Redo För Stockholm

Vet inte om jag kommer hinna blogga imorgon, med tanke på att jag ska ta nattåget till Stockholm då. Om jag är redo? Svaret är Nej! Jag har varken städat färdigt eller börjat packa. Det är förstås inte så svårt, det är ju bara fyra dagar men ändå. Det måste göras.

Jag ska inte ha med min dator dit, så därför vet jag inte om jag kommer kunna blogga något. Dock så brukar det ju gå några dagar mellan mina inlägg så det är egentligen inget konstigt alls. Haha, fattar ni? Inget konstigt alls...Melodifestivalen syftar jag på då. Som jag garva åt det!Toodles Cheesedoodles!


Åsikter
Postat av: Boosse

Jo, det var ju typ självklart men jag ville bara fråja :P Njae, retar den inte bara säger att den ser kottig ut :) men det spelar ingen roll många av mina kakor ser ut som spyor men smakar gott ändå, inte för att din ser äcklig ut, men haha fan dumt det bllev Hur som hellst ser kotter smaskig ut! jag ser chokladbitarna. mums. Du är jag som då? Packar i sista stund?

2010-03-28 @ 10:19:27
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Bon voyage! ha det så kul i stockholm, få tid för lite roligheter också! Åh vd bra! Hoppas du får hjälp, såklart att jag hjälper till tills dess! ha det toppen bra! åker ni förbi skövde, släng en tanke på mig, är ca 30 minuter fdrån lilla skara :) ta hand om dig!

2010-03-28 @ 21:01:25
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: emma.

Hej hej! Hoppas att du får en toppenbra kväll :) KRAM

2010-03-30 @ 18:40:46
Blogg: http://emmalindbloms.blogg.se/
Postat av: Savefors♥

Kikar in och önskar dej Glad Påsk och en trevlig helg =)Kram Savefors♥

2010-04-02 @ 10:13:46
Blogg: http://saavefors.blogg.se/
Postat av: B

Hej hej! Du skulle komma tillbaka från Stockholm i torsdags right? Det har inte hänt något?

2010-04-05 @ 11:41:07
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Boosse

Skönt o höra at du är hemma, välbehållen och att det gick bra uppe i Stockholm! Förstår att de är lite bubbla-känsla när man är avskärmad så. Har du haft en bra påsk? Nice, då kommer den nog snart då :)

2010-04-05 @ 21:54:15
Blogg: http://boosses.blogg.se/

Lämna din åsikt:

Namn:
Remember me?

E-mail: (visas ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0