Freedom Writers

Vi har precis tittat klart på Freedom Writers, en film som visades på TV4 nyss. Jag hade redan sett halva på vår engelskalektion men visste inte hur den slutade. När jag såg att den skulle gå på tv:n tvingade jag syrran och hennes kompis att titta på den (sist de hängde var de tvungna att titta på Slumdog Millionaire så de har nog lärt sig nu att jag har awesome film-smak. Nu ska de kolla på Forrest Gump, tack vare mig).

Freedom Writers är en film man bara måste se. Det spelar ingen roll om man är gammal eller ung, kille eller tjej, det går inte att ogilla denna film. Dessutom är den baserad på en verklig händelse och har ett viktigt budskap.  

Filmen handlar om en klass i en skola i LA som bor i slummen, och alla tillhör olika gäng och folkslag och hatar varandra pga detta. Deras nya naiva lärare Erin får dock dem att se världen med andra ögon och att tänka positivt.


Den riktiga skolklassen + Hilary Swank som spelar Erin.


Åsikter
Postat av: Frida l fplanting

Det är en väldigt bra film med ett bra budskap. Såg den en gång för längesen. Är nog en sådan film man bör åtminstone se en gång! :)

2010-08-15 @ 01:46:14
Blogg: http://fplanting.blogg.se/
Postat av: Frida l fplanting

SV: Varsågod! Jag ville lyfta upp bloggarna jag följer och visa vad fina ni är, haha! ;)Åh, tack vad snäll du är! ^^ hihi. Jättekul att du gillar de!

2010-08-15 @ 02:07:37
Blogg: http://fplanting.blogg.se/
Postat av: Boosse

Åh, skyll på det! Du ville bara vara lite sådär småsecret ett tag, känna på spänningen men jag lurade allt ut att det var du :)Den filmen är riktigt bra!

2010-08-15 @ 14:25:42
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

haha ja visste de!nej, det har du inte sagt! jag har ju bara spelat sims 3 så jag har ju inget att jämföra med men tycker inte att deras kläder är särskilt roliga direkt. Fuskar du när du spelar eller är du duktigt och spelar utan fusk?

2010-08-15 @ 15:07:54
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Säger du fusk så svarar jag all in! haha har inte bra med tålamod när det gäller spel, vill inte ha tråkigt, jobba hela dagarna, stressa med en massa saker. har på mina simar som livslång önskan att vara superpoulär. lätt och fixa, bara fuska till sig en massa kompisar.

2010-08-15 @ 15:18:04
Blogg: http://boosses.blogg.se/

Lämna din åsikt:

Namn:
Remember me?

E-mail: (visas ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0