Tisdag 23/11

Shit! Den här veckan har gått fort. Med veckan menar jag inte dessa två dagarna utan 7 dagar! Igår lämnade jag in min extended Essay, mina axlar kändes genast lättare. 3999 ord blev den, känns ju bra att ha lite marginal, haha! Idag hade jag ju då min svenska Oral, som handlade om Vårvisan och Hemulen som älskade tystnad (Mumindalen). Det gick helt okey.

Sen drog jag och Ulrika in till Malmö där det blev thai för att sen ta oss vidare mot Pildammskolan där vi lyssnade på ett föredrag om Skottiska universitet. På ett sätt är det väldigt stressigt och svårt, men det börjar samtidigt lättna det här med att välja. Fick höra om ett väldigt bra idag som jag ska kolla upp ;).

Vi åt nyss, blev typ Daniels favoritmat eftersom han åker imorgon igen. Sorry, men ganska skönt, haha! Imorgon är det D-dag, men jag måste upp lika tidigt som vanligt eftersom jag och UG ska till Malmö för att gå på Saco-mässan. Bright and early!

Snart är det dags för lite Personal Statement också, har lovat att skicka vidare det innan 1 December. Samma dag som jag och Ug ska se Paramore!!!! Want, want, need!


Facebook knows me better than anyone

Det märks att FaceBook vet vad jag älskar, så här såg min profil ut idag, just saying.


Caution


London Med Lotta 10/11-14/11

Som vi alla vet så var jag i London förra veckan med Lotta. Här kommer lite test och bilder eller vad man ska kalla det!


På flygplatsen i Köpenhamn var jag ju tvungen att hitta Twilight på danska. Inte så svårt. Klockan var typ 06.00. Inte kul!



Möttes av vackraste synen ever på alla underground stations i London. Detta är kärlek det.



Efter tre timmar på tåg var man framme på hotellet (bra tips, Holland Inn Hotel i Kensington, nära Shepherd's Bush). Vi tog oss ut till Camden Town, käkade lite och gick runt.




Sen blev det en snabbb tur genom Hyde Park, gick längs kanten till Oxford Street. Detta är nog en av de finaste bilderna jag nånsin tagit. När jag såg honom var jag tvungen att ta en bild. ;)



Var tvungen att ta en bild på duvorna. Vet ej varför?



Hittade tillslut till Forbidden Planet. En guldgruva för alla Twilightfans. Här finns mycket.



dag två bjöd på ganska så tidig uppstigning och shopping på Primark bla. Jag köpte en kappa på New Look också. ;)



Jag och min fina nya mössa och Rpattz-boken. Min syster diggar inte den men min mössa är fan cool.



Dag tre (dagen efter London New Moon fan event) blev det minsann käk på BK. Deras vegetariska rekommenderas inte. Bilden vägrar vrida sig. Va fan.



Mmmm för Harrods cupcakes. Ett måste om man går dit. Vet inte om de är dyra eller inte (drygt £2) men de är värda pengarna. Inte sån Oreos skit, men verkligen chokladsmak. Tror vi åt vars tre under resan, de är beroendeframkallande. det är hur våra 3 timmar (!!!) i Hyde Park inleddes.





vet inte riktigt vad fan Lotta gjorde på denna bilden, men hon ser ut som en fågel som inte kan flyga. Just sayin.



Så här såg vår "lilla" runda ut.



Sista dagen åkte vi till Imperial War Museum. Vi kände oss väldigt smarta ;). Sen blev det mer shopping, förstås.


Tänker definitivt inte visa några bidler från flygplatsen inte. Vi åkte hem i lördags och även om det blåste mycket och planet var lite sent så gick det bra. Världens bästa resa.

London Med Rpattz

Som jag nog har sagt innan, så hade jag världen tur för exakt en vecka sen (minus typ 1 timme). Då var jag och Lotta på väg till New Moon fan event i London (Battersea park). Vi hade inte fått några biljetter, antagligen för att vi bor i Sverige, men det skulle ju vara röda mattan där så vi gick dit ändå.

Vi drog oss dit på eftermiddagen, hade ingen riktig lust att lägga hela dagen på att stå där och trängas. (Okey, jag hade gjort det men inte Lotta). När vi går på bron vid den parken, så är en mamma och hennes dotter bakom oss och frågar om vi ska dit. ja visst säger vi, för de skulle vi ju. Bakom dem går en annan tjej, som hör och frågar om hon kan joina oss. Självklart får hon det, vi Twilighters måste ju stick together ;).

Det visar sig när vi pratar att hon minsann är här själv, och alla fick 2 biljetter. Vad händer då? Jo jag frågar om hon verkligen har en över, och det hela leder till att den får jag!!! Hade gärna betalat för den, men den fick jag minsann!! Vi får stå och köa i några timmar, men vem bryr sig?

När vi väl kommer in är det helt amazing. Hela lokalen är pyntad i true New Moon spirit. Vi får vänta någon timme där inne med, men va fan spelar ju ingen roll. Det bärjar med att vi där inne får se på de stora skärmarna när Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner och Chris Weitz anländer på röda mattan. Rob var såååå het!

Sen börjar vårt event då, med uppträdande från Band of Skulls och Magic Numbers. Båda band finns med i filmen, såklart. De var faktiskt grymma, men jag stod precis under högtalaren. Aj!


Efter dem då, vid 19.50 eller något, kommer mina älsklingar upp på scen. Det är så coolt och så overkligt så jag kan knappt tro det. Vet itne vart jag ska ta vägen och alla bara skriker hela tiden. Jag med.

Allt detta var helt overkligt och händer bara inte i verkliga livet. Men det gjorde det och det var typ bästa dagen i mitt liv. Jag kommer aldrig att glömma det. Jag fick se Robert Pattinson live.

På bilderna ser det ut som om vi står långt bak, men det gör vi inte, bara lite till vänster. dessutom sprutade de ut en massa rök som gjorde att allas bilder blev så här.


Dålig Uppdatering.

Nej, det har inte bloggats så mycket denna veckan fastän jag lovade bilder. De kommer, jag lovar.

Anyways, denna veckan har jag liksom matte internal assessment, extended essay, oral presentation och massa annat som ska göras. Dessutom försvinner imorgon då jag ska med Ullis och se Twilight+New Moon och sen ska jag sova hos henne! Kul ;)

Idag försov jag mig, fick skynda mig som fan och någon dusch blev det inte. Jag hade världens skönaste flannelskjorta från Primark på mig och det är ju alltid något. Sen när jag skulle hem så spöregnade det och det gick knappt att cykla. Underbart med höst i Sverige...verkligen. Då var det iaf mycket varmare i London. Behövde knappt jacka och tights var väldigt skönt. Bilder kommer!


Hemma Från London

Idag kom jag och Lotta hem från London - det har varit världns bästa resa! Vi har gjort så mycket, shoppat upp halvan staden och jag fick se Robert Pattinson live. Då ffick jag även en ny kompis från Southampton ;) nya kontakter är ju alltid kul.

Det var inte lite pinasmt imorse när vi skulle checka ut vid 6 tiden för att sen ta bussen utanför hotellet. Ni vet ju hur husen är i London så receptionen var typ en stol bakom en disk, ganska liten alltså. den skulle vara öppen 24/7, men när vi kom dit imorse så var där ingen där och det var helt släckt. Haha, jag kollade där nere, där ute, inne i den lilla "hytten", med andra ord everywhere.

Då lutar jag mig fram jättemycket, så ligger han på golvet och sover i receptionen. Hahahahahah! Där fick verkligen precis plats med en liggande människa. Så där stod jag och skrek (ja, Lotta gjorde i alla fall inte det) tills han vaknade. Inte alls pinsamt. Sen var han inte lite trött va?! Pinsamt men jättekul!

Nu sitter jag här med mina högklackade skor på som jag måste lära mig att gå i, det ska nog gå bra om någon vecka! ;) Har inte orkat ladda upp bilderna än men det händer imorgon!

Taylor's SNL Monologue

Taylor Swift hosted SNL för ett tag sen och där sjöng hon en underbar sång hon skrivit. Om sitt liv. Seriöst, har ni inte sett den? Se den! Har ni sett den? Se den igen! Finns inget bättre än sådan här humor! Hon sjunger om Joe Jonas, Taylor Lautner (!!) och Kanye West. Sjukt kul!


It's London Baby!

Imorgon åker jag och Lotta till London, det har ju blivit att man måste fixa en del inför det så därför har jag inte precis kunnat blogga så mycket. Dessutom var jag på Landöd i helgen för att Sanna fyllt 21 år (Grattis!) förutom det så var där väldigt tråkigt, och jag hade inget internet. :(

Lotta ska ta med sin dator och vi ska köpa internet på hotellet om allt går som det ska, så då kanske jag hinner lägga upp något litet inlägg medans jag är där. Om vi inte är upptagna förstås.

Vi har bestämt oss för att gå och se A Christmas Story också, så himla mysigt! Julstämning kommer det att bli, och den verkar så himla bra gjord.

Så om jag inte hinner blogga under veckan, hörs vi när jag är hemma från London! Ha det bra så länge. ;)


Jag har bara 1 sak att säga


.


Längtar till London

Sitter här och skjuter upp mitt skolarbete, men snart är det dags för plugg inför Business o Management provet på torsdag. Dessutom tänker jag på London hela tiden, eftersom Lotta och jag ska dit nästa vecka. Yeey! har blivit tipsad om värsta cupcake stället som vi ska besöka, kanske till och med käkar lunch där. ;)

Vill ha:


3 timmar i skolan: 0 lektioner

Idag åkte jag in till skolan så att jag var där när vi började, 08.15. Då säger vår lärare att han ställer in lektionen. Väntar i typ tre timmar till nästa lektion, då sitter det en lapp på dörren att vår lärare är hos tandläkaren. Det var min sista lektion. Inga lektioner med andra ord. Visst är det skönt men inte så kul att ha suttit i skolan så länge och gått upp jättetidigt!

Annars har inte så mycket hänt idag, mamma har gjort sin goda äppelkaka med knäcktäcke för att jag bad om det - Tack! ;) Nu är det väl plugg som gäller.

By the way, har gått med i en jättefin community på livejournal där folk postar underbart vackra bilder, så typ alla kommande fina bilder kommer nog att komma därifrån, de är amazing.


Broder Daniel The Chicken

Igår när vi körde hem från Sthlm så körde vi ju som sagt inom Nyköping för att träffa min bror Daniel. Han flyttade ju did i somras för att jobba hos The Phone House. Kul för honom. Han och Felix bor i en liten hydda eller vad man ska kalla det ;). De ska båda två snart flytta till Norge, Daniel jobbade i Hemsedal på ICA förra året så han har fixat jobb till Felix där med, så de får väl fortsätta bo med varandra då. Han ska hem några dagar innan dess, om någon vecka, så då blir det liv i huset.

I alla fall så fick jag en försenad födelsedagspresent, en sjal och ett choklad, min bror känner mig bra. Han skaffade också mig ett abbonnemang som tydligen var skitbra, men det är inte aktiverat än. För studenter är det med Comviq. sen käkade vi lunch på ett ställe vi käkat på innan, blev vegetariska spett med klyftpotatis för mig, jättegott! Ltie shopping på coop, inte så intressant.

När vi var "hemma" hos Daniel så visade han sin hyrda maskeraddräkt, vilket är anledningen till att jag sitter och typ skrattar hela tiden så fort jag tänker på det. Han och hans kompisar skulle tydligen på nån stor halloweenfest i nån lokal, så här såg min bror ungefär ut igår:



Tyvärr ville han inte ta på den så jag kunde ta en bild, men men, Facebook finns ju så jag ska nog lyckas hitta en! ;) Skitkul! Sen ska de tydligen åka longboard (en lång skateboard, typ) nerför en jättelång gatbacke i Nyköping bara för att det tydligen är kul. Eller pinsamt. Eller whatever. Kul var det. Kukke-li-ku!



Daniel och Julia igår! Haircut is needed. Min syrra har skaffat extensions, oh no...


Stockholm Continued...

Ja, då fortsätter jag med min lilla reseberättelse då. Här kommer mina egna bilder också. I fredags så shoppade jag mamma och Julia medans pappa jobbade någonstans i Sthlm. Jag hade lovat mig själv att inte köpa något eftersom mina pengar ska sparas till London. Hittade faktiskt en skitsnygg kavaj från Topshop som jag nästan tänkte köpa, tills jag insåg att den kostade 1000 kr. Tror inte det, va?  Julia hittade en väska och typ böcker. Själv fotade jag alla Twilightböcker inne på NK, brukar alltid leta upp Twilight när det finns böcker, en liten tradition of mine.

Vi käkade på Max, där det var så mycket folk man fick vänta typ 20 minuter innan man kunde sätta sig. Min syrra skulle hitta platser, men eftersom hon är en mes fick vi sitta bredvid två killar...Vilket visade sig vara underbart eftersom den snett emot mig var skitsnygg. Och de pratade franska. JAg satt typ och kollade lite så där när han inte kollade åt bårt håll, haha! Sen var de jättegulliga när de gick och tvättade händerna på toan sen, typ som två små barn. Jag förstod tyvärr inte ett ord av vad de sa, lät unegfär som Joey i Vänner när han ska prata franska. Blö Blö Blö.... Snygga var de så jag kan inte klaga. Åtminstone den ena var skitsnygg, min syrra såg ju inte honom först eftersom hon satt bredvid honom så hon trodde inte de var så snygga förräna jag påpekade det efteråt när vi väntade på mamma utnaför toan, då typ ställde hon sig och stirrade på honom? Pinsamt!

Sen träffade vi pappa igen, och gick och fikade efter mycket shopping. Blev lätt 1 mils vandring den dagen kan jag säga. Hallon Cheesecake blev det för min del, kan ju säga att jag var väldigt lycklig då.

På kvällen åt vi på den indiska restaurangen vid vårt hotell som jag hittade, tvingade typ in familejn dit, sen tyckte inte min mamma och syster om det. Hur kan man inte gilla indiskt undrar jag? har bara ätit det två gånger men det är jättegott! Pappa och jag stoppade i oss i alla fall. Sen fick båda jag och Julia klubbor efteråt när vi betalat, hur många år sen var det sen man senast fick det, liksom? Gulligt!

Jag och Julia satt på hotellrummet och kollade lite tv, använde datorn och lyssnade på musik sen tills klockan 01.00. Ganska mysigt. Sen igår då åkte vi ju till Daniel, men hela den långa historien får ja väl ta i ett nytt inlägg, de kan ju inte vara hur långa som helst.



Min syster dansar på toan på den sista bilden, haha!


Hemma Från Stockholm

Som rubriken berättar, är jag hemma från Stockholm. Kom hem igårkväll men orkade bara inte blogga då. Satt mest på min stol o stirrade på datorn, jag var så sjukt trött. Haha, skrattar så fort jag tänker på min bror, berättar varför sen. Dock inget dåligt, för han läser tydligen här ibland ;). Inte för att jag tänker något dåligt då men ändå.

I torsdags åkte vi till Stockholm på morgonen, fast det tog typ 5 timmar så sov jag nästan hela tiden så det gick jättesnabbt. När vi kom dit checkade vi in på "Nordeas hotell" som jag kallar det och jag och Julia fick återigen dela rum. Haha, vi bråkar minst en gång per dag när vi delar rum. Sjukt kul när man tänker efter, tror att vi båda gillar att bråka med varandra, hur konstigt det än låter. Sen stack vi ut på stan för att äta middag och dra oss till Göta Lejon.

Slutade med att jag tvingade familjen att äta Thaimat, ingen som klagade faktiskt. Sen kom vi til Göta Lejon där Buddy Holly musiken spelades på högsta volym. Vi hade väldigt bra platser tyckte jag, man såg allting på ganska nära håll. Brolle Jr är underbar!!! Om ni får chansen att se denna musikal när den kommer till Malmö, gå då och se den!! Jag har varit på en del svenska musikaler, och hur mycket jag än gillar Måns Zelmerlöw, så klådde Brolle Jr honom med hur mycket som helst. Musiken var helt fantastisk och Brolle var full av energi. (Dessutom är han skitsnygg, hade värsta konversationen om det med min kompis från högstadiet ;))

Någon mer än jag som inte visste att Buddy Holly skrivit Everyday? värsta reklammusiken). Hur ledsen blev inte jag när han dog? Någon som kunde varnat mig om det tycker jag. Min syrra blev dagens citat när hon frågade mig om en kille som sjöng en annan låt, "Är det han som sjöng den i verkligheten?" Jag bara "Nej Julia, som de sa i början, detta var på 50-talet. You do the math..."



Egna bilder och mer att berätta händer i nästa inlägg, tyvärr fick man inte ta bilder på musikalen ;).  Lyssna nu på denna låten och berätta för mig vilken reklam den kommer ifrån!


RSS 2.0