I'm on my way.

Nu sitter jag på planet på väg till London, om allt gått som det ska. Min pappa var snäll och följde med mig till Kastrup vilket definitivt hjälpte med nervositeten.
Planen är nu att jag ska landa på Gatwick, vänta där i några timmar, hoppa på planet till Guernsey och om jag har otur spendera en natt i St Peter Port innan jag tar båten över till Herm. Har jag tur tar jag direkt båten till Herm utan övernattning.

the bonds between us must be visible.


the fun side of life.

Ofta får jag känslan att ingen annan gillar mina bilder, men jag skrattar i alla fall. Det blir roligare om man säger texten på bilden i en mans-röst.

I would give anything.

De senaste dagarna har varit fyllda med planering och förberedelser inför nästa veckas flytt. I måndags var jag i Malmö för att klippa och slinga (blont) håret, och tog då chansen att shoppa lite på H&M. Skorna jag velat ha har fortfarande inte kommit in, men jag hittade en massa annat, tre toppar, två enfärgade linnen, en kofta, en klänning, ett par jeans, en sjal och concealer/foundation.
Förutom det så har jag så smått börjat packa/tvätta det jag ska ha med mig och skrivit en sju-helvetes lång packlista.
+ Jag och min pappa har bokat flyg och hotell inför vår resa i höst till Glasgow, när jag flyttar dit. 14 september drar vi och firar därför min födelsedag där :)!
Har ni sett dessa så Herregud hör av er!

you deserve a beautiful life.

Jag har lärt mig göra "gifs". Jag är jättestolt och det här är den svåraste jag gjort.
+ Ulrika lämnade tillbaka min WFE bok efter att ha lånat den i 7 månader. Finally ;)!

finally.

Jag har äntligen skaffat photoshop på min dator igen och sen dess har jag varit som besatt. Jag är ju inte sådär jätteduktig och det tar 200 år att göra en bild, men lite kan jag ;)!

Herrrrrrm.

Trots att min sjukt dyra flygbiljetter gäller till ett flyg två timmar senare, så är hag fortfarande otroligt spänd, nervös och ivrig vad gäller min resa. 29 dagar kvar och fram tills dess är det jobb som gäller! Jag tänkte i alla fall visa lite bilder på ön jag kommer bo på och ge er lite fakta :).
Självklart tar jag med min laptop dit och fortsätter blogga om hur jag har det där! 
Herm. Här bor 50 personer året runt och 90 personer på sommaren. För att få bo här måste man jobba på/med ön. Det är ca 1.5 mil runt ön och de har ingen gatubelysning.


Båten som tar en till/från Guernsey och ~huvudstaden St Peter Port. Resan tar ca 20 minuter.


Kanalöarna är kända för sin vackra botanik och trädgårdar.


Sommar på Herm.


Jag ser fram emot att vara ensam på denna strand när jag kommer dit i april! Ön har 6-7 olika stränder och 2 strandcafén, som jag då kommer att jobba på.


Lunnefåglar!! Det bästa med ön är att de under våren får besök av Lunnefåglar (puffins) något jag verkligen ser fram emot att skåda, då jag alltid älskat denna fågel.

wiihooo.


Don't underestimate the things that I will do.

Adele - Rolling In the Deep

True Grit.

Jag och Lotta gick på bio i lördags och då valde vi (läs: jag!) att se True Grit. Den har visats på reklamen ett tag nu och trailern ser ju för bra ut, plus att den fått 10 Oscars nomineringar, så den verkade vara en film för mig. Vilket den var.


"Following the murder of her father by hired hand Tom Chaney, 14-year-old farm girl Mattie Ross sets out to capture the killer. To aid her, she hires the toughest U.S. marshal she can find, a man with "true grit," Reuben J. "Rooster" Cogburn. Mattie insists on accompanying Cogburn, whose drinking, sloth, and generally reprobate character do not augment her faith in him. Against his wishes, she joins him in his trek into the Indian Nations in search of Chaney. They are joined by Texas Ranger LaBoeuf, who wants Chaney for his own purposes."


Vad ska man säga? Gillar du inte cowboys och äventyr är den här filmen inget för dig. Men gillar du bra skådespeleri, intriger och rättvisa, by all means, skynda dig till biografen nu för det här är en riktig höjdare!

and make you feel my love.

Förra helgen tog jag och familjen en mini-semester och stack till Göteborg. På vägen hem stannade vi till på Ullared där vi givetvis shoppade loss. Jag lyckades komma hem med massor av saker som jag kommer behöva när jag flyttar, om 30 dagar.
Allt är inte med på bild men: deos, tofsar, hörlurar, ficklampa, bagageband, rakhyvlar, mobilskydd, tandborstar, elektrisk tandborste, schampo, balsam, tvål, volym mousse, torrschampo, solkrämer, ögonfransböjare, pincetter, tandkräm, batteri, läppsyl x 100, adapter, nagelfilar, en porslins cupcake och Zombieland.

RSS 2.0