you move so fast.

Ny design!! Som ni alla sett så har jag gjort en ny design. Det var minsann inte lätt, jag är lite ringrostig, men nu är den klar. Jag vet inte än hur mycket jag kommer börja blogga, men det kliade i fingrarna efter en ny design och fin blev den minsann.
Det är mycket möjligt att jag bara lägger upp lite fina bilder då och då, så Ulrika inte behöver se samma bild om och om igen, trots att den är väldigt rolig.

Åsikter
Postat av: Frida l fplanting

SV: Okej, vad synd :/ Håller tummarna för att något bra jobb ska komma upp för dig då! ^^Åh, vad bra! :D Gillar din nya design, den är cool!!

2010-10-24 @ 16:21:43
Blogg: http://fplanting.blogg.se/
Postat av: boosse

Snyggt, snyggt och åter snyggt!Ja, vem går upp kl 8 på en söndag, frivilligt? Inte jag i alla fall! Klev nog upp vig halv 1 :)

2010-10-24 @ 18:05:32
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: boosse

det är sjukt hur folk orkar varje år, jag menar de firar ju inte julen av dess riktiga innebörd utan för en fet tjock gubbe klädd i rött vars standardreplik är ho ho ho haha

2010-10-25 @ 13:56:37
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: boosse

men fy, vilken kompis du har, fundersat över hur värt det är at bibehålla vänskapen? ;)

Arbetsförmedlingen är rätt bra på att hitta på onödiga saker för arbetssökande människor. Nu för ett tag sedan försökte de få min bror att gå på en kurs för att skriva cv, för TREDJE gången! värt? men min bror sade ifrån. kul o sitta där i en ring. Hi, my name is frida and i'm a alcoholic. det var den bilden jag fick upp haha Nä, att inte ha jobb nu förtiden kräven lika mycket tid åt af skit som att igentligen ha ett jobb!

Ja, jag får lära mig o tänka på mig själv, det var svårt men nu så är jag hemma i alla fall. Har ändå inte kunnat gå till jobbet nu när jag inte sover om nätterna.

2010-10-26 @ 14:49:50
Blogg: http://boosses.blogg.se/
Postat av: boosse

Visst gjorde den, kanske inte världens bästa bild men men. Det gjorde du rätt i. Sömnen är ju det dyrbaraste vi har!

2010-10-26 @ 19:47:09
Blogg: http://boosses.blogg.se/

Lämna din åsikt:

Namn:
Remember me?

E-mail: (visas ej)

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0