Kristens autograf.

Alltså Erika, ni vet min kompis som jag gått i skolan med som nu flyttat tillbaka till sin mamma i Montreal? Jo, vad har hon och Kristen Stewart tillsammans? De är numera i samma stad. Montreal då alltså. Erika är ju känd för sitt Kstew-hat, men, hon tog sig ändå tid att ta bilder med sin mobil på den autograf Kristen skrivit till en annan tjej.

För att göra en kort historia kortare:

Erika tar en franskkurs och en av deltagarna, en professionell dansare (låter fel) dansar i den studio där Kristen också dansar, vilket vi kan anta är inför hennes kommande film eftersom man själv kan räkna ut att Kristen inte lär ta danslektioner av egen vilja. Dansaren, som inte dansar med Kristen, bad om hennes autograf till en av de yngre tjejerna som dansar där. Den fick hon, men hon tyckte att Kstew var riktigt "rude" och visade sen autografen för Erika (vilket man kan tänka sig var för min skull för Erika bryr sig inte).


(Erikas vackra pennskrin kan också skymtas.)


Efter en lång diskussion kom vi fram till att detta var fel av Kristen då hon bad om en autograf då Kristen var på  allmän plats och "jobbade" (alltså, när hon dansat färdigt). Hade det varit hennes privattid så kanske, okej, men inte då. Det var allt.

Det är också ganska kul att jag tjatat på Erika att hon ska springa in i Kristen och det här var i alla fall lite nära. Det börjar närma sig. Ska nog köpa henne ett medlemskap till dansstudion!

Åsikter
Postat av: Boosse

Förstår inte helt och hållet men en som känner Erika har fixat autograf till en annan och kristen var rude? :)Ska faktiskt till sjukgymnasten och be om en tens-apparat.

2010-08-10 @ 21:10:07
Blogg: http://boosses.blogg.se/

Lämna din åsikt:

Namn:
Remember me?

E-mail: (visas ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0