Skolkdag med paj

Idag skolkade jag. Oh no! Nej, faktum är att jag bara missade en lektion och hade jag gått på den hade jag fått cykla hemifrån 08.45 och kommit hem 12.30. För en timmes svenska. Tror inte det va!

Istället har jag varit här hemma. Kollat på tv, pluggat historia och bakat paj. Har nog aldrig bakat paj innan förutom den gången jag gjorde det med Erika. Och den gången med Amanda förstås. Jag menar att jag aldrig bakat paj själv förr, men jag måste erkänna att jag är jävligt grym på det.

Hehe. Idag frågade jag min syster om jag skulle möta henne från bussen eftersom jag anade att hon var på väg hem. Självklart sade hon. Jag hoppade på cykeln direkt. Hon var 100 meter från vårt hus. Tack.

Jag var ju som sagt på Landöd fredag-måndag, vilket var ganska nice. Det var fint väder på fredagen, vår kusin och hennes två supersöta barn kom på besök. I lördags var det också fint och vi var hemma hos Sabina, vilket också var trevligt. Vi lärde oss att vi inte är särskilt allmänbildade och sjöng låtar så som Fly On The Wings Of Love och Daddy DJ. På söndagen tror jag inte att vi gjorde något särskilt, var nog inne hela dagen. Sen igår åkte vi hem. End of story.

Imorgon är det dags för plugg med Lotta, tror jag ska lära henne allt om Kalla Kriget. Haha, allt jag kan om kalla kriget kanske jag borde säga istället.

Här kommer lite pics som jag och min syrra tog när vi var ute på en promenad, inget speciellt men ändå.

Bli inte lurad av Julias vantar. Det var varmt, hon är bara mesig.Åsikter
Postat av: Boosse

Åh, älskar bilde rpå svanar :)Paj, det har jag inte ätit på flera år! Att du inte gjorde en vegopaj o trycka in tillsammans med dvd:n! det får bli nästa gång..eller hur?

2010-04-06 @ 20:14:42
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Ja, det är ju de. mm vad jag blir sugen! Byt ut mjölkprodukterna mot mjölkfritt, om du har ägg kör med bakpulver och skicka mig en vettja :)

2010-04-06 @ 20:31:46
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Nej, det tror inte jag heller haha Simpelt recept låter fint to me. det med paj som jag tycker krångligt är sjöälva pajskalen, aldrig gjort något bestående av deg förut.

2010-04-06 @ 20:43:39
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Mmm! Smuldeg! Så är det ju simpelt, det är så gör jag med äppelpaj, med nästan hälften smuldeg haha Mumsigt! Ser du på desperate Housewifes ikväll? det skall jag så jag ska bege mig till soffan nu. Vet du, jag har haft ett litet träningspass för mig själv här hemma, första gången sedan Noovember woohoo för mig haha. Ha en fin kväll Frida!

2010-04-06 @ 20:55:10
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Ooops, det var ju inte alls meningen! I'm so sorry! Vill också kolla på House men kan inte svika DH ju! Det är nackdelen med att bo hemma, ha en mamma som ska bestämma över tv:n Kollar på Cougartown men det är reklam nu. det börjademed at thon hade en sexdröm om sin granne, gick över o berättade det men att de är ingen stor deal för hon har sexdrömmar om alla, tom han i twilight, Edward mmm Edward haha Förstår om hon gör det :) Sov gott Frida!

2010-04-06 @ 22:15:11
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

That must be the case! de ville ha publicitet! Fick dvd:n idag. tack o åter tack! är jätte glad! Att han skrev I love you forever and ever gjorde mig extra lycklig. hmm eumh. typ. Läkarn hade inte horn på huvudet som jag trodde hon skulle ha men var bland de kallaste personerna jag mött. usch.

2010-04-07 @ 17:42:00
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Gullig du är! Du är lovely du med (sort of) haha var bara tvungen :)

2010-04-07 @ 19:21:25
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Jo, fast det stod ju på baksidan så det syns ju inte lika väl haha det var en tjej som kommenterade "nawe sött" tror jag låter henne tro att jag är älskad haha

2010-04-07 @ 19:32:34
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Sitt namn? Nej, nej han har ju väntat på sin chans och skriva en liten love note till mig i flera, flera år! Han vill ha det lite spännande förstår du, anonymt :)

2010-04-07 @ 20:28:30
Blogg: http://boosses.blogg.se/

Lämna din åsikt:

Namn:
Remember me?

E-mail: (visas ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0