Dagens Bild


Stockholm I Höst?

Jag och min familj (minus Daniel då) ska kanske åka till Stockholm på höstlovet. Vi var där över helgen i Juni tidigare i år för att de skulle kolla på fotboll så då hann vi inte med så mycket, men där är kul. Tanken är i så fall att vi ska se någon musikal eller något, jag vet inte varför, men de senaste åren är vi jätteofta på sådana grejor.
Det är kul, särskilt när vi gör det med Sanna och Sabina som vi brukar, men det verkar inte som om det blir så denna gången. Om vi nu åker så hoppas jag på Buddy Holly med Brolle Jr, den verkar ju lite annorlunda. Har vi tur kan Daniel joina oss från Nyköping där han bor..eller bor och bor...han hade visst ingen adress. ;)

Om ni har några tips angående Stockholm, kom igen och dela med er då!


Midnight Sun

Nu trodde ni allt att det skulle komma något om Midnight Sun av Stephenie Meyer, men ni hade faktiskt fel. Det är en lång historia om hur jag fick tips om den här låten, men den är sjukt bra! Midnight Sun med The Sounds då alltså! Självklart hjälper det att låten heter Midnight Sun av alla namn. ;) 


Center Syd Shopping Med E.rika

Idag blev det tidig uppstigning, klockan 10 haha. Jag och E.rika åkte in till Center Syd för lite shopping, jag pallade inte åka hela vägen till Nova Lund. Det var helt okey grejor där för att vara centan. Det blev lite shopping gjord, så det var ju alltid något.

- läppstift
- halsband (påminner om Kstew's i EW shootet med Taylor)
- klämmor
- väska

Jag hittade också ett par skor som jag kanske ska köpa. De var svarta, högklackade och med coola detaljer där bak. Vi får se in the future. Tills dess får jag fortsätta att sitta här och stirra på mitt fina läppstift. E.rika köpte så klart samma. ;)

Ett Litet Skratt



Hahahahah!


25/9 2009

Lika fyndig rubrik som vanligt! ;)
jag åkte till skolan idag igen efter att ha varit sjuk med feber och jävla halsont - inte kul. Vi har ju Extended essay inlämning idag så jag måste fortsätta med den.  Och imorgon ska vi ha gäster för mig eftersom jag fyllt år så jag måste verkligen städa mitt rum. Det är hemskt som här ser ut. Men jag har i alla fall fina orkidéer i mitt fönster.

Träffade Anders Svensson

Shit alltså! För drygt en timme sen, stod jag och pratade med Anders Svensson! Anders Svensson från landslaget!! För att göra en jättekort historia väldigt lång:

Jag, UllisGullis och några till åkte  in till Malmö för att vara med på ett Universitets seminarium eller något på Hilton. Där gick vi en stund, men jag och Ulrika blev klara ganska så snabbt. Sen dissade vi de andra, för jag pallade inte vänta. Hade jag inte skyndat på Ulrika hade detta aldrig hänt.

Anyways, vi går till hissen, och väntar. Det kommer en hiss med en massa ungdomar som går ut, sen sist går då den här killen och en till ut. Seriöst, jag bara stirrade. Försökte fatta. Det plingade ganska fort i hjärnan, det var ju Anders Svensson! Jag och Ullis går in i hissen, och då har de insett att de är på fel våning! YEEEES! Vi står där, och stirrar, det känns som jättelänge men det var nog bara 1 sekund. Jag var tvungen att säga något eftersom vi står och stirrar, så det här är vår konversation:

Jag: Hej. Min mamma gillar dej.
Anders: Va?!
Jag: min mamma gillar dej!
Anders: Gör inte du det då?
Jag: Nä, jag tycker inte om fotboll..
Nu ska de gå av för de skulle bara en våning ner...
Anders: Hälsa din mamma
Jag: okey.

Ulrika typ bara stod där och fnittrade eller stirrade eller något. Seriöst, jag pratade med Anders Svensson utan att fangirla och kände igen honom! Min mamma blev jätteglad när jag sa det till henne! ;)

Vi hann inte fråga om bild eftersom det bara var en våning, annars hade det varit cpcoolt. För er som inte träffat Anders Svensson i verkligeheten: Han är ännu snyggare!!

Men om jag fick sån här konstig pratfunktion när jag träffar honom, vad kommer jag då att säga om jag någonsin skulle träffa Robert Pattinson? Hi, I'd like to fuck you?!


20/9 2009

Den här dagen har varit väldigt onödig. Visst, det har blivit en hel del Extended essay, men annars nothing of importance. har funderat på om jag ska ha lite tjejer över om någon vecka nu när jag fyllt år, men jag vet inte riktigt. Problemet är ju att mina föräldrar absolut inte får lov att vara hemma, och då måste de få med sig Julia också. Big problem! Det ska nog lyckas efter lite tjat.

Imorgon bär det av  till Malmö efter skolan till någon sorts seminarium om olika universitet runt om i världen, spännande!

Om du trodde att det skulle komma en bild på mig från idag nu så hade du verkligen fel för jag just nu borde verkligen inte dokumenteras.

Dagens Citat

The most important thing is to do things, not to have done them!

- Karl Lagerfeld (Twitter)


Dagens Bild

Kör igång med lite nya kategorier, den första är Dagens Bild. Det kan vara en bild på mig, Rob, Twilight, en kompis eller vad som helst jag hittar och känner för! Idag blev det söta Kristen Stewart och Taylor Lautner.


Carlisle The Pimp

När jag först såg denna bilden, så märkte jag direkt detta: Carlisle ser ut som om han är the wolfpack's pimp. Seriöst, han står där i sin Killers tröja och ser cool ut medan de andra går runt i morgonrockar och visar upp sitt chest. Det störde mig enormt but that's the truth. Carlisle the pimp. Han ska visserligen inte ha den tröjan i Eclipse och de ska inte gå runt i morgonrockar men ändå. Carlisle the pimp is the shit!

Dessutom är lampan precis ovanför hans huvud så det ser lite ut som om han är en ängel, fast det står killers på hans tröja och han har native americans i morgonrockar runt sig. Det  ger lite Twilightvibbar från biologirummet när ugglans vingar är bakom Edward så det ser ut som om han har änglavingar...


Shopping I Berlin

Jag pallar inte riktigt skriva om dag 2 i Berlin än, så jag tänkte att jag kan visa vad jag köpte i Berlin. Vi fick eftermiddagen ledig Dag 2, så jag, Lotta och Ellen shoppade lite.

Jag köpte min fina True Blood-ish Tshirt som jag har i min header plus en kort, grå jacka/tröja på H&M. Av någon anledning shoppar jag nästan alltid på H&M när jag är utomlands, vilket är ganska märkligt.

Inne på gallerian som jag kände igen sen 9:an provade vi coola hattar (Lotta har bilderna) och jag köpte en sjal och en parfym. Jag tror att vi alla blev lite kära i den parfymen och sjalen var väldigt fin och inte så dyr. Det är egentligen en sådan galleria man inte köper något i för där är så dyrt och man vågar inte röra grejorna. Där inne köpte jag också choklad till mina föräldrar och Jelly Beans till min syrra. Det var uppskattat. ;)

Gud vad svårt det är att komma ihåg allt jag köpte. Jo, jag handlade en mugg på Starbucks. Det är en sådan termosmugg man kan ha med sig typ till skolan. Den var svindyr men det var värt det, den har en jättefin sjöjungfru på sig. Jag köpte en liknande förra året fast på Åhlens, och den läckte, men dessa från Starbucks ska vara jättebra och eftersom pappa betalade allt...haha!

Sen, i torsdags på min födelsedag, så handlade vi i mataffären, där Lotta helt plötsligt blev supersmart och kom på en sak. Om du har varit inne på Pressbyrån har du säkert sett att de har en massa tyska tidningar, typ som Julia eller OKEJ, svindyra. Så vi gick och kollade på tidningarna och nog fan hittar vi en massa billiga sådana med Twilightposters i!!! Hur glad blev jag då? Bästa födelsedagspresenten till mig själv ever! Jag köpte tre stycken. Jag förstår visserligen inte alls vad det står, men posters fick jag! I en av tidningarna finns det till och med en poster på The Volturi!!! Det var nog allt jag handlade i Tyskland, om Drellen eller Lotta kommer på något kan ni ju påpeka det!


Berlin Dag 1

Jag tänkte att om jag nu ska berätta om Berlinresan vi gjorde tisdag-fredag så får jag nog dela uppdet i delar, annars kommer det att bli ett jäääävligt långt inlägg. Anyways, här kommer dag 1:

jag sov ju hos Lotta, och vi var tvungna att gå upp så där vid 03.45 på morgonen. Jättekul. Sen kom vi in till Malmö efter ett tag då och åkte tåg till Köpenhamn. Därifrån tog vi bussen till Berlin som gick 06.30 om jag minns rätt. Jag tror nog att alla sov när bussen körde genom Danmark, de som inte gjorde det är fan märkliga. På färjan käkade vi lite och gjorde lite tax-free shopping.

 Ja, sen efter några timmar på bussen igen var vi framme i Berlin. Vi checkade in på vårt hotell som typ var ett stjärnigt eller vad de sa. Jag delade rum med Lotta, Xenia och Ellen (Drellen). Dt var skönt att vi bara var fyea stycken, och vi bodde på första våningen. Det bästa med vårt rum var nog vårt fönster, som vette ut mot gatan. Där hade vi många trevliga stunder. Fast vi kastade faktiskt aldrig M&Ms på folk. Tyvärr.

När vi typ ställt in våra grejor på rummen så blev det rundvandring i Berlin. Vi kollade på lite olika historiska saker, delar av Berlinmuren och andra grejor jag inte kommer ihåg. Det blev mycket bilder genom hela resan, som ni sjäälvklart kommer att få se. Nästan alla i varje fall. ;)

På kvällen gick Jag, Drellen och Xenia till vårt "stammisställe" Joey's pizza. Gissa om det blev många Vänner referenser där... De hade sjukt god pizza så det var trevligt. Drellen kom fram för första gången, och det var väldigt underhållande. Själv kommer hon nog inte ihåg allt hon gjorde. Efter ett tag hittade hon inte vodkan så hon gick runt i hela lägenheten och letade, typ bakom tvn, i papperskorgen, badrummet osv. Hilarious! Vpdkan stod på bordet kan jag tillägga.

En helt lyckad dag, men man var allt lite trött. Här kommer bilder:


Hemma Från Berlin

Nu har man kommit hem från Berlin, eller rättare sagt för några timmar sen eftersom jag kom hem klockan 17.00. Vi var jäkligt trötta efter att ha gått upp klockan 06.00 och lagt oss vid 01.00 kanske, men det gick ju bra. Imorgon (idag) bjuder jag på en massa bilder, men jag orkar bara inte just nu.

Jag missade True Blood när jag var där, så jag får väl ta igen det (Eller hur, Gullan?). Och en massa Twilightgrejor förstås, men det hade inte hänt så mycket. Inga nya bilder förutom på jättefula newborn vampires som ser ut som aliens och typ bilder på Christian Serratos. innan gillade jag henne jättemycket men det gör jag inte längre. Hon känns ganska mycket som en attention whore á la Nikki Reed, till och med värre.

I Berlin gjorde vi en massa grejor, bland annat fyllde jag ju 18. Yeey! Mer om detta blir det imorgon. Även bilder på allt jag handlade för min pappas pengar, haha! Tänkte att jag kan ju faktiskt bjuda på en Drellen (Drunk Ellen) bild för de är underbara. Och jag har tons av dem.

Min Twilightfilm som jag fick för 79kr hade kommit när jag var borta, så nu kan jag kolla på Twilight på DVDspelaren och inte bara på datorn. Great, right?

Det här är alltså en Drellen bild, men jag tror inte att hon var så mycket Drellen just då. Den kommer från min födelsedag när vi fjantade oss lite smått....Drellen ser jättegammal ut!!


Lykke Li - Little Bit

Jag får tacka E.rika för att spela denna låten för mig (och för att skicka den till mig). Hon är ganska konstig men låten är jättebra.


Svenska Hollywoodfruar

Oh My Carlisle! Jag och Lotta sitter här och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Jag finner inga ord. Seriöst, tanten heter Anna Anka. Alltså "Det här är familjen Anka". Underbart. Hon kan inte prata engelska men har bott i USA typ 20 år. Helt plötsligt sa hon så här:

"Om ens man tycker att man ska ge ett blowjob varje morgon så är det ens plikt att göra det". Skämtar hon eller? Nej, jag tror inte att hon vet vad skämt betyder.

Sen skulle hon ha sina väninnor (typ Desperate Housewives) över på besök och då skulle de spela tärningsspel. Hon är jätterädd att en av hennes bästa vänner inte ska komma för förra gången så hörde hon kanske när Anka sa att hennes dotter hade fult hår. Oh no, the horror! Så om den andra tanten inte kommer tror Anka att hon sitter hemma och gråter. Seriöst, hon sa detta!


New Moon Trailern

Den "nya" trailern var ju faaaan samma som läckt ut olagligt innan i helgen. Bummer. Cool är den. Det är jätteroligt i slutet när typ marcus (är det marcus eller kanske felix? om felix än finns i filmen) slänger Edward fram och tillbaka i marken. Haha.

Ganska kul också när Bella trillar för i verkligheten gillar ju ingen Bella, alla vill vi ju va henne. Fast sad på ett sätt också. Kvaliten jämfört med Twilight är så mycket högre.



MTV VMA 2009

Igår var det ju MTV VMA 2009, som Ulrika bestämde sig för att sitta uppe och kolla på (okey....). Jag kolllade imorse, och Rob han var lika het som vanligt. Var det Bobby Longs skjorta eller? Hahahahahah! Någon som faktiskt fattade det som jag inte förklarat för? Bästa skämtet jag någonsin kommit på också fattar ingen det? Här kommer förklaringen:

På Teen Choice Awards för några veckor sen, då hela TTS cast var in attendance, så hade Rob på sig en rutig skjorta. Sama skjorta hade setts på hans kompis Marcus Foster kvällen innan, då han hade spelat en konsert. Rob hade inga rena kläder, så tydligen tyckte han att hans kompis svettiga skjorta från kvällen innan var trevlig...Growse!

Och, Marcus Foster och Bobby Long är ju en del av "The brit pack" som median kommit på (Rob, Marcus, Bobby, Sam Bradley och Tom Sturridge). Alla är sångare eller skådespelare och typ bästa kompisar. Kommer från England. Sam skrev Never Think med Rob, medans Marcusoch Bobby skrev Let Me Sign. Båda låtarna är med i Twilight och sjungs av Rob. Fattar ni nu?

När jag ändå pratar om det: Vad fan hade Kristen på sig? Det såg ut som om hon skulle ta fram skridskorna från under kjolen och göra lite piruetter. Men håret var sött. Det enda Lotta sa hela tiden var att hon inte hade några bröst. Jaha (she's got a point). Men om klänningen kasat ner lite hade hon ju faktiskt flashat. Det hade varit underhållning det.






Har Varit På Landöd

Det blev ingen blogging igår eftersom jag stack till Landöd när jag lämnat E.rika. Där var det lite "kalas" för mig eftersom jag blir 18 på torsdag. Sen kom jag hem idag för typ 30 minuter sen. 
Imorgon så ska jag till Lotten efter skolan så då blir det kanske inte heller någon blogging. Och på tisdag ska vi ju till Berlin så då blir det inte heller, tills på fredag då jag självklart bjuder på bilder.

Tydligen ska jag få CAS för att ta bidler när vi är i Berlin. Sjukt weird men jag tackar inte nej!

För er som inte ska till Berlin på tisdag, kolla på MTV VMA 2009 inatt!


11/09 2009

Idag var en bra dag. (Enligt E.rika). Vi slutade kl 14.00 så det var ju lugnt. Sen träffade man e.rika för att åka in till Malmö to do some shopping. Jag köpte dock inget eftersom jag ska till Berlin nästa vecka!! E.rika köpte en vacker skjorta, ett armband och sen hämtade vi hennes nya, coola glasögon. Ni ser dem på bilderna nedan. coolt. mycket coolt. När vi äntligen kom hem till mig i ingenstans, var vi så hungruga så vi gick till pizzerian och träffade den läskiga pizzatanten.

Sjukt god var ju min grekiska sallad (-oliver) och mina pommes. E.rika the meateater åt en kebabtallrik. Nu är det chips, chips och coke. perfect.

Imorgon blir det Landöd med historia men det är en annan historia.


10/9 2009

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Tyvärr. Det är ju skönt att vara frisk men bara för det så vill man inte gå i skolan ju. Något ganska så förvånande hände idag, när Alex pratade med oss på Ensys hörde jag faktiskt vad han sa! ;) Bara Ulrika fattar det.

Nu måste jag fortsätta städa mitt rum, E.rika ska ju sova över här imorgon så då får det minsann vara prydligt. E.rika har ju världens mest välstädade rum så jag får ju åtminstone försöka lite i alla fall...sen får vi väl se hur resultatet blir!

En fin bild tagen av mig på Venedigs största bro:


Björn Gustafsson Försvarar Sig

Jag missade ju totalt Roast med Björn Gustafsson, så jag har suttit på Yputube nu ett tag och kollat på alla klippen. han är lika rolig som förra året den killen. Och gullig förstås. Har du inet sett programmet så måste bara kolla på det nu!


True Blood Onsdag

Fortfarande hemma, tyvärr. Mr Cold vägrar sticka men imorgon ska jag släpa mig till skolan om jag så måste gå dit. Igår skulle jag skicka brev till min bror i Nyköping för jag behöver hans hjälp med mitt matteprojekt, så har snubben ingen adress? Jaha. alltså han bor ju någonstans, men stället har ingen adress så man kan inte skicka brev. Great! Jag skrev också ett 3 sidigt brev till honom, men det lär han ju aldrig få, nej..

Idag har jag tagit det lugnt. Jag fixade Ulrikas nya blogg, Forbiddentoremember. Som ni märker matchar hennes blogg namn mitt, vi har vars en del av ett citat, för som vanligt så gör vi allting likadant. Big surprise. Den ser ganska fin ut, headern blev väldigt bra så kolla gärna in där.

Ikväll är det ju True Blood. Än så länge är serien helt sjuk i huvudet, men den kommer förbättras enligt alla som sett den. Jag är helt fast i introt så jag lyssnar på den låten hela tiden. Lyssna på den alltså, jättebra!



Tim Äter Frukost

Ulrika skickade precis det här klippet till mig som hon hittat på nån blogg. Jag skrattade seriöst så jag grät. Den här killen är ju ganska korkad men man väljer väl själv.. ;) Kul var det! Förresten ska jag designa en blogg till Ulrika med.


Laura Marling

Laura Marling är en sjukt söt tjej. Jag började lyssna på hennes musik förra veckan efter att ha läst en inervju med Robert Pattinson där han sa att han älskade hennes musik, men att hon inte är så känd. Känd är hon definitivt inte, men hon är en fantastisk artist.

Min absoluta favoritlåt är nog My Manic & I, men Mexico och Night Terror är grymt bra de med. Tyvärr så har hon bara släppt en EP än så länge, men förhoppningsvis blir hon väl "signed on" snart.


8/9 2009

Idag är jag hemma från skolan, igen. Kände att jag fick tilbaka lite halsont igen på kvällen och jäg är som sagt hellre hemma en dag extra än att riskera att jag blir smittad av något annat eller smittar någon annan.
 Am blognig all day as Lainey would say. Jag har inte gjort ett skit nu på förmiddagen, förutom lite ändringar i bloggen då och snart ska jag äta pasta med lax och spenat.  mums!

Förresten, jag har Twitter också, tydligen så följer typ 7 random människor mig där, men gör det du också!


Nurse Jackie

Frida Gustafsson längtar sjukt mycket till den 3e Oktober. Varför? Nurse Jackie har premiär på SVT1. Tyvärr så kommer den att sändas på lördagar kvart i elva på kvällen, liksom seriöst att man lägger in en hitshow med Peter Facinelli då.

Anyways, vem längtar inte till att få se Peter Facinelli pussa en annan kille. Det där lät helt fel, men jag menade att jag kommer att skratta för jag älskar Peter. Om det är någon som bjuder på sig själv så är det han (och Jamie Bower). Som när hans fru Jennie Garth (Beverly Hills 90210) ringde när han hade en intervju med fans på en Twilight Convention, då håller han micken framför telefonen utan att hon vet om det. Sen klagar han inför alla att hon inte sa "I love you" tillbaka, sen ringde hon igen och typ sa det för att han klagade... hilarious!


Min "Sjuk" Dag

Jaha, idag har jag varit hemma från skolan. Var ju sjuk igår eftersom jag typ stått ute i regnet utan jacka i lördags så jag får skylla mig själv. Men både min syrra och Lotta var sjuka förstås, så det kanske inte var mitt fel. Jag sa i alla fall till mina föräldrar att sjukanmäla mig igår så jag inte behövde gå upp på morgonen. Kunde liksom lika bra vara hemma och missa en lektion istället för att utsätta mig för possible svininfluensa och grejor.

Dagen har varit totalt meningslös, då jag bara suttit vid datorn och kollat på TV. Men om man anstränger sig tillräckligt mycket, kan man hitta roliga saker på datorn att underhålla sig med, såsom:

Freaky

Renesmee...

Edward Cullen's Secret Feelings In New Moon

As If You Could Outrun Me!

Man måste verkligen ha läst TTS för att fatta dessa skämten. Twilight är faktiskt inte 100% serious. Alla som läst TTS: erkänn att det här är sjukt kul! Och det finns miljontals av dem.


Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/1045673/terrifiedtoforget?claim=eprjmnbdpem">Följ min blogg med bloglovin</a>

Var tvungen att lägga in koden ovan för att "ta kontroll" över bloggen.

Ny Blogg

Hej alla (Lotta och e.rika I guess)!
Har skaffat en ny blogg nu som ni ser. Hade en annan blogg innan som ingen visste något om, men jag slutade skriva efter typ 15 inlägg. Förhoppningsvis sköter jag mig lite bättre nu då.

En liten introduktion om mig:

Namn: Frida
Smeknamn: Fridisen, som typ bara två personer kallar mig så snälla, let it die.
Ålder: nästan 18
Bor: Sverige, obviously.

Intressen: Twilight of course. Är lite inne på True Blood nu också tror jag. Annars är det väl mina kompisar och att simma med e.rika (för det är ju verkligen jätteroligt). Och att läsa LettersToRob för dom är fan underbara dom tjejerna.

Älskar: Rpattz, min familj och vänner, att resa, coca-cola och så mycket mer.

Hatar: Kaktussorbet, Göta Kanal (för min mamma tvingade mej att cykla längs kanalen i tre dagar - det kallas "semester" enligt henne)

Favorit citat: hmm.. det här är riktigt svårt eftersom jag kan så många olika Twilightcitat, men får väl köra på den här - "Forbidden to remember, terrified to forget" Bella Swan, New Moon

Längtar till: New Moon premiären 20/11 2009. Gissa om jag ska se den 100 gånger på bio? och självklart 16/11 då den har rösa mattan premiär i LA med Rpattz. IB graduation och känslan efter min sista exam.

Bloggen kommer innehålla: Dålig svengelska, massa bilder på Robert Pattinson, Twilightskämt och dagliga funderingar, händelser och tankar om mitt liv!

Kommer aldrig att hända: Jag slutar att dregla över Rpattz utan har nu blivit kär i Brad Pitt, jag skickar hatmail till Angelina Jolie och mina avklippta hårtussar till Brad. Dessutom tar jag ner båda mina Twilightposters från väggarna - I'm just not into that anymore!

Min favoritbild:


RSS 2.0