Tom Sturridge Aka TomStu

Nu kommer då ett inlägg som jag känner på mig kommer att vara väldigt långt. Det kommer alltså att handla om sexigaste killen ever (efter Rob då förstås) - Tom Sturridge. Jag ska se hur mycket jag kan skriva utan att använda google.

TomStu, som han kallas, är lika gammal som Rob, dvs. 23 år. De träffades i tonåren när Rob gick i samma skola som två av Toms systrar. De hade uppenbarligen mycket gemensamt eftersom båda två har blivit skådespelare. Och båda två ser ut som hobos men det har inte riktigt med saken att göra.

Anyways, både Tom och Rob har varit med i filmen Vanity Fair med Reese Witherspoon, fast Rob kom inte med i the final cut, men om man har DVDn (såklart jag har den...) så är han med där. Det är faktiskt anledningen till att Rob kom med i HP, regissören hade lite skuldkänslor för att Robs roll aldrig visades så han fick vara med i Harry Potter i stället. Jag har en känsla av att Rob knappast klagade :P

Som sagt, de var med i Vanity Fair, sen hörde man inte så mycket om Tom. Han har dejtat Camilla Belle som nyligen dejtade någon från The Jonas Brothers (jag har fan aldrig hört en enda låt från dem mesarna) men hon gjorde slut någon gång detta året. Jag tror han hette Nick. Tom och Camilla var faktiskt med i Teen Vogue en gång, men på den bilden ser Camilla jätteful ut. Rätt åt henne, haha! Robert och Camilla har fortsatt att umgås efter the break-up och ibland har de setts ute i LA. Jag gillar inte henne för hon har dejtat Tom, är kompis med Rob och har till och med större ögonbryn än Rob, hur lyckas man med det liksom?

Folk fick i alla fall upp ögonen för Tom igen när de hörde att han är Roberts kompis, vilket är kul för Tom...not. Eller på ett sätt är det men många vet bara om honom på grund av detta. Folk som mig ;).

Nyligen hade Tom huvudrollen i The Boat That Rocked, som tyvärr inte hade någon stor succé i världen (förutom typ Frankrike, det är sant) trots att den innehöll ganska många stjärnor. och bra musik. Han spelade Carl som var en liten oskuld som flyttade in i Piratradions båt någon gång på 60-talet. Jag kan ju påpeka att han var inte oskuld när han steg av!

Nu är Tom med i en pjäs som heter Punk Rock, som spelats bland annat i Birmingham och Manchester. Han ser såklart skitsnygg ut där.

Det verkar som om världen fått upp sina ögon för TomStu eftersom han på senaste tiden synts i Vman, Teen Vogue och sist Vogue US.

Jag vet inte riktigt vad mer man kan säga om den här snubben. Folk som träffat honom säger att han är jättetrevlig, tyvärr röker han men men man kan inte klaga för det ser ju hett ut när han gör det.

Huh, jag behövde minsann inte googla någonting!

Åsikter
Postat av: Frida l fplanting

Åhja, han är fin!! Hade ingen aning om vem han var innan utan såg honom idag i filmen The boat that rocked (en av mina favorit filmer nu!) och kan säga att jag verkligen fastnade för han! Han är himla fin :D(såg att du skrev detta inlägg för ett tag sedan, hittade det genom google. hihi. Men skriver en kommentar iaf!)

2010-07-09 @ 00:49:35
Blogg: http://fplanting.blogg.se/

Lämna din åsikt:

Namn:
Remember me?

E-mail: (visas ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0