag har fått x antal arga kommmentarer angående mina intet-existerande inlägg. Truth is, jag kom inte hit förrän igår eftermiddag efter en helvetes resa.

Flyget till London var perfekt, min 6 timmars paus på Gatwick var til och med bra, Min flight till Guernsey var snabb, tills de meddelade att de inte kunde landa pga vädret. Därmed cirkulerade vi över ön i 3 timmar innan vi flög tillbaka till London. Min 1 timmes flight blev alltså 5 timmar lång! Väl där fick vi hämta våra väskor och ställa oss i kö i 2 timmar. Tack och lov bokade de in oss på Hilton, gav oss mat (21.30!!) och frukost och igår morse bar det av igen. Denna gången gick allt bra och jag kom fram på Herm på eftermiddagen.


Gårdagen var inte så kul, det var hemskt väder, jag var helt själv etc etc. När jag skulle gå och äta kvällsmat med alla säsongare var det fullpackat och blyga jag kände inte en jävel. Idag dock snackade irl jag med en kille jag tidigare pratat med på fb så jag och tre killar satt och spelade 4-i-rad hela kvällen på puben.
Oh, och tydligen så klassificeras jag nu som "the new Swedish girl". Man bah, tack okey. Det som gjorde det svårt att "träffa" folket här är att jag bor högst upp på ön, två andra bor i detta huset och en tjej i huset bredvid. ALLA andra bor nere vid hamnen.


Idag tog jag båten till Guernsey, skaffade mig ett bank account och fönstershoppade lite! Riktigt fint är det här om det är soligt, vilket det var idag!

RSS 2.0