Min Studentklänning

Lovade ju bilder på min studentklänning. Det blev inga bilder på mig trots att jag tog på mig min klänning och allt för min syster har lite problem och ville inte ta bilder på mig och de jag själv tog blev ju inte så bra med tanke på att jag var "lite för nära" för att ta bilder på mig själv.

Jag har i alla fall gjort ett litet collage med bilder på klänningen från Topshops hemsida. Den visar ungeför hur den ser ut. Det var svart i mitten på bysten så jag fick måla det vitt på datorn, för det är vitt i verkligheten med små haspar på.


Jag har bara 1 sak att säga!


Bloody Brilliant

Hihi. Lika kul varje gång. Vem det än är som är chef för True Bloods marketing department så gör han/hon ett jävligt bra jobb. De senaste veckorna har det släppts posters för den kommande säsongen av True Blood och de är väldigt fyndiga. Jag menar verkligen fyndiga som i briljanta, genomtänkta, iögonfallande, ihågkommande posters.











source: ONTD


Coming Up Soon...

Rob ska vara hos Ellen DeGeneres igen. Sandra Bullock har adopterat. Frida Gustafsson har pluggat som en Duracell kanin.

Det var inte det jag egentligen skulle säga, det vara bara dagens nyheter för den som är intresserad. Har ju nästan lovat bilder på min studentklänning och det är tre faktorer som behöver klascha för att det ska hända. Så länge jag städar, duschar och lokaliserar min kamera idag så kommer bilder upp senare. Håll tummarna!

By the way, är det bara jag som kollar på Top Model 11 på Kanal 5? Det gör jag i alla fall. Störde mig jättemycket på Elina men nu har hon åkt ut. Nästa som försvinner hoppas jag är Marjorie, hon är bra men klagar bara på sig själv hela tiden och det funkar inte. Hoppas att Sam eller AnnaLeigh vinner, bara så ni vet, haha!

Trodde aldrig att jag skulle göra ett inläg om Top Model för jag tycker att de som gör det oftast är störiga och inte vet vad de pratar om (inte för att jag vet det) men jag var bara tvungen att säga att Elina stör mig jättemycket.


Annaleigh


Frida, en au pair?

Sitter och funderar lite över om jag ska jobba som au pair när gymnasiet är slut. Jag har fått mejl från tre olika familjer som bor i Finland, Tyskland och Belgien. Frågan är bara hur mycket jag vill. Vill jag?

Finland är väl inte direkt min grej, då kan jag lika gärna vara hemma, men familjen i Belgien är svensktalande (och svensk) och låter väldigt nice. Familjen i Tyskland skrev ett jättelångt brev om hur bra det var i Tyskland och om deras familj, ganska roligt var det. Ska nog vänta några dagar, prata med mina föräldrar, söka lite jobb i UK och sen ge svar.



Antwerpen - Belgien


26/4 2010

Hej! Idag kan jag inte säga att jag gjort så mycket. Pluggat, kollat på tv och läst ut en bok som inte har med skolan att göra för första gången på evigheter. Jag längtar tills vi ska till Cypern (vi borde seriöst ha en tävling om vem som kan göra flest Cypern referenser på en dag, det är det enda man hör när man pratar med folket) så jag kan köpa lite nya böcker att läsa där! The Brightest Star av Marian Keyes ligger högst på listan.

Annars idag har jag pratat med min bror (som tyckte det vore kul att skämta om att inte vara hemma på min student. Det var inte kul.), hängt med min syster som bytat rum igen och nästan valt tårtor till min student. Jag ska inte ha en traditionell prinsesstårta som ser ut som en studentmössa för jag gillar inte ens grädde ;).

Snart kommer min pappa hem och då har han med sig min sstudentklänning från Topshop, visar kaaaanske sen hur den ser ut, jättegullig är den!

Hemma Igen

Nu är jag hemma igen efter vår tripp till Nova. Jag shoppade på som bara den och kom hem med en hel del grejor. Det är inte ofta jag handlar kläder, så det gäller att passa på när jag väl börjat!

Jag köpte:

mintgrön klänning från JC - passar perfekt till efterfesten på balen

strandklänning från HM - kostade bara 69 kr så jag var tvungen att köpa den. Cyprus here I come

kjol fron HM - med söta fåglar på

svarta strumpbyxor

hårband från Kappahl - att ha på Cypern så jag inte får håret i huvudet när jag badar!

Jag kanske visar bilder sen om jag orkar ;).

En tripp till Nova Lund

Idag ska jag och Amanda ta en liten tur på Nova Lund. Det var ganska länge sen jag var där, men de har lite andra affärer än Center Cyd så det är bra. Jag ska kolla efter lite grejor jag kan ha med mig till Cypern, dvs jag ska kolla på grejor man kan ha på sommaren. Med andra ord typ allt som finns i affärerna nu! Vad ska ni göra?


I will carry your heart in my heart.


Flygande Jacob

Har precis ätit lite flygande Jacob, inte varje dag man äter det men det är gott. Tur att jag inte behövde göra den själv...att sätta in något i ugnen och vänta 15 minuter passar mig utmärkt!

Nu är det Morden i Midsomer på tvn, det kan man bara inte missa. Ska strax gå upp och hämta min historiabok om arab-Israeli Conflict! Yeey!

A Fine Frenzy

Jag kommer ihåg långt långt innan New Moon ens hade släppt sin trailer eller någonting, då alla ville att A Fine Frenzy skulle vara med i filmen. Själv höll jag med, två av hennes låtar är som gjorda för New Moon. Besvikna det blev vi allihopa när hon inte var med på Soundtracket, men musiken finns ju ändå.

Även om du inte är en Twilighter, lyssna ändå, för den här musiken är för fin för att ignorera.

Almost Lover



Near To You fick ingen video, bara låten.

God Eftermiddag

Idag kan jag erkänna att jag inte gjort så mycket, läst lite, pluggat lite, ätit, lyssnat på musik som jag inte lyssnat på väldigt länge. Hade tänkt åka in till Center Syd för att kolla på lite kläder men jag var för trött så det blev inte av. Får se om jag åker in dit imorgon, eller kanske på måndag. På måndag kl 10 kommer det ju inte vara så mycket folk så det skulle passa bra tror jag!

Resten av dagen kommer bestå av mer plugg, mamma åker om en stund så då kommer jag vara ensam hemma - skönt. Tillsammans med kvällens plugg (hur härlig låter inte min lördag?) så har jag faktiskt kollat upp ganska så exakt vad jag vill se på tv ikväll, jag blir alltid så besviken när jag sätter på tvn och märker att jag missat något jag verkligen ville se! Snacka om I-lands problem jag har...


Anyways, tips på bra tv program ikväll:

16.55 - Morden i Midsomer (det här kan nog klassas som mitt favorit program ever) på TV3

18.15 - Merlin SVT1

19.00 - Naturens stora skådespel (alla som känner mig vet att jag är en sucker för naturprogrammen på Animal Planet och detta verkar riktigt bra) SVT2

19.30 - How I Met Your Mother (jag skulle nog klassa HIMYM som sena 2000-talets Vänner) TV3

21.25 Die Hard 4.0 TV4

21.30 - Fantastic Four TV3

Någon som har något annat tips?


The Twilight Saga: Eclipse Trailer

För er som inte sett den så kommer nu Eclipse trailern som släpptes tidigare idag hos självaste Oprah! Rob, Kristen och Taylor kommer även besöka henne den 13e Maj, så håll ögonen öppna för det ;)

Den innehåller:

För mycket newborns
Ingen Bree
En het Riley
För lite Edward
Snygga vamps
En lite smått gay looking Jacob
En mesig Victoria som inte lever upp till förväntningarna (och dom var minsann inte höga...)
Inga flashbacks
En jävligt stor förlovningsring som inte hade varit billig om den varit riktig.
Inga heta make-out scenes

Annars var den underbart bra...


Boston Legal Goes Twilight

Sitter och småkollar på något random program på TV4 samtidigt som jag sitter vid datorn. Jag vänder mig om och vad ser jag då? Jo, en rödhårig person som såg väldigt, väldigt bekant ut. 


Vem ser jag då? Jo, den har människan...

Rachelle Lefevre!

Det kollades upp väldigt snabbt eftersom hon inte riktigt liknar sig själv här och visst var det hon. Vad världen kan vara liten ibland och vad glad man blir när små Twilight människor kommer fram lite här och var. Jag gjorde ett (inre) glädjetjut och hopp, och hoppas nu att hon snart kommer fram i rutan igen!


Vem Lämnade Vem?

Fin låt av Melissa Horn det. I alla fall. Visst är det okej att inte hålla kontakten med alla som man kände förr? Att  lära känna nya människor så man kanske inte har plats för alla de gamla? Att känna att man kanske inte behöver just den där personen som inte känner likadant?

Jag hade en kompis på högstadiet som jag var kompis med (hehe. obviously). Sen när vi kom upp till gymnasiet slutade vi träffa varandra och har inte träffats på tre år. Jag insåg själv att de kompisar jag har nu som jag lärt känna de senaste åren är underbara, och de har väl på något sätt fått ta hennes plats.
  Det är okej med mig, jag är glad för det. Men vad säger man till personen som inte lyssnar när man förklarar att vi inte setts på tre år och att vår vänskap tog slut? Det är ju inget jag säger för att vara taskig eller otrevlig, men ibland tar vänskap slut och man går olika väger. Det är livet. Sen att alla kanske inte lyckats med det, synd, men jag har och det är mitt val.




Är jag elak för att jag förklarar för henne att vi inte är vänner längre och att vi inte känner varandra?


Be A Part Of New Moon vinnaren

Har tänkt på den här videon i några dagar, men har inte orkat leta upp den. Idag gjorde jag det, och har kollat på den några gånger i rad nu. Har du inte sett den? Tryck på play nu!


Vampire Diaries

Hehe, det märks vad jag kollar på nu för tiden. Vampires, vampires, vampires. Har nylien fått ett intresse för Vampire Diaries. Hur bra är int den serien? Det är olidligt spännande just nu och då blir det såklart reklam.

Idag har jag bara varit hemma och pluggat. Skulle åkt på en anställningsintervju men så visar det sig att då måste man ha tre träningsdagar i maj och med tanke på att jag har mina exams i maj så ställde jag in den. Lite viktigare med mina betyg om jag får säga det själv...


Gandalf. Please calm down.



;pPppPpPPp

Hehe. Vet inte vad alla dessa grupper på facebook som kom i förrigår med ;ppPPPpppP i slutet egentligen handlar om, förutom att de innehåller torr humor, vilket jag gillar, så självklart gick jag med i några...








Hihi


Truuuuuuuuuuuuue Blood

Trots att jag säger att jag inte kollar på serien, så är det andra gången i rad jag nus panar in Alexander Skarsgårds gömda bräda (varför har han tröja på sig?). True Blood har totalt spårat ut, men än så länge verkar det lite lovande. Kanske inte blir några orgier detta avsnitt?

Idag var jag i alla fall med Ulrika och Oscar på stadsbiblioteket, jag satt där mellan 10 och 16 och bara pluggade. Ganska stolt om jag får säga det själv!

VILF. fattar ni?


Hey Rob. Remember Me?






source: pattinsonlife


An apple a day keeps the doctor away.

Det är otur att jag är allergisk mot äpplen, för idag var jag tvungen att åka till doktorn. Min 7-dagars halsont har börjat avta, men jag åkte in för att kolla det ändå. Det var allergins fel. Big shocker. Fick ett ton med allergi och astma medicin som jag ska börja knarka imorgon, så får jag hoppas att det blir lite bättre i alla fall.

Ja, igår fick Lotta dra sig hem efter tre dagar här och herre Gud vad mycket plugg det blev. Både historia och business så det var bra!

Just det, igår pratade jag med min bror på fb, det var typ någon månad sen jag gjorde det sist, och det visar sig att han kommer hem om cirka tre veckor. Tre veckor!!! Bra eller dåligt? Only time will tell...Vi kommer väl som vanligt bråka som fan eftersom vi båda är envisa jävlar, fast den första dagen han är hemma kanske blir lite nice. Men bara lite.

Haha, äpple. Nu jävlar tänkte jag till!


Where The Wild Things Are

Jag längtade så jag nästan sprack tills denna filmen kom på bio, sen såg jag aldrig ens den. Besviken? Ja.


source: jolie_boite


Min Studentmössa

Tidigare i veckan hämtade jag ut min studentmössa, en av de få som det inte var något fel på alls. Den blev precis som jag ville ha den och passar gör den också! Tänkte bara visa lite halvkassa bilder jag tog igår kväll så ni får se hur den ser ut.




Pluggdag Idag Igen

Vi  är inne på var 2a gemensamma pluggdag jag och Lotta, och det går inte riktigt lika bra. Plugg är interrupted av grimaser, ticks, datorn och mycket annat. Trots det så är jag och Stalin mycket bekanta med varandra nu!

Igår kollade vi på nästan hela säsongen av HIMYM, och slocknade (förutom att jag inte kunde sova på jättelänge pga av min hosta som kom exxtra mycket då) vid tolv.

Snart ska vi nog göra pizza, våra matideér är inte så originella som ni märker. Här kommer lite pics från igår i alla fall.






Lottas nya bloggdesign

Nu (istället för att plugga) har jag fixat en ny design till Lotta. Jag gjorde en ny header till henne innan i veckan, men vi höll båda med om att den var skitful, så nu har jag gjort en ny. Var även tvungen att byta hela temat och lera mig det nya, vilket gjorde att det tog ännu längre tid.

Hennes inlägg är ganska mesiga (hehe) och hon bjuder aldrig på några bilder, men ta gärna en titt.


Bloggeliblogg dag

Ida ska vara en riktig bloggdag har jag bestämt. Både jag och Lotta (som ska vara hos mig fram till Söndag) ska få lov att ta pauser från vårt pluggande bara för att blogga.

Lotta sitter och skrattar samtidigt som hon läser historia. Så här låter det. "hahahheheh. Kolla, Germany needed denazification. hahahahah". Sen är hon tyst igen.


Hell is back!

Okej, så det är inte helvetet, men efter att ha legat i solen i två timmar och sen gå in för att plugga är inte så roligt. Nu är det ju inte ens sol ute.

Jag har också haft ont i halsen sen igår men det har blivit lite värre nu. Det är bara ont i halsen, ingenting annat, så jag lär inte bli fullt sjuk men det är störigt och jobbigt ändå. Dessutom kan det vara en reaktion till min allergi (ja, man kan bli "sjuk" av allergin) även om jag inte känner av den så mycket annars, men om det är det så kan jag ju ha ont i halsen hur länge som helst. Och Lotta som kommer till mig på  fredag...Ja, det ska nog gå bra.

Update: kul att detta publicerades för 3 timmar sen precis som det skulle... Hello sarcasm.


Heaven


     1.  Jag ligger i solen (på studsmattan föe extra värme och bekvämhet)

     2.  Jag dricker coca-cola

     3. Jag lyssnar på musik

     4. Jag pluggar historia


Kan det bli bättre än så här 3 veckor (minus 1 dag - thank you very much Erika) innan exams? Jag tror fan inte det!




Glasskulturen i strålande sol!

Idag åkte jag in för en lektion svenska som var totalt onödig, men tack och lov slutade inte dagen där. Jag tog en glass på Glasskulturen med Amanda (lyckades fota den här gången men hade ju redan ätit på den...) sen satte vi oss i Stadsparken i solen och snackade i en timme. Efter det så pluggade jag och Lotta på biblioteket.

Imorgon så ska jag vara hemma, jag ska faktiskt inte till skolan mer denna veckan, så då ska jag försöka få lite liiiite färg genom att ligga i solen hela dagen och studera.

Här kommer lite bilder från dagen!


Hallon & Toblerone


Ignorera mig. Jag känner mig skyldig att lägga upp bilder på mig själv hur jag än blir. Det är ju trots allt en blogg om mig.


Amandas hand. Min idé.


Stadsparken


Ballerinaskor från Primark. Finaste jag någonsin ägt.


Klänning & väska


Spana in blomhavet


Ja men detta var ju kul?

Nej, detta är inte kul alls. Jag har itne gjort något idag kan jag säga. Pluggat lite. Ätit lite. Suttit vid datorn mycket. Kollat på tv lite. Pluggat lite mer. Bakat muffins har jag gjort. Både med chokladbitar och med björnbär. Ska ta med några imorgon som jag och Lotta kan äta när vi pluggar. De blev goda men lite hårda, det är dock min systers fel!

Imorgon ska jag också träffa Amanda, är det fint väder köper vi nog varsin glass på Glasskulturen eller vad det heter, himmelskt god är den. Men den klår inte Ottos glass i Åhus, det gör ingen ;).

Förresten, hur söt är inte blomman som numera sitter på min header och ger lite vårstämning?


Hello New York.



Hej Hej Hallå!

Någon som vaknat än? Själv vaknade jag för typ en timme sen. Idag gäller plugg på högsta nivå. Får se om jag städar lite i mitt rum också...skulle behövas...precis som alltid. Ser att solen skiner där ute, jag ska nog göra ett försök till att plugga utomhus. Jag gjorde det igår i typ 20 minuter sen blev det skugga och kallt! Have fun!


Sex & The City 2 Full Trailer

Tydligen så har den här trailern läckts (?) ut, så skynda och kolla om du inte redan sett den, det kan ju vara så att de tar bort den. Om du redan sett hela Sex & The City 2 trailern, kolla på den här och nu en gång till. För er som ännu inte sett den, tryck på play direkt!


I will hold on hope

Det verkar vara sång-tema på mina rubriker idag. Sabina tipsade mig om detta band, Mumford & Sons, som jag lätt kan koppla till Rob. Ni vill nog inte höra, det tar cirka 10 minuter men i slutet så är det connected as usual. I alla fall, här kommer en av deras bästa låtar enligt mig och de är verkligen värda att lyssna på, overuse of banjo skadar ju ingen!


Btw, what's up med att youtube ändrat standardinställningarna på youtube klipps när man ska bädda in dem?

Rullar vi runt bland mjuka kuddar..

Jag har ett beroende. Hela min familj vet om det. Jag är beroende av kuddar. Detta är inget skämt utan jag är helt allvarlig. Jag älskar kuddar. Särskilt de från Indiska, den affären gör nog de finaste kuddarna någonsin. Det är därifrån mina nuvarande kuddar kommer ifrån. Men jag har fått en ny favorit sen förra säsongen, och det är H&M.

H&M Home är ju deras nysatsning nu för tiden, och det är verkligen en höjdare. Kuddar är de experter på, önskar att jag kunde klicka hem alla, men sådant är inte fallet. Min mamma skulle döda mig, hon vet om mitt beroende.

Här är i alla fall några bilder från vårens kuddkollektion. Ååh, ge mig den rosa roskudden, den fluffiga rosettkudden och några till!








source: hm.com


Photobomb

Haha, photobombs är sjukt kul, spelar ingen roll om det är någon man känner eller helt främmande människor. Här kommer självaste Jake Gyllenhaal och visar hur man verkligen gör det!




source: ONTD


9/4 2010

Har alltid idé-torka när det kommer till rubriker. Det går bara inte. Idag så hade jag en lektion på morgonen, sen gick jag inte på de andra tre. Don't worry - de var frivilliga! Satt med Ullis och Ida på stadsbibblan och pluggade matte. Deras grekiska sallad är ljuvlig, om ni inte provat den borde ni göra det.

Efter det mötte jag upp Amanda och vi tog bussen hem tillsammans. Hann med en väldigt väldigt snabb runda in på Löddes bibliotek där jag kanske aldrig varit. Såg att någon reserverat Om jag kunde drömma, vilket så klart gjorde mig mycket glad!

Har inte gjort så mycket efter det, tagit det lugnt I guess. Ska se om jag kan lägga mig lite tidigt idag igen. Jag höll mitt löfte, cirka 15 sekunder innan 23.00 släckte jag lampan igår!

Och ja, nu är allt klart inför vår Cypern resa. Wohoo!!


Hell Yeah

Jag tror den här bilden är sann. Tänkte också avslöja att jag inte gått och lagt mig tidigare än 23.45 på flera veckor, men idag ska jag försöka ändra på det. Innan 23.00. Jag lovar.


Skolkdag med paj

Idag skolkade jag. Oh no! Nej, faktum är att jag bara missade en lektion och hade jag gått på den hade jag fått cykla hemifrån 08.45 och kommit hem 12.30. För en timmes svenska. Tror inte det va!

Istället har jag varit här hemma. Kollat på tv, pluggat historia och bakat paj. Har nog aldrig bakat paj innan förutom den gången jag gjorde det med Erika. Och den gången med Amanda förstås. Jag menar att jag aldrig bakat paj själv förr, men jag måste erkänna att jag är jävligt grym på det.

Hehe. Idag frågade jag min syster om jag skulle möta henne från bussen eftersom jag anade att hon var på väg hem. Självklart sade hon. Jag hoppade på cykeln direkt. Hon var 100 meter från vårt hus. Tack.

Jag var ju som sagt på Landöd fredag-måndag, vilket var ganska nice. Det var fint väder på fredagen, vår kusin och hennes två supersöta barn kom på besök. I lördags var det också fint och vi var hemma hos Sabina, vilket också var trevligt. Vi lärde oss att vi inte är särskilt allmänbildade och sjöng låtar så som Fly On The Wings Of Love och Daddy DJ. På söndagen tror jag inte att vi gjorde något särskilt, var nog inne hela dagen. Sen igår åkte vi hem. End of story.

Imorgon är det dags för plugg med Lotta, tror jag ska lära henne allt om Kalla Kriget. Haha, allt jag kan om kalla kriget kanske jag borde säga istället.

Här kommer lite pics som jag och min syrra tog när vi var ute på en promenad, inget speciellt men ändå.

















Bli inte lurad av Julias vantar. Det var varmt, hon är bara mesig.







Hemma Igen

Har typ inte pratat med någon sen jag kom hem, men hem kom jag. Efter fyra av de mest jobbiga (på ett bra sätt) dagarna av mitt liv tog jag en 6 timmars tågresa hem. Hade kunnat vra värre men definitivt bättre också.

Business kursen var amazing och vi kunde inte fått en bättre lärare än Oscar. Efter det s var historia kursen lite av en besvikelse, för den kunde såklart inte toppa Oscars skills.

Vaknade i fredags, packade och stack till Landöd where I currently am. Har gjort en massa skit, men även pluggat, tro det eller ej. Känner mig som en expert på början av Kalla Kriget!

Hade kunnat skriva en massa nu, men jag pallar verkligen inte.

RSS 2.0