Redo För Stockholm

Vet inte om jag kommer hinna blogga imorgon, med tanke på att jag ska ta nattåget till Stockholm då. Om jag är redo? Svaret är Nej! Jag har varken städat färdigt eller börjat packa. Det är förstås inte så svårt, det är ju bara fyra dagar men ändå. Det måste göras.

Jag ska inte ha med min dator dit, så därför vet jag inte om jag kommer kunna blogga något. Dock så brukar det ju gå några dagar mellan mina inlägg så det är egentligen inget konstigt alls. Haha, fattar ni? Inget konstigt alls...Melodifestivalen syftar jag på då. Som jag garva åt det!



Toodles Cheesedoodles!


Chatroulette Skämt

Man får väl hoppas att ingen tar åt sig eller vad man ska säga, men jag tycker faktiskt att detta är väldigt roligt, killen förtjänar verkligen det!  


Dagens Bild

Slänger in en av mina fina bilder då  jag känner att jag inte lagt upp någon på väldigt länge nu, måste vara mer än en dag ;).


Utlovade bilder från Landöd

Här kommer bilderna från två veckor som jag skulle visat för två veckor sen... Tänkte inte skriva så mycket här. Jag och min syster hade köpt kakor och sen tog vi en lång promenad vid havskanten och på isen, det var varmt och vi spenderade lite välbehövd tid med varandra!












Mina två nya klänningar

Köpte som sagt två nya klänningar denna veckan (har jag sagt det?) och så här ser de ut!



Den svarta har jag velat ha i över en månad, vet inte varför jag aldrig provat den men idag gjorde jag det och den kommer få följa med mig till Stockholm imorgon.

Den blå köpte jag i torsdags och den kommer från H&Ms Garden Collection. Jag älskar den blå färgen, dessutom kostade den bara 199 kr, snacka om kap. Jag ska kanske ha den på studentbalens efterfest, men först måste jag lägga upp den ca 1 decimeter. Det fanns en klänning till på jsut H&M som jag har tänkt på länge, men självklart finns det i för liten storlek och för stor storlek, precis som vanligt är min storlek slut!

Charlie Bewley I Malmö

Idag gick jag upp redan 07.20 för att kunna vara i Malmö när Scifi mässan började. Vi kom precis lagom dit och även om vädret sög med kyla och regn så var jag så klart jätteglad. Och nervös.

Haha, när jag först såg honom tror jag min hjärna inte förstod riktigt. Jag kunde bara integå dit direkt så vi gick ett varv, vilket var jättetråkigt. Sen gick jag dit och fick en bild signad till mig och Boosse fick sitt DVD fodral signat.

Amanda påminde mig om att jag aldrig kommer att träffa honom igen, vilket blev mitt motto, så jag bad honom att pussa dom. Han bara "what?!" men han gjorde minsann det med ett smile. Det är det som jag gillar med honom, han verkar alltid som en sån kille som njuter av det mesta i livet och tar saker som det kommer, go with the flow typ.

Sen gick vi runt lite till och det var lika tråkigt fortfarande. Var helt förvånad över att där inte var tons of Twilighters där, men det var verkligen inte så många där. Sen efter många om och men sa jag att vi skulle prata med honom. Då stod en pojke där och typ gjorde en pose med honom och hans mamma fotade (det var inte pojken som ville det, så klart) och då gick jag fram efter dom och typ randomly skakade hand med honom. Tur att jag hade mitt motto för det var jättepinsamt!

Jag frågade vilken bok han läste och det var "Bright Shiny Morning" och handlade om "crazy people living in LA" och Charlie sa även "I'm becoming one of those" och jag svarade nästan you already are men det hade ju varit taskigt, även om han är lite galen på ett jättebra sätt ibland!

Vi gick och shoppade lite på entré och jag köpte en klänning som jag velat ha i en månad, bilder kommer snart!









Instruktioner: ignorera mitt blinkningsface, vårt konstiga och awkward handshake och Charlies (vanlightvis jättegulliga) standardmin!


Idag är det 14C i skuggan

Kul att detta publicerades för två timmar sen som det skulle göra. för det gjorde det ju verkligen. Fail blogg.se. Fail!

Ja, min heading säger väl allt jag ville ha sagt. Ida har det varit 14C i skuggan. Vår termometer var i skuggan så jag vet inte hur varmt det var i solen men ni kan ju tänka er att det var jävligt varmt!

Jag hade två frivilliga lektioner och en inställd, vilket resulterade i att jag bara gick på min första och även den enda obligatoriska lektionen, ensys. Det var ju givande...not! Vi satt och pratade om lite olika grejor, trevligt var det faktiskt.

Sen lämna jag in mitt sista skolarbete och åkte hem till en sjuk lillasyster. Är jätterädd att hon ska smitta mig, skulle vara typiskt eftersom jag ska träffa Charlie Bewley imorgon och ska till Stockholm på söndag!

Nu håller jag på att städa mitt rum, det tar alltid mig minst en dag, men jag får väl fortsätta snart!

Lite vårbilder jag tog förra veckan. Snödroppar. Vintergäck. Krokusar.




Det här är Ulrika i tisdags (eller igår).


Den Finaste Bilden

Den här bilden har legat ett tag på min dator (har ungefär 20 till lika fina) och den är så vacker. Seriöst, så otroligt underbar. Någon gång i mitt liv vill jag få en sån här apelsin.


Kingdom Of Heaven

Nu är det Kingdom Of Heaven på kanal6. Skrev värsta inlägget om detta men mitt internet hängde sig. Surprise. Den handlar om krig förr i tiden i några exotiska land också är det Orlando Bloom. Mycket krig. Till det serveras CAS reflections och dator.


I Skolan Med Lotten

Nu sitter jag i skolan med Lotta, vi pluggar och fjantar oss som vanligt. Vi är ju lediga idag men hade en extra historialektion och sen så satte vi oss i en sal för att plugga eftersom bibblan redan hade stängt.

Jag har sprungit iväg två gånger för att shoppa mat och papper, håller på med min CAS portfolio, som kommer bli mighty fine!

Sen ska jag hem och städa mitt rum för det är itne så fräscht. Borde lära mig att tvätta också så jag kan tvätta lite som jag vill ha med mig till Stockholm eftersom det här stämmer in på mig: "Golv? jag kallar det horisontell garderob". Ni förstår problemet ;).

Har inte så mycket att säga egentligen, på lördag ska vi träffa Charlie Bewley!!!!!!!! Det kommer bli legendary. Ulrika har ju inte sett någon Twilight skådespelare in real life förrut!


Improvising Pianoguy

Borde göra engelska. Borde städa. Nu sitter jag och kollar på en jätterolig och fin video, det är en kille som var inne på chatroulette också improviserade han och sjöng om de som kom upp där, kolla in den här nedanför, du kommer inte ångra dig!

Chatroulette är förresten en sjukt rolig sida om man inte får några äckliga dickheads (bildligt talat alltså...) och man ska helst vara mer än en person.


Försovningsdag

Hej bloggen!

idag försov jag mig och missade båda mina lektioner. Inte bra, men det spelar egentligen inte så stor roll. Istället har jag sökt lite jobb (varför verkar det som om alla företag i världen bara vill ha telepratare?) och annat smått och gott.

Jag gjorde värsta fancy frukosten vid 11 idag till min syster, bakade minsann scones some inte händer ofta i den här familjen. Gjorde också varm choklad på kakao, mycket godare än O'boy!

Snart ska det bli lite historia här, men först måste jag nog visa lite bilder från när vi var på Landöd i helgen.


Inget Roligt Blogginlägg

Hehe. Har inte så mycket att säga men får väl blogga lite ändå. Idag fick jag en 5a på min ensys, trodde verkligen att jag skulle faila på den delen, så det var ju bra.

Hade ett litet möte med Josefin om mitt kommande gap year och om Strathclyde - yes! Vi ska acceptera min plats nästa vecka.

Vi kollade på en jättebra film på engelskan, Freedom Writers, jag hoppas verkligen att vi ser klart den. Den handlade om invandrarungdomar i LA som har gängbråk.

Jag satt sen och snacka lite med random folk från min klass, thank God att Julia också gillar Rob, måste ju ha nån ally. Dock gillar hon inte honom lika mycket som mig, det är ju omöjligt!

Imorgon ska jag till Landöd, vi ska först till något ställe i Rinkaby och kolla på tyger. Om jag kommer ihåg det tar jag med mig kameran så jag kan ta lite vårbilder på Landöd, där kan va liiiite fint ibland.

Erika vill att jag ska prata om henne. Hon är en Robhater, dvs hon förtjänar inte att nämnas. Hon har inte druckit cola på fyra dagar, snacka om accomplishment. Grattis. Verkligen.

Hehe. Idag fick jag min mamma a tiny tiny bit excited angående vår Glasgow/London resa som nog kommer hända i sommar. Min syster tror fortfarande att hon inte vill till the UK. Hon har fel. Dom vet bara inte hur kul det är. Och min mamma hatar undergrounds, hon fattar inte att det är kul att åka tunnelbana, especially in London.

Gammal somrig Landöd bild.

Dagen Som Gått

Idag sov Sabina över hemma hos mig, helt random. Hon är jättekonstig, men det gör inget, jag gillar henne ändå. Vi hade kul, särskilt när vi kollade på Nassim det var kul. Eller okey, det var inte roligast, men det var kul.

Sen åkte hon hem och jag till skolan. Hde svenska, sen var engelskan inställd. Jag och Ug gick och gymma, det var skönt. Ska dit och springa imorrn innan skolan.

jag och Lotta gick och åt efter det. Köpte med oss kladdkaka och gick till skolan eftersom 10 sekunders previewn till Eclipse trailers precis hade släppts och jag var tvungen att se den. Sen satt vi och prata i källaren, fördrev tiden i alla fall. Efter det var det ju Remember Me och vi var väldigt snabba in i salongen.


Remember Me!!!!!!!!!!!!!!!

Hey Rob, do you Remember Me? Är typ det roligaste man kan säga... Jag är nu hemkommen från förhandsvisningen av Remember Me med Rob! Vacker var den, sorglig var den, alldeles alldeles underbar var den, jag kan fortsätta om ni vill. Jag visste ju redan allt som hände, men det stoppade inte mig från att börja böla 5 minuter innan det hände. Antonia och Julia kollade lite konstigt på mig, det var ju liksom inget som hände just då.

Typ "bu hu hu, där går han". Jag förstår att dom tyckte jag var lite konstig.

Filmen är verkligen värd att se, jag älskar Ruby Jerins som spelar Robs lillasyster, och Herre Gud vad hemskt det var när hon (SPOILER!) blev mobbad och de klippte av håret på henne. Jävla idioter var dem!

Men vad ska man säga liksom? Där var lite sex, lite tårar, lite skratt, lite kärlek, lite bråk, lite half-naked Rob, pasta...Ja, allt som ska finnas i en toppenbra film helt enkelt.

Har ni chansen, gå och se den!


Haha. Lite kul att jag har typ alla bilder på datorn!


.


Dagens Lista

Dagens humör: Mycket bra, solen var ju framme!

Dagens händelse: Jag tränade, och ni kan tro att det var trevligt. Tyvärr var två crosstrainers itu och de andra upptagna så jag fick cykla.

Dagens roligaste: Att Ulrika trodde att jag skulle komma kvart i 11 och inte kvart över 11. Detta visar att det kanske inte varit den roligaste av dagar...

Dagens klädsel: Långt linne och tights.

Dagens smink: Mascara. Vem pallar att sminka sig när dom duschat på badet liksom?

Dagens fail: Att min mamma väckte mig en timme för tidigt idag. Jag hade lagt mig 04.00...

Dagens Twilight: Rob kommer att finnas på London premiären av Remember Me och Oscarsgalan där både Anna Kendrick och Kristen var supersnygga.

Dagens TV: How I Met Your Mother. Det är kul!

Dagens längtan: Sabina kommer imorgon, så jag får väl säga att det ska bli lite roligt.

Dagens låt: Ingen vill veta var du köpt din tröja. Haha, gammal klassiker som man verkligen kan sjunga med till. Jag tycker den är lite vårig.


Oscarsgalan: the Best and the Worst

Nu kommer mitt mycket efterlängtade (eller inte, ha ha) collage med snyggaste och inte lika snygga stjärnor på Oscarsgalan 2010 igår. Det var faktiskt jättesvårt att välja ut de finaste, men de kommer i ordning med den första som favorit ;).



THE BEST


THE WORST


Time For Bed

Wow. Precis som jag ska skriva detta kommer Taylor upp på tvn för en liten intervju! Yeey! Man kan ju hoppas på lite Kristen också!

Jag tänkte borsta tänderna och så nu men det kan jag ju inte göra, tänk om Kristen kommer liksom, bummer! Sen efter detta ska jag lägga mig, ska inte kolla på själva showen, det orkar jag inte!

Imorgon hade jag tänkt göra ett collage med mina hissar/dissar klänningar, det fanns en del allt för fina som man vill rycka bort från dom genom tvn och ta på sig, och en del man vill rycka av dom för att de var så hemska. Ni får se imorrn ;).



Min absoluta favorit! En 100% perfekt kombo. Maggie, håret, klänningen, läppstiftet! Ja, allt!


Oscarsgalan!

Oscarsgalan röda mattan visas just nu på Kanal 9, får se hur mycket av galan jag kommer orka se ;). Hade fått för mig att hela grejen började kl 03 så det var tur att jag kollade upp det... Tre reklamer på 20 minuter...skickligt USA!

Anna Kendrick har redan gått röda mattan, och snacka om att hon var vacker i sin gammelrosa klänning, hittade precis en bild, stunning!


This must be the greatest love of them all

Det är något som inte stämmer här, och ni fattar om ni känner mig ;). Det här är egentligen ett försök att få visa fler fina bilder, så jag lägger denna i Rpattz kategorin - smart va?

Anyways, tror inte det finns någon som älskar lika mycket som denna personen, mer än vi andra vill ha Rob, men each to their own I guess. Vill ni göra era egna (maila sen till valfri person ;) så kan ni gå in på iloveyoumorethanblank, där man skapar såna här små söta hjärtan. Jag borde göra med Twilightreferenser!



Stockholm here we come!

jag och Ulrika ska boka vår revision course iadg/imorgon! Ska bli så himla kul. Jag ska gå på history och business och hon ska gå på matte och business tror jag det var. Ska bli riktigt nice. Påsklov i Stockholm liksom. Hehe, vi valde det dyra hotellet, måste ha det lite nice när man väl är där. Vi funderar på att ta ett nattåg, vi får se hur det blir. Vår i Stockholm i alla fall, yeey!

Jag gjorde ett collage för att visa min glädje.


Fin Bild

Pratar med Sabina om hur man vill gråta och åka till London. Har också fått reda på att Twilighters finns i Schweitz och dom har inget studiebidrag där, det finns också mycket racism mot turkar där. Inte verkar dom veta att IB faktiskt skapades i Schweitz. Outbildade jävlar.

Tänkte visa en fin bild. Vill visa alla, men det kan man ju inte. Tar faktiskt bort finheten lite. Less is more som man brukar säga.


fin. kommer en ny bild imorrn


Blev nyss dissad. Megadissad!

Haha, min bror kan konsten att ignorera. Tror ordet uppfanns av honom. Har pratat med honom en gång i telefonen för att berätta att jag kom in på Strathclyde (verkligen intresserad va han..verkligen...) och nu är han aldrig inne på msn. I alla fall. Haffade honom på facebook idag. Trodde jag...



Tack min kära bror. Jag känner mig uppskattad! Och ja. Han var kyckling på halloween


Här kommer vårkänslor och en fin dikt! Varsågoda!


source: jolie_boite


Dagens

Dagens mat: Tacos. Åt precis 3 stycken. Då jäklar är man hungrig

Dagens händelse: Min mycket trevliga promenad, borde göra en imorgon också.

Dagens låt: Cheek to Cheek med Sahara Hotnights

Dagens accessoar: Solglasögonen så klart!

Dagens Twilight: Artist on Artist med Rob och Pierce Brosnan. Awkwardness och hotness på högsta nivå!

Dagens TV: Merlin är på TV just nu och det är en av mina favoritserier.

Dagens dryck: ska dricka en Xider i min ensamhet snart. Det är inte alls mesigt.

Dagens bästa: Vädret. Hur extra glad blir man inte när solen skiner och man inte fryser bara för att man inte har vantar? Med andra ord skippade jag vantarna idag!

Dags för dessa att komma fram nu, tycker jag!


Min Promenad I Bilder

Är ensam hemma idag. Solen sken och jag var bara tvungen att gå ut. Amanda var sjuk så jag fick gå själv. Jag gick en ganska så konstig runda, en gång fick jag vända och jag gick förbi lekan två gånger. På mig hade jag solglsögon. Varför? För att jag kan!!

Här kommer min promenad, for the first time ever with pictures!

Solglasögonen är på plats!


Det var plusgrader redan i skuggan.


Vad jag kallar Hoffans isbana, en 500 meter lång stig med bara is. I may or may not have listened to Annie's Song and made some piruettes.  




Inte världens finaste bild, men det är solen och solglasögonen som är poängen här!


Haha, jag hitta chokladsås. Man undrar liksom. Vem slängde den där? Typ "älskling, papperskorgen är full igen. Vi måste göra oss av med denna flaska. Where to put it? Ingen får se oss, hurry hurry!" Också går dom in i skogen och  gömmer den i snön. Eller något. Men chokladsås liksom?






Hehe. Min skugga


Det här visar alltså att det legat 40+ kg snö på vår pool. depressing...




Sen kom jag in. Hade på mig linnet från Primark igen. Mitt ben somnade, therefore the awkward stance.

SLUT!


Gårdagens

Kör på mitt nya system, mycket lättare att skriva något då ;).

Gårdagens klädsel: Kjol från Primark, tights, linne och munkjacka. Perfekt bio/prov klädsel

Gårdagens fail: Ja, det får väl vara Business provet då. Får jag en 4a blir jag glad...

Gårdagens låt: Hold Heart med Emiliana Torrini. Kort, men värd att lyssna på.

Gårdagens bästa: Min och Ulrikas date. "You have a very important date". Självklart såg vi Alice In Wonderland och fell in love with it. Verkligen värd att se.

Gårdagens Omegle: En tjej körde "jag säger bara song lyrics i varje svar" och det tog väldigt lång tid för mig att fatta.

Gårdagens mat: Popcorn o Cola. vad annars?

Gårdagens Twilight: Michael Sheen som The rabbit får stå för denna. Och Kristens supersexiga bild i Elle Magazine. Trevlig överraskning.


Dagens Denna Dag

Kör på ännu en dagens!

Dagens klädsel: Älskade zebra tröjan från HM o tights...såklart

Dagens prov: History och Environmental Systems & Societies.

Dagens musik: The Cave med Mumford & Sons. Käraste Sabina introducerade mig till denna underbara grupp, ibland har hon några guldkorn att dela med sig om!

Dagens dryck: Cola. Dricker en just nu

Dagens plugg: ensys pluggades innan idag, historia också. Nu är det matte och Business. How I love my life...

Dagens film: Narnia. Kollar på den nu samtidigt som jag pluggar/bloggar. En av mina absoluta favoritfilmer.

Dagens roligaste: kommer inte på någon. Men det var kul att höra att min syster varit jätteduktig på matten idag eftersom jag hjälpt henne och hon inte varit den bästa på skolan!

Dagens Twilight: Dakota Fanning och Kristen Stewart sjunger Cherry Bomb som är min favorit "The Runaways" låt! Lyssna på den på runawaysmovie.com


Dagens: Allt Möjligt

Dagens Frida: trött. Lat.

Dagens humör: huvudvärk klassas som ett humör. Även glädje för det var 6 grader när jag var ute. Solen sken. Mycket bra humör. Mycket skratt.

Dagens göra: Plugg. Plugg. Plugg. Sång. Jävlar vad jag pluggade och sjöng idag. Med Lotten.

Dagens klädsel: favoritlinnet från Primark. Kostade 3£, då blir det fan inte bättre! Tights, finns det något annat liksom?

Dagens smink: Inget. Inte är det ofta det händer. Stackars Lotta ;).

Dagens Låt: Annie's Song. Kommer från en reklam på TVn. Måste vara världens finaste låt, jag vill att mitt liv ska vara en film (Rob kan ha huvudrollen, hö hö) och då ska den spelas i slutet! Vårkänslor fick vi också. Den gick på repeat sen jag lyckades hitta den med mina proffsiga Google skills. 

Dagens mat: Tacos. Lotta fick steka köttfärs för det vill inte jag göra såklart. Avocado fanns, så det blev mycket gott. 

Dagens TV: femte gången jag kollar på fotboll kanske? Det var mamma som valde, inte jag, det kan jag lova! Hon sa helt plötsligt "Kolla Frida, din kompis" Jag bara "WTF? Var då?". Det var Anders Svensson - fail!

Dagens Twilight: Kristen hade på sig Rob's gamla svettiga tröja. Lotta skapade en grupp på facebook - We Who Think That Kristen Should Never Wear Nude Lace Pants. Självklart är jag en av gruppens två medlemmar!

Dagens Omegle: har fastnat för Omegle.com nu. Det är inte bra, mycket beroendeframkallande. Min hälsningsfras? George! You never listen to me, that's why this marriage needs to end! Det bästa? Bara roliga människor svarar. Twilight tjejen från Albanien, Libanon bruden från Kuwait, Jonh från Florida, Dan (den bästa) som pluggar sista året i Glasgow och gav mig en massa tips på ställen man kunde gå till och sist men inte minst Adam som bor i Lousiana är några av de jag snackat med senaste veckan. Måste säga att min USA kunskap shockar mig själv varje gång!

Omegle fail (bryter trenden här): När alla som kommer från USA frågar om alla svenskar är blonda. Försöker försvara mitt land, då frågar dom om jag är blond. Hela mitt defence speach faller.

Dagens längtan:


RSS 2.0