I solemnly swear that I am up to no good.


I'll be here and you'll be there.

Dagens lunch: Marks & Spencer's Pasta salad with Feta Cheese and Slow Roasted Tomatoes.

Dagens dessert: En hel berry cheesecake för £3.29. Ja, det var gott.


Dagens väder: soligt och varmt, vilket ledde till ett kort besök på stranden där jag påbörjade min senaste bok, Jane Austens "Emma".


Dagens bästa: När jag hittade Rekorderlig cider på Waitrose. Kopparbergs hittade jag förra veckan.


Dagens dyraste: Smink för £16. Det suger att vara tjej ibland.


Dagens värsta: Kvällsmaten. Överkokt ris och kyckling. Grönsaker? Det kan man drömma om.


Dagens tråkigaste: Tvätten. Finns det något värre? I think not.


Med andra ord, det har varit en väldigt bra ledig dag för mig idag. Jag tog den supertidiga båten 07.50 imorse och drog till Guerney. Väl där inhandlades veckans viktiga köp: Jordgubbar, smink, cola, cheesecake, cider och mandariner. Nu klarar jag mig i en hel vecka!

i believe i deserve some recognition from this board.


Är numera stolt ägare till både Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 1 och The Social Network.

between two lungs.

Jag och min kollega Jana fick ett helt eget inlägg på Herm bloggen för ett bra tag sedan. Gå gärna in där och titta runt om ni känner för det!
Annat nytt som hänt? Jag har fått en ny kollega, Lizzie från London. Hon är nu den tredje 19-åringen på ön. Vi kommer väldigt bra överens so far och har kul ihop.
Det har också flyttat in en kille i rummet ovanför mitt, som jobbar i öns gift shop. Både Lizzie och Dave håller sig borta från puben för det mesta vilket gynnar även mig, då detta också håller mig borta.
På måndag är jag äntligen ledig, och dagen kommer spenderas i St Peter Port med Ellie. Jag ska köpa en ny parfym och väljer mellan Marc Jacobs Lola, Marc Jacobs Daisy och Marc Jacobs Daisy So Fresh. Svårt val. Dessutom ska jag försöka leta upp Waitrose då affärens hemsida påstår att de säljer Kopparberg's cider. This better be true.

RSS 2.0