Oscars goodies.

Jag vore inte mig själv om jag inte visade bild på kvällen snyggaste kille, eller lite andra roliga grejor jag hittat.


Anne Hathaway och James Franco var kvällens värdar. De verkar ju trivas ihop.
Kanske världens sötaste par. Andrew Garfield och Shannon Woodward.
Kvällens snyggaste såklart, eftersom Rob inte var där.


83rd Academy Awards.

Igår (inatt) var det Oscarsgalan, för er som missat det. Jag missade hela galan, men såg minsann det mesta av röda mattan online. Självklart lyckades jag, trots att jag hade tre livestreams rullande, missa mitt favoritpar Andrew Garfield och Shannon Woodward. Jag gråter inte för det utan visar istället upp de skådespelare jag tycker klädde sig vackrast igår!
1. Cate Blanchett i Givenchy. Det här var nog kvällen höjdpunkt, Cate i denna helt otroliga klänning. Det är nog inte många som kan bära en klänning från Givenchys senaste kollektion och fortfarande se bra ut, men Cate lyckas definitivt! Synd att jag inte hittade någon bild på hennes rygg för den ser otrolig ut.

2. Valona. Mila Kunis i Elie Saab. Trots att han är kändis designern nr 1 för tillfället syntes inte många av hans skapelser på röda mattan. En av de få som bar Saab var dock Mila och herregud ser hon fantastisk ut eller vad? Vackrare har hon nog aldrig varit.

3. Natalie Portman. Alla pratar om hur väl-klädd hon varit denna säsong, men personligen tycker jag att hon haft ganska så många missar (den rosa Viktor & Rolf klänningen någon?). Men i den här Rodarte klänningen så strålar hon verkligen och färgen är underbar på henne. Hon vann även en Oscar för bästa kvinnliga skådespelare for sin roll i Black Swan.
4. Penelope Cruz födde en son för en månad sen men det syns sannerligen inte här! Hon verkligen strålade i sin röda klänning från L'Wren Scott. Jag var väldigt sugen på att sätta henne i topp tre men hon fick tyvärr inte plats.

5. Hailee Steinfeld. Denna 14-åriga tjej, som slog igenom i True Grit, filmen hon fick en Oscars nominering (bästa kvinnliga biroll) för, kom tidigt till galan och hade på sig en fantastiskt söt klänning från Marchesa. Klänningen hade hon själv designat med hjälp av duon, som senare sydde upp den till henne. Trots de skyhöga klackarna, så måste man gratulera Hailee för hon klär sig alltid lämpligt för sin ålder.

6. En av de få hel-glittrande klänningarna står Amy Adams för, i sin mörkblå L'Wren Scott. Den senaste tiden har den här kvinnan sett helt makalös ut, och hon gör det igen, här.

over the rainbow.

Hur konstigt är det att en blogg som uppdateras varannan vecka ibland har 14 läsare for no reason?

a minor rant.

Ursäkta mig medan jag klagar. Här har man då betalat mer än 900 jävla kronor för 1 timmes flygresa, så blir jävlen inställd. Tack så jävla mycket Flybe. Nu kommer jag alltså ha cirka 1 timme på mig att komma av planet, ta min väska och åka taxi ner till hamnen så jag inte missar den sista båten! Tack så jävla mycket. Sen måste jag ju förstås vänta i 5.5 timmar på Gatwick också, precis vad jag ville! Ojdå, glömde jag nämna att det är en jävligt stor risk att jag missar båten och får ta in på hotell? Tack. Och nej, jag kan inte byta någon jävla resedag för jag har fantamig redan köpt min biljett till London, och jag tänker för i helvete inte byta den biljetten till en kostnad av 300 kr.
Nej, jag fattar inte och nej, jag accepterar verkligen inte era jävla dumma ändringar.

TGIF

I lördags drog Jag, Lotta och Ellen till TGIF för att ha en välbehövd utekväll. Som vanligt skrattade vi tills vi grät, typ, och pratade alldeles för mycket, om det går. Vi käkade middag, med dessert, och avslutade sen med världens godaste drinkar. Eller ja, min Strawberry Margharita var kanske inte jättegod, men Lynchburg Lemonade Strawberry var något av det godaste jag druckit. Lotta missade den men jag, Ellen och Shakie the First njöt.

+ Dj:n spelade en låt av Ellie Goulding, det gjorde hela kvällen lite bättre. Jag blev jätteglad ;).


Vår drink.


.


RSS 2.0