.


live your life.Jag har ju sagt att jag skulle berätta om mina jobbsökardagar så här kommer det. Efter att mina två månader (Nov-Dec) som mattant tog slut så bestämde jag mig för att söka lite jobb, trots att jag jobbar bra som vikarie. Antal sökta jobb? 1. Antal jobberbjudande? 1. Jackpot? Ja.

Som det ser ut just nu sticker jag iväg 31 Mars till Herm Island, en liten ö bland Kanalöarna utanför Frankrike. Där ska jag spendera fem månader och jobba på ett strandcafé. Sen kommer jag tillbaka i några veckor för att sedan flytta till Glasgow.

Jag längtar som en galning.


time goes by. so slowly.

För säkert ett år sedan såg jag världens finaste klocka. Michael Kors, rött guld, ca 3000 kr. Uppenbarligen så hamnade den inte på min handled. Nu har jag däremot hittat ett jävligt fint substitut som jag nog kommer att klicka hem inom en snar framtid.


go somewhere.


Denna bild använde jag mig av när jag sökte jobb. Det ska ni få höra om i veckan. 


Summer lovin.


Jag längtar lite smått efter sommaren.


To the end of the world and back.

Nej men titta titta, verkar som om menyn hoppat rätt igen, i alla fall för mig. Det var otroligt länge sedan jag bloggade, och mycket har hänt.

Min laptop lade av för två veckor sen. Det var hårddisken som dött. Jag skulle köpa ny dator till hösten så det gör mig inte så mycket, men mycket grejor så som musik och bilder förlorade jag. Tur att jag sparade alla dokument och bilder i somras, något nytt sen dess har jag inte skrivit.

Jag jobbar som vikarie i skol- och ålderdomshem-kök, och jobbar röven av mig. Jag har än så länge jobbat på fyra olika ställen, men som tur var är så är jag mest på Skönadal, nära och bra, och trevliga kollegor. Det är lite jobbigt att oftast inte veta var man ska jobba nästa dag, men jag kommer ju inte göra detta för evigt så det får jag tåla helt enkelt.

Jag och Ulrika såg Welcome To The Rileys i Malmö förra veckan. Herregud vad bra jag tyckte den var, och Kristens karaktär var enastående. Samma sak kan man säga om James Gondolfini.


my heart's still.


while my blood's still flowing.


While my blood's still flowing.


I get whatever I need.


I get wherever I'm going.


What shouldn't I do?


If my life is mine.


My regrets are few.


the pace is on a runaway train.


come take my pulse.


tough to be tender.


hard to be soft.


.

Alltså jag fattar verkligen inte vad som hänt med min blogg.Det är inte bara jag som inte ser menyn till vänster utan under resten av inläggen. Jag har ju inte ändrat något i designen så det borde inte bli så. Som vanligt gör blogg.se något fel :(. Jag hoppas bara att det fixar sig senare, det har det gjort innan, men det är irriterande att veta att det är fel.

Julklappar!

Eeh, hur snygga är klackarna i inlägget nedan? Do want.
I alla fall, jag hoppas ni alla hade en kul jul. Det hade minsann jag. Jättemycket julklappar fick jag inte men det jag verkligen ville ha var ju pengar och det fick jag.
Jag hoppas ni alla hade en kul jul. Det hade minsann jag. Jättemycket julklappar fick jag inte men det jag verkligen ville ha var ju pengar och det fick jag.


Strumpbyxor, papaya body lotion, choklad, halsband, svenska Elle, strumpor, halsduk, SF presentkort och pengar.

heart beating like a hammer.


they're going to eat me alive.


RSS 2.0